bugün
- kadınları itici yapan detaylar10
- sıcakta deri montla gezmek7
- arapperest kişilik bozukluğu semptomları7
- birader hedesi3
- 5 haziran 2026 ekrem imamoğlu'na kurulan kumpas5
- anlayışlı bir insanı sürekli sınamak3
- yasemin sakallıoğlu5
- musa anter'i nasıl bilirdiniz2
- beyaz tenli olmak6
- sözlüğün en kötü yazarları6
- tip hariç kadınları aşık ettirebilecek şeyler8
- güne bir söz bırak2
- rümeysa eker11
- küçük memedeki hayat doluluk3
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak19
- kırmızı3
- boş kategoriler kullanan toplum2
- kolayca doğrulanamaz ezoterik bilgiler5
- kusurlarına rağmen sevmek4
- 6 haziran 20262
- başarılı gelecek öngörüleri4
- tanımlar mezarlığı2
- cumhurbaşkanlığı himayeleri2
- modern felsefede tefekkür olmaması2
- bulgarların edirne'ye akın etmesi3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle40
- takvim yaprağındaki yavan yemek isimleri2
- vadesini doldurmuş kibir2
- ilgisiz gözlerin gördüğü yıldız2
- evrensel bezginlik anında geneleve gitmek2
- müslüm dinleyip kendini jiletlemek2
- uludağ sözlük'ün kaliteli bir sözlük olması4
- senin yaralarını ben saracağım diyen kadın4
- taşkınlığı keşfeden zihin2
- sahte varoluş2
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir28
- suca suruklenen cocuk3
- fenerbahçe3
- karımı döverim kime ne3
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi28
- murat soner6
- ertuğrul doğan2
- şeyma subaşı2
- memesini küçülten kadına kocasının sitem etmesi9
- fikstür şikesi2
- yazlıkçı teyzeler5
- nasıl bir kadınla evlenilmeli9
- tsk'daki tuğgeneral astsubay kavgası3
- petzold'un aynalar no 3 filmi4
- galatasaray6
insanlarin halinden anlayan yazar. anlayislidir. mesela orospu cocuklarinin halinden anlar.
(bkz: bir orospu çocuğu olarak oyum demirtaşa)
(bkz: bir orospu çocuğu olarak oyum demirtaşa)
babasızları yine ifşa etmiş .
kürdoların korkulu rüyası.
ironiden anlamayan mallara çok yazar.takipteyim koçero devamet.
Benim gibi milliyetçi adama da durduk yere gider yapmış toprağımdır.
Rahat ol mutlubaykus. Teksas' ın olduğu yerde kürde yer yok.
Rahat ol mutlubaykus. Teksas' ın olduğu yerde kürde yer yok.
çocukluğu babası tarafından kemerle dövülerek geçmiş, sevgi nedir öğrenememiş, kavram kargaşası yaşayan küçük troll.
ergenliğini sözlükte yaşıyor, yaşatıyor sağ olsun.
büyüyünce farkına varacak bazı gerçeklerin, daha zamanı var. şimdilik çok üstüne gitmeyin, üzmeyin yavrucağı.
ergenliğini sözlükte yaşıyor, yaşatıyor sağ olsun.
büyüyünce farkına varacak bazı gerçeklerin, daha zamanı var. şimdilik çok üstüne gitmeyin, üzmeyin yavrucağı.
Kürt ne anlar la yemekten. Varsa yoksa ağır yağlı iğrenç yemekler.
yaprak sarması iri yapılır. içi pirinç dolu olur. Hiç değilse alın konserve yaprak sarması bakın nasıl yapılmış öğrenin kekolar. Ben Yörük türküyüm Osmanlı mutfağı da Yörük mutfağıdır iyi bilirim yemeklerimizi. Çay kaşığı ile pirinç koyup sarınca ona dolma denmez yaprak sarmada denmez o yapraktır bildiğin sade yaprak.
yaprak sarması iri yapılır. içi pirinç dolu olur. Hiç değilse alın konserve yaprak sarması bakın nasıl yapılmış öğrenin kekolar. Ben Yörük türküyüm Osmanlı mutfağı da Yörük mutfağıdır iyi bilirim yemeklerimizi. Çay kaşığı ile pirinç koyup sarınca ona dolma denmez yaprak sarmada denmez o yapraktır bildiğin sade yaprak.
(#20617841) faşist olduğu kadar yobazdırda...
(bkz: #20617841) bu tanımdan sonra kendisini ulu önder ilan ediyorum.
Başlıkları ciddiye alınmayacak kadar vasat olan troll.
bu sözlüğe bir değil, bin gömlek fazla gelen yazar.
Kolpacı yazardır. Kanı fazla kırmızı bunun.
nato kafa nato mermer olarak kısaca tanımlanabilecek yazardır. kısaca dedim, zira uzunca anlatılacak bir niteliği yoktur.
(#24720625) nefret ediyorsan bakmayacaksın, bakıyorsan görmeyeceksin yazarı.
sevgi, saygı, eşitlik, birlik, beraberlik gibi kavramları kafasına vura vura öğretmek lazım.
sevgi, saygı, eşitlik, birlik, beraberlik gibi kavramları kafasına vura vura öğretmek lazım.
kıytırık sosyalist/komünistleri ve kürtçüleri siklemeyen te.ce vatandaşı.
kafanıza birileri çıkartıp bol bol vurmuş ondan bu çığırtkan dişi yakarışlarınız. ayağı yanık enikler gibi viyaklamayın.
kafanıza birileri çıkartıp bol bol vurmuş ondan bu çığırtkan dişi yakarışlarınız. ayağı yanık enikler gibi viyaklamayın.
ciddi ciddi aşık olduğum yazar.
cnm çk ttlısın, birbirimize molotof atalım mı?
cnm çk ttlısın, birbirimize molotof atalım mı?
(bkz: sevilen kızın evine molotof atmak/#22610392)
sen yeter ki iste molotofun kralını atarım. * bakarsın devrim yaparız?
--spoiler--
ortamlarda komünistim dersin kim bilecek amk
--spoiler--
sen yeter ki iste molotofun kralını atarım. * bakarsın devrim yaparız?
--spoiler--
ortamlarda komünistim dersin kim bilecek amk
--spoiler--
Yengefili.
Ayrıca kendisi bir gecelik eskorta 700 tl bayılmıştır. hani bi laf vardır ya enayi diye.. Neyse.
ne demiştik...
(#24512437)
(#24513807)
Öncelikle Tüm ulusol kafasına, yobaz kemalist arkadaşlara ve boykotçulara selam olsun.
insanlar neden bu kadar sinirli? Değişen ne olacak? Zaten cumhurbaşkanlığı makamındaki kişi akp li değil miydi? buna anlam veremiyor mesela bazıları...
Çok şey değişecek az sabır. yediğiniz bu bokun ceremesini tüm millet çekecek ve çok kan akacak çok sancılı uzun soluklu bir süreç yaşanacak. Umarım en çok buna sebep olanların kendileri ve yakınları acı çeker. Acı çekmek en çok sizin hakkınız. inşallah iki yakanız bir araya gelmez rezil rüsva olursunuz.
Türk milletinin Türk milliyetçilerinin tek bir çıkar yolu kaldı! ve bu Kuva-yi Milliyedir mutlaka bu millet bu hakkını kullanmadan teslim olmayacak!
(#24512437)
(#24513807)
Öncelikle Tüm ulusol kafasına, yobaz kemalist arkadaşlara ve boykotçulara selam olsun.
insanlar neden bu kadar sinirli? Değişen ne olacak? Zaten cumhurbaşkanlığı makamındaki kişi akp li değil miydi? buna anlam veremiyor mesela bazıları...
Çok şey değişecek az sabır. yediğiniz bu bokun ceremesini tüm millet çekecek ve çok kan akacak çok sancılı uzun soluklu bir süreç yaşanacak. Umarım en çok buna sebep olanların kendileri ve yakınları acı çeker. Acı çekmek en çok sizin hakkınız. inşallah iki yakanız bir araya gelmez rezil rüsva olursunuz.
Türk milletinin Türk milliyetçilerinin tek bir çıkar yolu kaldı! ve bu Kuva-yi Milliyedir mutlaka bu millet bu hakkını kullanmadan teslim olmayacak!
nick altından insanlara silahlanın çağrısı yapan ergen mi yoksa ergen taklidi mi yapıyor belli olmayan eleman. az sakin ol panpa, az sakin ol. otur soluklan biraz. bak ben de kaybedenlerdenim ama silahlı direniş falan demiyorum.
burda silahlı direniş diyeceğine, genel başkanın olacak adama iki çift laf et bence. valla bak sekte-i kalpten gidersin sana söyleyeyim. aç dizi falan izle ne bileyim. dikkat et kendine emi.
burda silahlı direniş diyeceğine, genel başkanın olacak adama iki çift laf et bence. valla bak sekte-i kalpten gidersin sana söyleyeyim. aç dizi falan izle ne bileyim. dikkat et kendine emi.
güncel Önemli Başlıklar