bugün

/103
(bkz: yeni başlayanlar için istanbul)
yeni yerleşeceği istanbul'da canı boyoz ister ise hamurabi'de bulabilecek olan moderatörümüz.
http://www.hamurabi.com.tr/restaurant.htm
kendisine iyi yolculuklar dilediğim biricik modumuzdur. moonlight sonata yı izmir den kovuyoruz zirvesinde kocaman hamburgeri mayonezi akıta akıta yediğini söyleyemeyeceğim çünkü adamlar içine mayonez ketçap koymamışlar. aferim yani!
moonlight sonata yı izmir den kovuyoruz zirvesi ile bu topraklardan * kovduk kişidir.
sözlükte kendisine karşı başlatılan yıldırma operasyonuna anlam veremediğim moderatör. (bkz: tanımam etmem ama yazık ya)
(bkz: bak üzüldüm şimdi)
götü çok güzel.
mod'çul.

(#7159925) aman allah'ım az daha okumaya kalkışıyordum. nihâyet nutuk olduğunu gördüm!
(#7417990) entryde acaba silecek bir şey var mı acaba dediğim mod.

(bkz: oğlan)

not: neyinden gocundular anlamadık ki.
sadece bayanları değil erkekleri de gözüne kestiren pis sanal kazanova. bana çok asıldı, hayır dedim. ısrarlarını sürdürdü, evime kadar geldi hatta. balkonumun altında piyanosuyla klasik müzik şeyleri çaldı. e öyle olunca benim de gönlüm kaymadı değil hani azıcık... ama gene de hayır dedim. çünkü ben anarşikim, otorite karşıtıyım, bir modla birlikte olamam. sonra çirkefleşti bu, zile basıp basıp kaçmaya başladı. yeğenimi dövdü hatta... inanabiliyor musunuz; daha 5 yaşında benim yeğenim. o derece çirkef biri bu. günde yetmiş iki defa çağrı atıyo, ev telefonumu arayıp 'telekomdan arıyoruz, üfler misiniz kontrol yapıcaz' deyip daşşaklarını serinletiyo. ama ben gösteririm ona, zall'a anlatıcam tüm yaptıklarını, rezil rüsva edicem.
(bkz: don juan)

sözlüğün çapkın moderatörü.
moderatörmüş. tanımıyorum.
(bkz: esteban)

sözlüğün ispanyol moderatörü.
kız, erkek, gay hangi yalpezeden olursa olsun benim için farkmaz diyen moderatör.

geçen gece sözlükle ilgili göstermem gereken bir şeyler var deyip, cam açtı bana bin bir yalvar yakarla. sonra da banyodan yeni çıkmış ıslak vücudundan bir parça degajesini gösterdi, o buğday yanığı teniyle.

''şimdi degaje, iş devam ederken dekolte, iş bitince nü'' dedi bana, yeşilçam filmlerinden fırlamış serpil çakmaklı edasıyla.

sapık herif.
günün birinde bir iddaa bayiinde tecavüze uğradığını duyarsam şaşırmayacağım cimri, uyanık, anaç moderatör.

(bkz: #7557452)

(bkz: meleğim)
(bkz: #40935)

(bkz: çiçeğim) * *
(bkz: #117283)

(bkz: böceğim)
(#7488595)

(bkz: kuzum)
(#7557452)

üyeliğimi onaylayan olmadığı için üzüldüğümdür. onayladıklarını kıskandığımdır.
july4th den de böyle bir itiraf bekliyorum ayrıca.
sahiplenilmek istedim yahu. ya da ben bir daha geleyim moonlight alsın beni. *
(bkz: sevgi kelebeğim)
(bkz: ballı lokma tatlım)
pufidiğim, ay ışığım, munlaytım, sonatım ve hatta serenadım.

(bkz: #6236568)
ciciikim, pompişim.

(bkz: #723999)
(bkz: arım balım peteğim)
18 mart 2010 beklenen moderasyon açıklamasını yapan güzel insan. bu çocuğun gıdısına hastayım.

allah'ım, böyle bir gıdı için teşekkür ederim...
ilgi ve hassasiyetine hayranlıkla karışık bir saygı duyduğum; tanımadığım güzel insan...
© copyright 2005 - 2026