bugün
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın9
- kadınların ilgisiz yaşayamaması5
- patrona kurulmak3
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı19
- balıkesir denince akla ilk gelenler10
- göbeksiz kadın kalmaması4
- en son aldığınız iltifat8
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak7
- ısparta6
- teen slasher film klişeleri6
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- iyi bir insan olmanın sadece kaybettirmesi2
- çay koymak mı katmak mı8
- göbek eritme taktikleri5
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı6
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- amerika birleşik devletleri5
- haluk levent'e 70 milyon tl ceza3
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- kayahan'ın en güzel şarkısı3
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- cehaletln cazibesi11
- petek dinçöz bam bam2
- topluma öfke duyup kendini seçilmiş kişi görmek2
- karımla evlendiğime bin pişmanım6
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- risale-i nur3
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı10
- tbmm de akp tarafından 76 sahte oy kullanılması4
- amfetamin4
- irmik helvası6
- karabağlar2
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı7
- seferihisar belediyesi ne rüşvet operasyonu2
- güvenilir erkek3
- yalnız yaşamak isteyenlere tavsiyeler3
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi7
- yaza fit girmek için somali'ye gitmek2
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması10
- baklavanın hiçbir içeceğe uyum sağlamaması4
- yazar k2
- yeni insanlarla tanışmak istememek13
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- kemal kılıçdaroğlu15
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek16
- arkadaşlar beni özlediniz mi5
- nuh tufanı olayı gerçek midir2
- fas4
- sudekiray hariç sözlükte güzel kız olmaması3
insanlık düşmanı, kafatasçı bebe. ama böyle bırakmayacağım.
neymiş, çerkesler ''din kardeşimiz türkler'' diyerek yardım istemiş.
bre cahil, o dönemlerde çerkeslerin %56 gibi bir rakamı ortodoks hristiyanken sen neden söz ediyorsun? efendime söyleyeyim, çerkesler osmanlı'ya sığınmış... oha! harbiden oha! Sırf çerkesleri o çok sevdiğiniz topraklarınıza ruslarla el-ele verip sürmek için rus generali mihail tarieloviç'le hususi görüşmeler ayarladınız. kaynak soracaksanız, özel mesaj kutum bir tık uzakta...
osmanlı çerkeslere kucak açmış... ay ben gülerim.
1864'teki osmanlı-rus iş birliği ile kurulan toplama kampları, ki bunlar auschwitz'ten farksızdır, sırasıyla Batum'a 70 bin, Trabzon'a ilk posta 24.700 (19 bini öldü), ardından 63.900 Çerkes (günde 180-250 kişi ölüyordu), Samsun'a da 110 bin Çerkes çıkarılmıştır ve bunların çoğu oradaki salgınlar dolayısı ile ölmüştür. Osmanlı kalan yaklaşık 1.5 milyon çerkese bilerek küçük ve dağınık yerler tahsis etmiş ve birbirinden ayrı komuştur, çünkü çerkeslerin etnik bir güç olmalarından ölümüne tırsmışlardır.
yani, ''şanlı'' imparatorluğunuz ve ''ulu'' ırkınız, çerkeslerin güç olmasından ölesiye tırsmıştır.
başka bir şey dememe de gerek yok.
artı olarak illa çerkesleri tanımak istiyorsa, ona-buna sulanmasına gerek yok, shevardnadze gibi mağluplara sorsun kim olduğumuzu...
neymiş, çerkesler ''din kardeşimiz türkler'' diyerek yardım istemiş.
bre cahil, o dönemlerde çerkeslerin %56 gibi bir rakamı ortodoks hristiyanken sen neden söz ediyorsun? efendime söyleyeyim, çerkesler osmanlı'ya sığınmış... oha! harbiden oha! Sırf çerkesleri o çok sevdiğiniz topraklarınıza ruslarla el-ele verip sürmek için rus generali mihail tarieloviç'le hususi görüşmeler ayarladınız. kaynak soracaksanız, özel mesaj kutum bir tık uzakta...
osmanlı çerkeslere kucak açmış... ay ben gülerim.
1864'teki osmanlı-rus iş birliği ile kurulan toplama kampları, ki bunlar auschwitz'ten farksızdır, sırasıyla Batum'a 70 bin, Trabzon'a ilk posta 24.700 (19 bini öldü), ardından 63.900 Çerkes (günde 180-250 kişi ölüyordu), Samsun'a da 110 bin Çerkes çıkarılmıştır ve bunların çoğu oradaki salgınlar dolayısı ile ölmüştür. Osmanlı kalan yaklaşık 1.5 milyon çerkese bilerek küçük ve dağınık yerler tahsis etmiş ve birbirinden ayrı komuştur, çünkü çerkeslerin etnik bir güç olmalarından ölümüne tırsmışlardır.
yani, ''şanlı'' imparatorluğunuz ve ''ulu'' ırkınız, çerkeslerin güç olmasından ölesiye tırsmıştır.
başka bir şey dememe de gerek yok.
artı olarak illa çerkesleri tanımak istiyorsa, ona-buna sulanmasına gerek yok, shevardnadze gibi mağluplara sorsun kim olduğumuzu...
sözlüğün en kral yazarı. çaylak olması ne acı.
(bkz: sözlüğün en ırkçı yazarı)
ülkücü olması benim için problem teşkil etmiyor. zira bir kürtle kavga etmek başlığında yazdıkları kelimesi kelimesine doğru.
memeleri güzel yazardır efendim.
kendi yüklediği resim:
(bkz: sözlük yazarlarının memelerinin fotoğrafları)
(img:#266105)
kendi yüklediği resim:
(bkz: sözlük yazarlarının memelerinin fotoğrafları)
(img:#266105)
(bkz: sözlüğün en ırkçı yazarı)
10 yıl sonra ülkemizin ne hale geleceğinin acı resmidir.
8.nesil faşist (bkz: #15557295) yinede tanıştığıma memnun oldum.
türkün türkten başka dostu olmadığını düşünen yazardır. bazı yerlerde haklısın ama abartıya kaçmamak lazım.
umuyoruz ki kendisi büyük bir ironidir.
tanım : baykuş'un yemini bulduğu sırada olduğu durumdur. Sonuçta baykuş yiyecek bişey bulmuştır ve mutlu olmuştur.
'mavibaykuş' adlı yazarla isim bezerliğinden dolayı çok fazla karıştırdığım yazar.
karma puanının neden kojiro hyuga düzeyinde olduğunu anlayamadığım yazardır. ilginç vallahi.
(bkz: doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar)
(bkz: doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar)
(bkz: özgürlük ve dayanışma partisi/#15474415) doğru tespit yapmış yazar. tebrik ederim.
#(#15423334) entry rumuz uyumu bu olsa gerek.
bir kaç harf dışında ortak yönümüz olmayan yazar.
sözlükten def edilip gönderileceğini sabırsızlıkla beklediğim yazar.
kendisi ülkücüymüş. öğrendikten hemen sonra özel mesaj ile yaptığım tartışmayı kestim.
deniz gezmiş'le ilgili başlıkların altına ilgisiz entry'ler girerek onun yüksek manevi kişiliğini alaya alabileceğini sanan, kimsenin takmadığı bayramın ırkçı çocuğudur.
3 mayıs türkçülük bayramını kutladığım dava arkadaşım.
bugün seri olarak artıladığım yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar