bugün
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip18
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı23
- seri eksici ezik12
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
- koşun koşun havadis var7
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak6
- türk kızı5
- çanakkale savaşındaki dervişler4
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- siyaset konuşmayan yazarlar3
- açık oy5
- insan2
- tarık akan4
- doğu erkeklerinin oğlancı olması3
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı4
- sarapci koala75
- kadınınızı çalıştırır mısınız2
- cin görmüş yazarlar8
- dinci mizahı3
- sıfır atık vakfı3
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- domates3
- akasya durağı3
- anın görüntüsü19
- akciğer kanseri2
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası14
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması16
- renault 9 broadway6
- gocu31
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- enayimiknatisii ile utah'dan alabama'ya gitmek3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- simko38
- sivaslı ünlüler4
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı10
- hadsizlik2
- mummy 42
- sırrı süreyya önder7
- kürt faşisti5
- engerek yılanı2
- amgot3
- hoşlanılan kızı çayı kıtlama içerken görmek5
- okan camdan bakıyor2
- tuncel kurtiz2
- kadının erkeği vezir yada rezil etmesi2
- türk seküler devrimi11
- gümrükten beyaz eşya diye sokulan mercedes2
- bostanlı da kahve içip kitap okumak2
- yılmaz güney11
mortal kombat serisinin en iyi oyunu.oyun 90 larda mevcut olmasına rağmen daha sonra çıkan mortal kombat 4-5 serileri bu oyunun tadını vermemektedir.serinin o zamana kadar ki tüm karakterlerini de içermektedir.smoke ile oyun bitirmenin tadı ayrıdır.
noob saibot ve rain ile bitirilmesi bir hayli kolay olan oyunda ilk kez giant karakterler olan motaro,kintaro,goro ve shao kahn serbesttir. karakter sayısı olarak bir hayli fazlaca dövüşçüyü barındıran oyunda rayden,kano,kung lao ve jax'in eski oyunlarda mevcut olan versiyonlarına da erişilebilir. ninjaların hepsinin bulunduğu oyunda oyunu zorluk derecesi yüksek seviyelerde bitirdiğinizde karşınıza çıkan bütün ninjaların özelliklerini kullanabilen chameleon* adlı karakter de mevcuttur. kanımca 90lardaki en çok saran mortal kombat oyunudur ve çıkan üç boyutlu devam oyunlarını oynayıp açmamaları üzerine bu oyuna geri dönüş yapmışımdır.
onlarca mortal kombat serilerinden kanımca en çok tercih edileni. bünyesinde tüm zamanların karakterlerini ve buna artı olarak fantezi karakterleri de ekleyen oyun, dos oyunu meraklısı insanları sardığı gibi çoğu insanı da etkisi altına almıştır çocukluğunda. nostalji yapmasının yanı sıra hala daha grafikleri insanların gözlerine güzel gözükmek için savaşım vermektedir zira 5-10 yıl sonra arkasını dönüp bakan olmaz kanısındayım. özellikle şu zamana kadar bir fighter oyununda olmayan 2 vs 2 ve 8 player tournament* özellikleri oyunu sıradanlaşmaktan kurtarmıştır. ha bir de bu oyunu bitirmek için çoğu zaman insanların noob saibot tercih ettikleri görülmüştür. ailecek kolaya kaçmayalım lütfen diyerek tavsiyelerimizi sunarız.
marvel vs capcom ve tekken serisi ile beraber gelmiş geçmiş en iyi beat m up..
http://gamed.info/files/f...4b9ca0d3043db2b23a3c03f97
http://gamed.info/files/f...4b9ca0d3043db2b23a3c03f97
mortal kombat serisinin en iyisidir.. daha sonra çıkanlar aynı tadı verememiş, benim de şu sıralar tekrardan oynayıp eğlendiğim oyundur..
ayrıca karakterlerin hareketleri ve fatalitylerini bulabileceğiniz bir site de buldum. tekrardan oynamak isteyen arkadaşlara faydası olabilir:
http://www.mkturkiye.net/oyunlar.php?oyun=mkt_har
ayrıca karakterlerin hareketleri ve fatalitylerini bulabileceğiniz bir site de buldum. tekrardan oynamak isteyen arkadaşlara faydası olabilir:
http://www.mkturkiye.net/oyunlar.php?oyun=mkt_har
az joystik parçalamadım bu oyun için, sega da oynarken fatality yapacağım diye her hafta yeni bir joystik alıyordum.sonra neyseki oyunun hilesine ulaşıp tek tuş fatality,brutality,animality olayını buldum. Çocuğum olmuş gibi sevindim.
şu oyun için hile öğrenen adam çocukluğunu yaşamamıştır. açık ve net.
super nintendo rom'unu bir türlü bulamadığım oyundur.
nintendo 64 için var ama super nintendo için denk gelemedim ne yazık ki. olur da denk gelirsiniz falan, habersiz bırakmayın!
nintendo 64 için var ama super nintendo için denk gelemedim ne yazık ki. olur da denk gelirsiniz falan, habersiz bırakmayın!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar