bugün
- gocu31
- ermeni rum soykırımını inkar etmek11
- uludağ sözlük kostüm partisi5
- günün sözü11
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları12
- askerde nefret edilen şeyler4
- 26 eylül 2026 slovenya iskoçya maçı5
- kalbinde sevgiye yer olmayan insan5
- dünya41
- sarapci koala hatayi11
- true karton toplayan cocuk gocu üçlüsü2
- israil14
- akademisyenlik vs belediye memurluğu2
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği12
- sözlüğün en güzel kadını26
- iç sıkıntısı ve mide bulantısı2
- babası fakir olup evlenirken altın isteyen kezban7
- en kötü chp başkanı5
- çorapsız ayakkabı giymek3
- 26 eylül 2026 slovakya moldova maçı2
- mossad ajanı dinciler5
- günün iddaa kuponu2
- kemal kılıçdaroğlu'nun bop taki rolü3
- allah bize salat etti7
- panto2
- ilticanın terk edilmesi5
- bop eşbaşkanları tam sıralı liste3
- iron man ateist bir kafirdir3
- fatma betül sayan kaya2
- flörtü bir üst seviyeye taşıyan detaylar4
- fc basel2
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı35
- hangi klarnet calan sarapci koala 6 sın oyunu2
- arda güler8
- cenaze evinde yemek dağıtmak5
- kova burcunun bağımlılık yapıyor olması5
- amerika birleşik devletleri29
- hitler ve nazilere sempati beslemek2
- yaşam enerjisi veren şeyler2
- avrupa6
- özgür özel mallığı3
- filistinde ölen 60 bin vs suriyede ölen 1 milyon2
- pis hissettiren şeyler7
- iremga4
- instagram tedavisi olmayan hastalıktır4
- özgür özel ikiyüzlülüğü3
- özkanlar5
- ecevit denince akla gelen şeyler29
- slovakya2
- moldova2
hep yolda giderken karşılaşıp selam verecekmişim gibi hissettiğim adam.
uzun zaman önce; farklı sunum tarzı ile dikkatimi çekmiştir. oprah gibi devamlı kilo problemi vardır. bence kilonun yakıştığı nadir insanlardan.* **** an itibari ile "obezite tedavisinde son yöntemler" ile seyircileri bilgilendirmektedir.
not: özellikle şu anda bilgi veren hummer simpson ın patronuna benzeyen kuru kabuk dr.un yanında acaip yakışıklı duruyosun mesuttttt.
not: özellikle şu anda bilgi veren hummer simpson ın patronuna benzeyen kuru kabuk dr.un yanında acaip yakışıklı duruyosun mesuttttt.
sabahları öğrencilerimin niye gülüyorsunuz sorusunun muhatabı
hasktr: ydı .
hasktr: ydı .
sen gel onca zaman yaz burda, zirvelere katıl ama sözlüğün adının geçtiği bir yerde sus. olacak iş değil. yakıştıramadım. hemen hıncal uluç fularımı takıp söylüyorum:
"mesut yar sunucu değil"
"mesut yar sunucu değil"
şu televizyon aleminde en baba insanlar biri. hangi spiker siyatçilere çatır çatır laf söylüyor?
not:bu kadar sevmemin nedeni 3 kez attığım e-maili okuması olabilir.
not:bu kadar sevmemin nedeni 3 kez attığım e-maili okuması olabilir.
okan'ın programında bir kaç dakika önce kendisinin de yazdığı su ulu yer için konu acılmısken tek kelime etmeyen yazar,spiker kişisidir..Ayıptır,ama olsundur,o da bir candır..olur öyle seyler..
mesut halka yar..yolsuzluğu yar durumu.korkusuz zeki,bi okadarda komik.en uyku severin bile uykusuna ara verdiren sunucu.
ısrarla sözlükteki nickini söylemeyen haber spikeri.
Sunduğu haber izlenmiyor valla,spiker dediğin biraz kibar olmalı.
sağlam bi tv yazarıdır, gözden kaçanlar ondan kaçmaz.
(bkz: #6806202) aslında sevmezdim kendisini, ama utandım okuyunca... özür dilerim.
ağzıyla kobra yılanı tutmuş haberine şeyiyle de kuş tutar diyerek yarmış sempatik sunucu.
bu cumartesi uludağ sözlüğe sevgilerini gönderdi gören duyan var mı bilmem ben gördüm ben duydum selamını kabul eder bağrıma basarım.
bundan 2 sene önce sabah programlarında, uludağ sözlük te hakkında girilen entryleri okuyup sözlüğü öven ve uludağ sözlüğün tanınmasında ciddi bir katkısı olduğunu düşündüğüm şirin insan.tabi bugünlerde bayrağı acun devralmıştır.
türkiye de amerikan saturday night show u yapabilecek tek insan. her medya adamının olması gerektiği gibi objektif ve cesur olabilen nadir adamlardandır. adam gibi adamdır.
eğer sorun uludağ sözlükte yazdığı halde övmemesiyse şunu diyeceğim; çoğu programında uludağ sözlüğü övdüğüne bizzat şahit olduğum, geçen haftasonuda bunu yapmış, sabah sabah izlenecek bir şey bulamayan bünyelere eğlenceli haber anlayışı getirmiş güzel ve dobra dobra bi adam. ayrıca başından sonuna kadar izlediğim nadir programlardan birini yapıyor.
not: katıldığı bir programda öylesine açılmış bi konuda 'ben ulu da yazıyorum ehehe' diyeceğini falan mı bekliyordunuz? kendi programında bu işi gayet güzel yapıyor zaten, heyecan yapmayın. yumruğunu sıkıp 'forza ulu' dediğini bile bilirim, lütfen.
not: katıldığı bir programda öylesine açılmış bi konuda 'ben ulu da yazıyorum ehehe' diyeceğini falan mı bekliyordunuz? kendi programında bu işi gayet güzel yapıyor zaten, heyecan yapmayın. yumruğunu sıkıp 'forza ulu' dediğini bile bilirim, lütfen.
haber felsefesini eleştiri üzerine kurmuş, ama bilinçli olarak sakladığı bir şeyler var o da "kutsal devlet".. bunu kürt meselesine dair haberlerde, azınlık meselelerinde (bu malesef bazı alevilerin yas günlerine biz de katılıyoruz demekle düzelmiyor) ki özellikle azınlıkların çıkardığı "problemlere" bakış açısında görülebilir.
bir çok eleştirisine katılıyorum, ama devleti kutsaması en büyük kusuru.
bir çok eleştirisine katılıyorum, ama devleti kutsaması en büyük kusuru.
sözlükte yazmaktadır. hakkında girdiğim enrtyler ısrarla silinmektedir. neymiş hakaret içeriyormuş. içinde geçen en ağır kelime saçma iken nasıl oluyorsa artık. moderatörler sağolsun diyodur kesin. yakında çaylak olmama bile sebep olabilecek kişi sırf deşifre etme ihtimalim yüzünden.
televizyon dünyasında metin ucayla birlikte gördüğüm en boş adam. hadi metin uca'nın entelektüel bir temeli var da, mesut yar neyin nesi arkadaş? her ikisi de taban tabana eşit programlar yapıyorlar(dı), her ikisi de boş eleştirilerin boş adamları ve her ikisi de "çok sivri dilliyiz" triplerinde. ve bu tutumları onları inanılmaz ama inanılmaz itici yapıyor.
dün sabahki programında sık sık uludağ sözlük ün sol frame indeki başlıkları okumuş,ara ara da sözlükte kendisiyle ilgili yazılan eleştirilere yine kendi üslubuyla cevap vermiştir*. sözlük ahalisi olarak kendisiyle olan düzeyli ilişkimizin bu sabahki ve bundan sonraki programlarda da sürmesini temenni ederim.
(bkz: mesut yar uludag sozluk iliskisi)
bu arada eğer entryimi okursan bana el salla mesutçum*
(bkz: mesut yar uludag sozluk iliskisi)
bu arada eğer entryimi okursan bana el salla mesutçum*
uludağ sözlükten bahsederek, bende 'bu adamın mı sığ beyinli yoksa uludağ sözlükte tartışmaların seviyesi mi yükselmiş?' sorusunu uyandıran ve uzun bir aradan sonra sözlüğe girmeme vesile olan insan.
çok eskiden beri takipçisi olduğum sabah haber programlarını biraz daha eğlenceli sunan başarılı kişidir. şuan cem boynerin siyasete atılıp atılmamasını tartışıyorlar..
Mesut yar çok iyi program sunuyor. Eleştiri yeteneği gelişmiş iyi bir sunucumuz. Madem hakaret yağdırıyorlar diyorsa, hakkında yazılan iyi entryleri de görsün o zaman.
mesut bey, al aşağı vur yukarı uludağa gelince ver ayarı, ne güzel istanbul be...
mesut bey, al aşağı vur yukarı uludağa gelince ver ayarı, ne güzel istanbul be...
atalarından altığı emir kipine sadık kalan ve getirisinde yarıp yardırandır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar