bugün
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı3
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek10
- 30 ağustos zafer bayramı14
- beklenti2
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı28
- tai lung44
- 0 0 713
- kadınlardaki sahiplenilme isteği8
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı4
- şarap2
- türklerin türkiye de asimile olması4
- ekt2
- sözlüğün en bohem yazarı5
- annenin hayatındaki kadını onaylamaması5
- gelin promosyonu2
- diamond bey birader elmas beydir2
- rafael leao33
- baldız baldan tatlıdır3
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- doğulu ve güneydoğulu türkler3
- abd greko roma ve juda sentezini temel alır2
- amerika birleşik devletleri2
- cem yılmaz7
- kadir mısıroğlu'nun dedelerini denize döktük2
- tarihsizlik3
- 1 eylül 2026 türkiye azerbaycan voleybol maçı2
- sarapci koala'nın akp'li olması4
- uzun bacaklı ince belli iri göğüslü dar kalçalı4
- aleksey batrakov11
- mustafa kemal atatürk6
- zaman insanı olgunlaştırır mı4
- tom holland5
- cumhur ittifakı2
- rafael leao victor osimhen leroy sane9
- galatasaray korkusu2
- menzil cemaati ne üretiyor9
- muhabbeti sarmayan kız3
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- fenerbahçe24
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- sarapci koala73
- murat ağırel3
- salo or 120 days of sodom filmini izlemek2
- futbol10
- ne kadar şanslı birisin2
- övülmekten hoşlanmayan insan2
- junko furuta2
- tarkan'ın saçlarını kestirmesi2
- arkadaşlar hesabı silicem14
mortal kombat serisinin en iyi oyunu.oyun 90 larda mevcut olmasına rağmen daha sonra çıkan mortal kombat 4-5 serileri bu oyunun tadını vermemektedir.serinin o zamana kadar ki tüm karakterlerini de içermektedir.smoke ile oyun bitirmenin tadı ayrıdır.
noob saibot ve rain ile bitirilmesi bir hayli kolay olan oyunda ilk kez giant karakterler olan motaro,kintaro,goro ve shao kahn serbesttir. karakter sayısı olarak bir hayli fazlaca dövüşçüyü barındıran oyunda rayden,kano,kung lao ve jax'in eski oyunlarda mevcut olan versiyonlarına da erişilebilir. ninjaların hepsinin bulunduğu oyunda oyunu zorluk derecesi yüksek seviyelerde bitirdiğinizde karşınıza çıkan bütün ninjaların özelliklerini kullanabilen chameleon* adlı karakter de mevcuttur. kanımca 90lardaki en çok saran mortal kombat oyunudur ve çıkan üç boyutlu devam oyunlarını oynayıp açmamaları üzerine bu oyuna geri dönüş yapmışımdır.
onlarca mortal kombat serilerinden kanımca en çok tercih edileni. bünyesinde tüm zamanların karakterlerini ve buna artı olarak fantezi karakterleri de ekleyen oyun, dos oyunu meraklısı insanları sardığı gibi çoğu insanı da etkisi altına almıştır çocukluğunda. nostalji yapmasının yanı sıra hala daha grafikleri insanların gözlerine güzel gözükmek için savaşım vermektedir zira 5-10 yıl sonra arkasını dönüp bakan olmaz kanısındayım. özellikle şu zamana kadar bir fighter oyununda olmayan 2 vs 2 ve 8 player tournament* özellikleri oyunu sıradanlaşmaktan kurtarmıştır. ha bir de bu oyunu bitirmek için çoğu zaman insanların noob saibot tercih ettikleri görülmüştür. ailecek kolaya kaçmayalım lütfen diyerek tavsiyelerimizi sunarız.
marvel vs capcom ve tekken serisi ile beraber gelmiş geçmiş en iyi beat m up..
http://gamed.info/files/f...4b9ca0d3043db2b23a3c03f97
http://gamed.info/files/f...4b9ca0d3043db2b23a3c03f97
mortal kombat serisinin en iyisidir.. daha sonra çıkanlar aynı tadı verememiş, benim de şu sıralar tekrardan oynayıp eğlendiğim oyundur..
ayrıca karakterlerin hareketleri ve fatalitylerini bulabileceğiniz bir site de buldum. tekrardan oynamak isteyen arkadaşlara faydası olabilir:
http://www.mkturkiye.net/oyunlar.php?oyun=mkt_har
ayrıca karakterlerin hareketleri ve fatalitylerini bulabileceğiniz bir site de buldum. tekrardan oynamak isteyen arkadaşlara faydası olabilir:
http://www.mkturkiye.net/oyunlar.php?oyun=mkt_har
az joystik parçalamadım bu oyun için, sega da oynarken fatality yapacağım diye her hafta yeni bir joystik alıyordum.sonra neyseki oyunun hilesine ulaşıp tek tuş fatality,brutality,animality olayını buldum. Çocuğum olmuş gibi sevindim.
şu oyun için hile öğrenen adam çocukluğunu yaşamamıştır. açık ve net.
super nintendo rom'unu bir türlü bulamadığım oyundur.
nintendo 64 için var ama super nintendo için denk gelemedim ne yazık ki. olur da denk gelirsiniz falan, habersiz bırakmayın!
nintendo 64 için var ama super nintendo için denk gelemedim ne yazık ki. olur da denk gelirsiniz falan, habersiz bırakmayın!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar