bugün
- akşam akşam kahveye davet eden seksi komşu kızı8
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak12
- gece kapıya dayanan 12 cin 8 ifrit 17 zombi7
- fon mağduruyum da mağdurum diye zırlamak3
- 3 kere üst üste 31 çekmek11
- pick me girl6
- bacakları yukarı kaldırarak oturmak12
- azrail'in hergün her insana 366 kere bakması9
- bugün doğum günü olan yazarlar2
- özel bir şey konuşuyoruz git diyen arkadaş7
- çirkinsin mesajına verilebilecek cevaplar11
- öyle bir sevişmek ki alev çıkartıp yatağı yakmak4
- uludede'nin cenaze eventi8
- silah bırakan pkklı kızlara ne olacak3
- uludede'yi karıya götürmek7
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı20
- göz kanlanması6
- gece eve atılan kızın ayaklarının ters çıkması7
- yunan adalarına gitmek20
- dinci ahlaksızlığı19
- recep tahrik erdoğan3
- gece uyurken bacağa kramp girmesi6
- en kısa sürede göbek eritme teknikleri7
- fatma betül sayan kaya64
- ekmeğe çikolata sürmek7
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek7
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması12
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye43
- gecenin köründe aniden gelen türklük atakları6
- mini şortla kapıya gelen hanım komşu6
- yunan aşığı tip15
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi12
- ciğer yiyen midesizler10
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi24
- eyeliner çekme yöntemleri7
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak15
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak15
- devlet3
- fiziği güzel sözlük kızları47
- yaygın olmayan bir isme sahip olmak5
- sürekli özür dileyen insan5
- sözlük yazarlarının ruh hali14
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- ciğer vs kokoreç8
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması14
- kömbe6
- kahverengi göz kalemi6
- gunluklerim aylik olmus4
- uludede nim mirası4
- kızlar başlığa gelin bi sorum olacak5
sivassporun 23 yaşındaki orta sahası. bu sezon ilk kez süper ligde oynuyor ve her maç çok beğendiğim bir oyuncu. tekniği yüksek, süratlı, agresif ve fizikli bir oyuncu.
tam fatih terimin isteyeceği bir orta saha aslında.
tam fatih terimin isteyeceği bir orta saha aslında.
an itibariyle oynanan malatya-sivas maçında attığı gol ile bir galatasaraylı olarak ağzımın suyunu akıtmaya devam eden futbolcu.
https://twitter.com/buzzs.../1220303186755493888?s=19
https://twitter.com/buzzs.../1220303186755493888?s=19
kesin akp ye yakın bir takım yüksek bedelli bir transfer gerçekleştirecek. her yere yandaşları dolduruyorlar.
emre akbaba'nın sivas şubesi. müthiş yetenek.
Havalar bin beş yüz olan vatandaş. istambul takımlarından birine geldiği an olacağı Alper potuk. Evet.
Üstteki.
görsel
görsel
biz dediğimizde, hâlâ ''ön protokol bile imzalandı olum, mert gs'de. fener avucunu yalasın'' diyorlardı. ben hep diyorum, gs ister, fener alır. oyuncu fener'i, yani türkiye'nin en büyük kulübünü, markasını tercih eder her zaman.
Hazır kariyerinde çıkış yakalamışken avrupadan teklif gelmediği sürece sivasspor'da kalmalıydı. Üç büyükler patladıktan sonra kariyeri dibe vuran adamlarla dolu, bir kaç istisna dışında başarı yakalayabilen yok malesef. Umarim ki başarılı olur, kime giderse gitsin.
Yine fenerbahçe nin fazla para ile galatasaray a inat bağladığı transferdir. Bunun örneklerini daha önce stoch ve mehmet topuz da da yapmışlardı. ikisi de patlamıştı. ihtiyaç olmadığı halde sırf “biz aldık” demek için transfer yapılması doğru değildir. Neticede yeni sezonda göreceğiz bakalım.
fenerbahçe'ye gelirse dünyanın en iyi 8 numarası gelmezse çöp. tartışmaya kapalı. evet.
şahsen fener'i hiç anlamıyorum arkadaş . nerede vasat topçu varsa alıyorlar lan. gerçekten futboldan anlayan ekibi kayboldu herhalde ali koç'tan sonra.
bu herife 500 bin tl den ( o da dört yıllık) fazla para verirsem o dört sene boyunca uyuyamam la ben yönetici olsam.
türkiye'de 500 bin tl edecek topçu yok arkadaş. hala daha soyuyorlar kulüpleri. başka açıklaması yok yani.
bu herife 500 bin tl den ( o da dört yıllık) fazla para verirsem o dört sene boyunca uyuyamam la ben yönetici olsam.
türkiye'de 500 bin tl edecek topçu yok arkadaş. hala daha soyuyorlar kulüpleri. başka açıklaması yok yani.
Mehmet topuz
Van Persie
Muriq
Vs den yediği kazık yetmeyen fenerin yaptığı eylem .
Alın hayrını görün .
Not: iki seneye ya Erzurumspor yada Boluspora kiralık gider .
Van Persie
Muriq
Vs den yediği kazık yetmeyen fenerin yaptığı eylem .
Alın hayrını görün .
Not: iki seneye ya Erzurumspor yada Boluspora kiralık gider .
sırf Galatasaray'a gitmesin diye bir anadolu topcusuna herşey dahil 100 milyon TL yatırım yapmak. ali koc büyük sıçtı sıvamaya calısıyor. ben söyliyeyim emre kılınc a yıllık 5m euro bile verir sırf Galatasaray a gitmesin diye.
bir alper potuk vakası daha. efsane olacakken kestane olmayı seçti.
hasan almaz basan alır. ağlayın açılısınız.
kullandığı penaltıya bak amk.
yattı kupon kesin.
yattı kupon kesin.
Üzerinden algı yapılan futbolcu. Adamın önceliği elbette parası olacak gayet doğal. Sanki Galatasaray’a giden tüm yerli futbolcular şimdi Barcelona real Madrid Liverpool’da top oynuyor da Fenerbahçe’ye gelenler bitiyor. Sercan yıldırım Emrah başsan Taylan Antalyalı Musa çağıran Tarık çamdal Salih dursun Emre mor Koray günter ve sayabileceğimiz bir sürü topçu Galatasaray’a gidip kendini bitirmişken fazla laf ediyorsunuz. Evet.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar