bugün

/19
yaman taklacı.
http://www.hotcelebshome....ydney/miranda-kerr-3-110/
Orlando bloom ile evli şuan 1 çocuğu olan yüzü aşırı derecede tatlı olan victoria secret mankenidir.
öl desin öleyim.
Gamzeleri ile ün salmış dünyadaki en tatlı kadınlar arasında ilk 5 dedir kendileri.
vasiyet olarak bu kadının gamzelerine gömülmeyi isteyeceğim kadın.

kadın demeye de dilim varmıyor aslında çünkü bu kadınsa bizim dışarda gördüklerimiz ne dışarda gördüklerimiz kadınsa bu ne abi...
bildiğin kezban lan bu! kezban öpücüğü bile atmış. ahahaha tiplere gel amk.

görsel
Kate upton'a güzel diyenlerin biraz da miranda kerr gerçeğine bakmasını dilerim.
yok böyle bir güzellik, doğallık, böyle sempatiklik.
makyajsız görüldüğünde korkutucu kadın.
(bkz: bir stoya değil)

aslında stoya kadar güzelde onun kadar çalışkan olduğunu sanmıyorum.
2006'dan beri çalıştığı victorias secret'tan kovulmuştur.

(bkz: victorias secret ın miranda kerr i kovması)
orlando bloom ile evli olduğunu öğrenince gözümden yaş gelmesine sebep olan manken.
altını şer
miranda kerr.
victoria secrettan ayrıldıktan sonra bugün ne giyseme jüri olacakmış. yeni sezonda bizımlesın demek için türkçe öğreniyormuş. zaten geçenlerde orlando bloom onun için gelmiş.
1 haziranda antalyada yanında hande yener ve sinan akçıl bedava. o yürürken bizim muhteşem ikili atmaaaa diyecekmiş, hayırlısı be gülüm.
bu bile kovulabilirken çalıştığı yerden, bizim milletimiz hala sen kovamazsın ben istifa ederim klişesinde boğuladursun.
mango'nun 2013 yaz reklamlarında yer almış afet.

http://vogueads.blogspot....rr-li-mango-2013-yaz.html
orlando bloom'u kıskanma sebebidir. O gözler yok mu o gözler.
güzeldir fakat yüzündeki sinsiliği es geçmemek gerekir. ayrıca mankenleri sıralarsak da 2. falan değildir. 8-9. luğa oynar. kusura bakmasın ama alessandra diye bir gerçek var.
victoria secrettan soğuma sebebi. Miranda kerr oradaki bir çok mankenden daha güzel, daha sempatik bir kadın.
orlando bloom ile aşırı yakışan, duru bir güzelliğe sahip vs meleği.
tek kelimeyle ''bebit''.
gezi parkı olayları yüzünden türkiye ye gelmekten vazgeçmiş. halbuki geçtiğimiz gün kendisi twitter da prayforturkey diyerek desteğini belli etmişti.
merak ediyorum, bu eylemler dışarıdan nasıl görünüyor?
türkiye'ye gelmekten vazgeçmiş, pabucuma gelsin dedirten manken.
miranda kerr
alt dudak ver.
gelmemekte haklı manken.

düşündüm de ben bir miranda değilim asla olamam ama gel sana milyonlar vercez deseler ortalık karışıkken ne mısır a ne suriyeye giderdim. eleştiren salaklara söylüyorum gaz yemeye mi gelsin kadın kendisini düşünecek tabii ona ne senin parkından direnmenden?
© copyright 2005 - 2026