bugün
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek12
- 1 saatte 10 bira içmek11
- velvet vs nervio19
- sözlük kızlarının kombinleri19
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- velvet12
- nervio11
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması6
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı59
- özgünlüğün faydasız olması5
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması11
- slavko vincic15
- bana yalan söylediler3
- teröriste o da insan demek2
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- ben sana vurgunum3
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- sevilince şımaran kızlar2
- enişte senin dobloyu naptın sattınız mı4
- cinni uyanış2
- true hanın gazabı9
- dana kuzu kıyma döner2
- iranın bir türlü barış anlaşmasına yanaşmaması12
- vurgun yemek3
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- playstation 13
- siyah taytlı bacakları okşarken meme emmek2
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu7
- hayran olunan yazarin entrylerini takip etmek3
- çağla idi2
- domuz eti3
- tememda kenka nalaka10
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
- bumble2
- bit pazarı2
- 6 aydan uzun üyelerin çaylak olmaması4
- yazarların adına başlık açılması3
- cv ye uludağ sözlük yazarı yazmak3
- tarla bellemek3
- dune6
- bugün sözlük b k gibi3
- yazık oldu yarınlara2
- silinmesi gereken yazar varsa buyurun4
- bilgi içerikli entry girmeyen siktirsin gitsin3
- çingeneyle sevişmek6
- istanbul un çok pahalı olması7
- çift taraflı testis kanseri teşhisi8
- bimden tatlı almak2
- saraca finch house4
çok iyi yada çok kötü olarak adlandırılan sigaradır. orta kararı yoktur.*
sigara içmemekten farkı olmayan sigaradır. bir paket ardarda içilse tatmin etmez.
- kimdi lan o yanındaki herif?
+ murattı abi.
+ murattı abi.
(bkz: sozlukteki muratti içenler)
ismi murat olanlar tarafindan akillari sira sekil olsun diye alinan sigara. hee herkes taniyo seni, herkes adinin murat oldugunu biliyo. seni ve elindeki muratti'yi gorunce " ulan ne sekil eleman be ismi murat, sigarasi muratti" diyo.
(bkz: güvenle içiniz)
o benimdir o benim, milletimindir, ancak son çöpü vermem.
o benimdir o benim, milletimindir, ancak son çöpü vermem.
üzerine tapdk bandrolü yapıştırılarak ülkemize girmeden önce, yurdumun ileri gelmişlerinin kullandığı, şimdilerde ise neredeyse tüm tiryakileri kendine çeken sigaradır.
sevgilimin adı murat olduğu için ve winstonun o foseptik çukuru gibi kokusundan mütevellit acilen transfer olduğum sigaradır. baş ağrısı yaptığı doğrudur, hatta bazı zamanlar mide bulantısına kadar yolu vardır. aç karnına içilmemelidir. tam bir keyif sigarası olduğunu da inkar etmemek gerekir.
en keyifle içtiğim sigara. baş ağrısı falan yaptığıda yok, hafif nikotini fazla hissettirmiyor.
aramaya inandım, lakin bulamadım. kimse yazmamış, her nedense alain delon 'un filmlerinde içtiği sigara markasıdır. bi de ölürdü o herif sonunda genellikle.sigaradan değil, yaralanmak vs sureti ile. yine de muratti açısından hoş bir durum değil, bunu içen öyle ya da böyle iflah olmuyor gibi bir çıkarsamaya sevk ediyor insanı. yaa.
turkiyede ciktigindan bu yana diger sigaralara karsi alerji duymama sebep olmus olan sigara.
tilki misali dönüp dönüp tekrar cepte taşınan, ağıza koyulan sigaradır. bir kere paketine dokunduysanız "lost adası" gibi sizi bir şekilde bulur, kendine çeker.
(bkz: ss murata)
en sevdiğim sigara. diğer sigaralar arasında pakediyle olsun, dumanıyla olsun, takdir ettiğim sigaradır.
Eskiden kaçak yurda girdiğinde çok ince kağıtlı (tütünler gözükecek kadar) ve içimi çok lezzetli olan sigara. Yerli ürün çıktıktan sonra denenmiş ancak nerede o eskii muratti ler dememe sebep olmuş sigara.
murattı
okula gider iken oğluna harçlık vermeyen bir komşumun günde bir paket tükettği sigara olduğu için kadını dövmek istememe sebeb olan isim .
işin tuhaf yanı herkes kantinden bir şeyler alırken bir köşede arkadaşlarının biran evvel paralarını harcayıp yanına dönmesini bekleyen çocuğun ismi murat.
okula gider iken oğluna harçlık vermeyen bir komşumun günde bir paket tükettği sigara olduğu için kadını dövmek istememe sebeb olan isim .
işin tuhaf yanı herkes kantinden bir şeyler alırken bir köşede arkadaşlarının biran evvel paralarını harcayıp yanına dönmesini bekleyen çocuğun ismi murat.
son zamanlarda sıçmış zehir. durup duruken söner, çekersin gelmez, içinden odun çıkar. *
rosso ve azurro olmak üzere iki çeşidi olan sigara.
azurro için light muratti de denebilir. içimi rosso'ya göre daha hafif. zifir, nikotin oranları daha düşüktür.
yine de rosso daha fazla tercih edilmektedir.
ikisi de 3.75'den satılmaktadır.
ama aynı fiyata winston da varken muratti alınır mı orası tartışılır.
azurro için light muratti de denebilir. içimi rosso'ya göre daha hafif. zifir, nikotin oranları daha düşüktür.
yine de rosso daha fazla tercih edilmektedir.
ikisi de 3.75'den satılmaktadır.
ama aynı fiyata winston da varken muratti alınır mı orası tartışılır.
kimine göre hafif kimine göre ağır geldiği belirtilsede bana göre içimi rahat ve keyifli bir sigara. en büyük özelliği üstünüzde başınızda ve ellerinizde sigara kokusu bırakmayan bir sigaradır. fiyatına görede bence yeterli kaliteye sahiptir.
şarapla yıkanmadığından dolayı, sabah kalkıldığında boğazda diğer sigaralar gibi kötü bir tat bırakmayan sigaradır*.
25 kuruş zamlanarak artık 4 ytl'den satılan sigaradır.
üzerindeki ambassador yazısını hala anlamlandıramadığım sigara. 3 yıldır içmeme rağmen büyükelçi atraksiyonları yaşayabilmiş değilim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar