bugün
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı15
- uludağ sözlüğün inci sözlük clonuna dönüşmesi5
- cenap abi9
- sözlüğü nerden buldunuz5
- anneye gel sözlük yazarı ol demek5
- tahinli pide5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak22
- fetoyla barışılsa alkışlayacak kitle6
- transparan çorap giyen sözlük amcası3
- romelu lukaku6
- ruknettin bey2
- sonbaharda trakya4
- sinirli bir kadına yaklaşma rehberi7
- sonbaharda yapılacak en iyi şey15
- serkan inci2
- burcunu açıklamayan insan2
- osmanlının tekrar kurulacağına inanan insan6
- atatürkün dirileceğine inanan insan4
- ak partililerin apoya villa yaptırması27
- kaçak elektrik kullanan orospu çocukları5
- 20164
- ben işe gidiyorum6
- en son ne yediniz9
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz16
- sözlüğe arkadaş davet etmek2
- sözlük yazarlarının yelekleri12
- yükseleni aslan olan aslan burcu kadını3
- 0 0 721
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası26
- fatih altaylı2
- boş tencerenin bile deviremediği iktidar3
- taş gibi hatunun memesini öpmek7
- şehitlere kelle denilen dönem2
- yaz bitti kadın ayağı göremeyeceğiz3
- yüzüğü neden kartallarla götürmediler5
- gocunun elleri11
- ai otomatik silme3
- anın görüntüsü23
- fiat ın en iyi arabası2
- sözlük yazarlarının kombinleri17
- akademisyenlere sosyal medya yasağı3
- kocaeli bursa sakarya trabzon rize yozgat konya7
- meloş meloş gibsoş8
- sarapci koala hatayi20
- iki kişi tartışırken aauuvv diye gaza getirmek3
- gazze de enkazdan 17 yeni ceset çıkarılması6
- toplumdan umudun kalmaması2
- silvermist simko yagmurcu keraneci sarapci birliği6
- internette kaplan reelde kedi olmak2
- hediye olarak bir kavanoz turşu4
yeni yerleşeceği istanbul'da canı boyoz ister ise hamurabi'de bulabilecek olan moderatörümüz.
http://www.hamurabi.com.tr/restaurant.htm
http://www.hamurabi.com.tr/restaurant.htm
kendisine iyi yolculuklar dilediğim biricik modumuzdur. moonlight sonata yı izmir den kovuyoruz zirvesinde kocaman hamburgeri mayonezi akıta akıta yediğini söyleyemeyeceğim çünkü adamlar içine mayonez ketçap koymamışlar. aferim yani!
moonlight sonata yı izmir den kovuyoruz zirvesi ile bu topraklardan * kovduk kişidir.
sözlükte kendisine karşı başlatılan yıldırma operasyonuna anlam veremediğim moderatör. (bkz: tanımam etmem ama yazık ya)
(bkz: bak üzüldüm şimdi)
(bkz: bak üzüldüm şimdi)
götü çok güzel.
sadece bayanları değil erkekleri de gözüne kestiren pis sanal kazanova. bana çok asıldı, hayır dedim. ısrarlarını sürdürdü, evime kadar geldi hatta. balkonumun altında piyanosuyla klasik müzik şeyleri çaldı. e öyle olunca benim de gönlüm kaymadı değil hani azıcık... ama gene de hayır dedim. çünkü ben anarşikim, otorite karşıtıyım, bir modla birlikte olamam. sonra çirkefleşti bu, zile basıp basıp kaçmaya başladı. yeğenimi dövdü hatta... inanabiliyor musunuz; daha 5 yaşında benim yeğenim. o derece çirkef biri bu. günde yetmiş iki defa çağrı atıyo, ev telefonumu arayıp 'telekomdan arıyoruz, üfler misiniz kontrol yapıcaz' deyip daşşaklarını serinletiyo. ama ben gösteririm ona, zall'a anlatıcam tüm yaptıklarını, rezil rüsva edicem.
moderatörmüş. tanımıyorum.
kız, erkek, gay hangi yalpezeden olursa olsun benim için farkmaz diyen moderatör.
geçen gece sözlükle ilgili göstermem gereken bir şeyler var deyip, cam açtı bana bin bir yalvar yakarla. sonra da banyodan yeni çıkmış ıslak vücudundan bir parça degajesini gösterdi, o buğday yanığı teniyle.
''şimdi degaje, iş devam ederken dekolte, iş bitince nü'' dedi bana, yeşilçam filmlerinden fırlamış serpil çakmaklı edasıyla.
sapık herif.
geçen gece sözlükle ilgili göstermem gereken bir şeyler var deyip, cam açtı bana bin bir yalvar yakarla. sonra da banyodan yeni çıkmış ıslak vücudundan bir parça degajesini gösterdi, o buğday yanığı teniyle.
''şimdi degaje, iş devam ederken dekolte, iş bitince nü'' dedi bana, yeşilçam filmlerinden fırlamış serpil çakmaklı edasıyla.
sapık herif.
günün birinde bir iddaa bayiinde tecavüze uğradığını duyarsam şaşırmayacağım cimri, uyanık, anaç moderatör.
(bkz: #7557452)
(bkz: #7557452)
(bkz: arım balım peteğim)
18 mart 2010 beklenen moderasyon açıklamasını yapan güzel insan. bu çocuğun gıdısına hastayım.
allah'ım, böyle bir gıdı için teşekkür ederim...
allah'ım, böyle bir gıdı için teşekkür ederim...
ilgi ve hassasiyetine hayranlıkla karışık bir saygı duyduğum; tanımadığım güzel insan...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar