bugün
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı16
- iyi bir insan olmanın sadece kaybettirmesi5
- kadınların ilgisiz yaşayamaması7
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın10
- risale-i nur5
- göbeksiz kadın kalmaması5
- göbek eritme taktikleri6
- dakika 1 gol 13
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı8
- nuh tufanı olayı gerçek midir3
- petek dinçöz bam bam3
- her sabah yoga yapan kadınlar2
- tek dünya devleti2
- türkiye a milli futbol takımı4
- vincenzo montella9
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı19
- balıkesir denince akla ilk gelenler10
- en son aldığınız iltifat8
- ısparta6
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak7
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- patrona kurulmak3
- teen slasher film klişeleri6
- çay koymak mı katmak mı8
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı6
- cehaletln cazibesi11
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- karımla evlendiğime bin pişmanım6
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- irmik helvası6
- tbmm de akp tarafından 76 sahte oy kullanılması4
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi7
- haluk levent'e 70 milyon tl ceza3
- kayahan'ın en güzel şarkısı3
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması10
- amfetamin4
- yeni insanlarla tanışmak istememek13
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek16
- güvenilir erkek3
- yalnız yaşamak isteyenlere tavsiyeler3
- baklavanın hiçbir içeceğe uyum sağlamaması4
- topluma öfke duyup kendini seçilmiş kişi görmek2
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- kemal kılıçdaroğlu15
- karabağlar2
- arkadaşlar beni özlediniz mi5
- seferihisar belediyesi ne rüşvet operasyonu2
(#14284095)
gerçek neyse aynen onu söyledim, daha önce bizim maçlarda diğer takım taraftarlarının da söylediği gibi... 3 dakikalık uzatmanın 5. dakikası.
gerçek neyse aynen onu söyledim, daha önce bizim maçlarda diğer takım taraftarlarının da söylediği gibi... 3 dakikalık uzatmanın 5. dakikası.
vatanını milletini seven yazar.
tam gaz ırkçılığa devam eden sözlükçü.
http://www.uludagsozluk.com/e/14191233/
http://www.uludagsozluk.com/e/14191233/
israil bayrağı görünce içi içine sığmayan, filistin bayrağı görünce 'sinir olan' ilginç yazar.
http://www.uludagsozluk.com/e/14190970/
http://www.uludagsozluk.com/e/14190970/
#14190622 entrysinde faşist olduğunu kanıtlamıştır. her meseleyi ırkına bağlayan yazardır. ayrıca filistin davasına da çamur atma gayretindedir. allah hidayet etsin.
(#14187276)
akşam akşam yaptığı tariz(iğneleme) ile güldürdü. kendisi sağ olsun, kalemi bereketli olsun.
(bkz: edebi mizah)
akşam akşam yaptığı tariz(iğneleme) ile güldürdü. kendisi sağ olsun, kalemi bereketli olsun.
(bkz: edebi mizah)
yeni yılını en içten dileklerimle kutladığım,
kendisine sevgi, dostluk ve huzur dolu sağlıklı bir yıl dilediğim uludağ sözlük yazarı.
kendisine sevgi, dostluk ve huzur dolu sağlıklı bir yıl dilediğim uludağ sözlük yazarı.
(#13968839)
+ya hu osman! hadi birinci tanımı anladık ta şu ikinci tanım nerden çıktı ya?
-abi ne bileyim işte. "Tüm komünistlerin dünya genelindeki milliyetçilere faşist deyince" ben de böyle bir tanım yaptım.
+ya bi siktir git çay koy!
+ya hu osman! hadi birinci tanımı anladık ta şu ikinci tanım nerden çıktı ya?
-abi ne bileyim işte. "Tüm komünistlerin dünya genelindeki milliyetçilere faşist deyince" ben de böyle bir tanım yaptım.
+ya bi siktir git çay koy!
yeni gelin için zenci yarrağı neyse; pkk sempatizanları, kürtüçülük yapanlar için mutlu baykuş odur.
bir yere iliştirilmiş ttk sözünden mütevellit farkına vardığım yazar. inşallah bundan sonra yazıları dikkatimden kaçmaz efendim. ttk ve y.
(bkz: mutlu baykuş)
rüyasında kürt kızlarını göre,sözlük abazanspor takımının sol bekinde oynayan yazar.
(bkz: #13833828) entrysiyle benden helalı kapmış, nesildaş yazar.
nickaltıma eklediği görsel ile beni mutlu etmiş olan yazar. saygılarımı sunarım.
faşizmin ne olduğunu öğrenememiş yazar.
(#13952184) şöyle bir eleştiri yapmış kendince nick altımda. halbuki tdknın sitesine~http://www.tdk.gov.tr ~girse, oradan faşizm kelimesini aratsa bir sıkıntı kalmayacak. ama neyse ki ben onun yerine yaptım o aramayı.
--spoiler--
faşizm
isim, Fransızca, fascisme
1.italya'da 1922-1943 yılları arasında etkinliğini sürdüren, meslek kuruluşlarına dayanan, devlet sınırlarını genişletmeyi amaçlayan, yetkinin, tek partinin elinde toplandığı düzen.
2.Demokratik düzenin yerine aşırı bir ulusçuluk ve baskı düzeni kurmayı amaçlayan öğreti.
--spoiler--
bana cevaben yazmış olduğu entrydeki türkçeyi kullanma becerisi de takdire şayandır(!) "yaza bilen" bitişik yazılır evladım.
(bkz: sözlükteki faşistler)
ama en nihayetinde tüm görüşlerine saygı duyuyorum. sonuçta faşist olma hakkı da bir insan hakkıdır kanımca.
(#13952184) şöyle bir eleştiri yapmış kendince nick altımda. halbuki tdknın sitesine~http://www.tdk.gov.tr ~girse, oradan faşizm kelimesini aratsa bir sıkıntı kalmayacak. ama neyse ki ben onun yerine yaptım o aramayı.
--spoiler--
faşizm
isim, Fransızca, fascisme
1.italya'da 1922-1943 yılları arasında etkinliğini sürdüren, meslek kuruluşlarına dayanan, devlet sınırlarını genişletmeyi amaçlayan, yetkinin, tek partinin elinde toplandığı düzen.
2.Demokratik düzenin yerine aşırı bir ulusçuluk ve baskı düzeni kurmayı amaçlayan öğreti.
--spoiler--
bana cevaben yazmış olduğu entrydeki türkçeyi kullanma becerisi de takdire şayandır(!) "yaza bilen" bitişik yazılır evladım.
(bkz: sözlükteki faşistler)
ama en nihayetinde tüm görüşlerine saygı duyuyorum. sonuçta faşist olma hakkı da bir insan hakkıdır kanımca.
hoş sohbet bir adam. bugün tanıştık ilerde de görüşebileceğim iyi bir yazar arkadaş.
(#13958467) Gece gece beni gülme krizine sokan ve alt kattaki babaannemin odama gelmesine vesile olan 8. nesil komedyen yazardır. (bkz: bırakın koştursun)
(#13939972) klavyene sağlık dediğim nesildaş yazar.
olmassa olmaz nesildaş.
nesildaşımdır en öncesinde nickiylede inci sözlük kokmaktadır.
işi gücü yok ehli sünnet olduğu ve doğru söylediği için cübbeli ahmet hoca'ya sataşan şia.
m.uludagsozluk.com/k/cübbeli%20ahmet%20hoca%20gözaltına%20alındı%20yalanı/
mevlana sözüne uyup doğru yolu bulan yazar. bravo diyorum kralsın. devam devam.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar