bugün
- antipanik5
- yaşam enerjisi veren şeyler4
- zorunlu eğitim18
- lokum gibi3
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı4
- sabahları nefret edilen şeyler16
- ateistlerin yaşama amacı26
- recep tayyip erdoğan23
- rafael leao24
- sarapci koala69
- günün sözü20
- karı kıza para yedirir misiniz7
- türkiye16
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi23
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- erkeklerin istediği tek şey17
- ismet özel der ki3
- kendisine şiir yazılan kadın olmak ister miydiniz9
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı6
- biraderlerin vurduyor olması12
- sarapci diye nick alan akpli17
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar9
- iş yerinde sözlükte takılmak15
- mehmet ali alabora7
- biraderine de sana da yeter artık7
- en son ne zaman namaz kıldın13
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- ayağı şiir kokan kadın6
- fener balı15
- sikerim böyle hayatı deyip 7/24 taksicilik yapmak2
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- fenerbahçe vs galatasaray26
- gece tuvalette zıplayan fil görmek5
- biraderizm felsefesi6
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması9
- akp2
- bir dinciyle tartışmak5
- manifest11
- yeni tasarıma tek tıkla eskiye göt vererek geçmek9
- cin görmüş yazarlar4
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması11
- teröriste sövmek artık yasak23
- telefon zil sesini ilahi yapan anadolu çomarı3
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi22
- deniz göktaş5
- gece şahin içinde lapsekili tayfur dinlemek4
- sorgulayan aklı insana kim verdi19
- kapadokya23
- öldükten sonra 2865 te dirilmek4
- game of thrones taki kerhaneci13
sözlüğün en iyi birkaç yazarından biri.
adamlar moderasyona ana avrat sövdükleri bir ortamda sırf sivaslı kalecinin yaptığı bariz hatayı söyleyip bir takıma ezik dediğim için 5 gün çaylakyapıldım.
bundan sonra bizdemi moderasona küfür edelim. küfür edince ne çaylaklık ne de silinme gibi bir durum olmuyor.
bundan sonra bizdemi moderasona küfür edelim. küfür edince ne çaylaklık ne de silinme gibi bir durum olmuyor.
(#11894665) hasta olduğunu düşündüğüm yazar.
şakirt yazar. *
hakem sever yazardır. her sonucu hakeme bağlar.
ciddi biçimde görme sorunu çeken yazar. (bkz: #11735844) bunun karşısında da akp' yi savunuyor ya ben bi şey demiyorum.
ısrarla muhalif yerine mualif yazan mahluk.
(#11977072) "bir mahlukat" demiş ve güldürmüştür.
eğer bu kişi çocuğum olsaydı, ona kimlik çıkartmazdım.
şimdi abi imamın ordusu var ya, bu da imamın sivili.
nasıl bir saplantı içindedir hala çözemediğim kişi.
adam hala ygs' de olanların akp' yi yıpratmak için yapıldığını felan düşünüyor.
hadi beyin taşımıyosun, taşısan bile kullanamıyosun. ya şunuda mı düşünemiyosun, bu ygs' de şifre olduğunu akp' nin atadığı adam kabul etmedi mi? önce inkar edip sonra evet bir şifre var demedi mi? o şifre* internette hiç aranmamışken sınavdan sadece bir kaç gün önce deli gibi aranmadı mı?
bu kadar mı körsün?
nasıl bir saplantı içindedir hala çözemediğim kişi.
adam hala ygs' de olanların akp' yi yıpratmak için yapıldığını felan düşünüyor.
hadi beyin taşımıyosun, taşısan bile kullanamıyosun. ya şunuda mı düşünemiyosun, bu ygs' de şifre olduğunu akp' nin atadığı adam kabul etmedi mi? önce inkar edip sonra evet bir şifre var demedi mi? o şifre* internette hiç aranmamışken sınavdan sadece bir kaç gün önce deli gibi aranmadı mı?
bu kadar mı körsün?
(#11985327)bir tarafından uydurduğu her şeyi doğru kabul eden büdü.
bu ülkenin vatandaşı olmak kendine yük geliyor olsa gerek abd vatandaşı olmayı çok matah bir hak olarak görmüş. öyle gören sahiplerini de böyle savunmuş. o sahipleri zaten bu ülkede en yüksek haklara ve özgürlüklere sahip insanlar.askerlik görevlerini bile yapmıyorlar. istedikleri her yere en üst düzey pasaportlar ile gidiyorlar. paralarıyla dünyanın en iyi eğitimini alıp en iyi işlerinde kendilerine yer buluyorlar.
farz edelim herkes çocuğunu oranın vatandaşı yapmak istiyor olsun. bunun için hak neye göre veriliyor? parası olan hamile eşini alıyor oralara gidiyor eşi orda çocuğunu sıçınca otomatikman abd vatandaşı oluyor. parası olmayan ve bu hak dediğin naneyi yapmak isteyenler öpücük verecek herhalde.
bu ülkenin vatandaşı olmak kendine yük geliyor olsa gerek abd vatandaşı olmayı çok matah bir hak olarak görmüş. öyle gören sahiplerini de böyle savunmuş. o sahipleri zaten bu ülkede en yüksek haklara ve özgürlüklere sahip insanlar.askerlik görevlerini bile yapmıyorlar. istedikleri her yere en üst düzey pasaportlar ile gidiyorlar. paralarıyla dünyanın en iyi eğitimini alıp en iyi işlerinde kendilerine yer buluyorlar.
farz edelim herkes çocuğunu oranın vatandaşı yapmak istiyor olsun. bunun için hak neye göre veriliyor? parası olan hamile eşini alıyor oralara gidiyor eşi orda çocuğunu sıçınca otomatikman abd vatandaşı oluyor. parası olmayan ve bu hak dediğin naneyi yapmak isteyenler öpücük verecek herhalde.
burada (bkz: entelektuel yobaz/#11994518) bahsettiğim durumun muhattablarından biridir kendileri.
not: biraz resmi mi oldu ne?
çiziyorum orayı ve: "....bahsettiğim durumun muhattablarından biri olan yazar kardeşimiz."
diyorum. vesselam.
not: biraz resmi mi oldu ne?
çiziyorum orayı ve: "....bahsettiğim durumun muhattablarından biri olan yazar kardeşimiz."
diyorum. vesselam.
benim fake hesabım olarak görülen yazar. ne kadar komiktir ki aynı zamanda iki farklı ip!
arkadaş evrim hakkında hala ötüp duruyor. kendisine sunduğum "her alanda evrim teorisini tartışmaya hazırım" teklifim hala geçerlidir. gö*ü yiyorsa buyursun.
hem laik hem de müslüman olunabileceğini anlayamamış yazardır. dinin devlet yönetiminde etkisi olmasına, yani siyasallaşmasına karşı çıkarak laik, evde ve camide gereğini ifa ederek müslüman olunabileceğini bir hayal etse bir arada varolmanın mümkün olduğunu anlayabilecektir.
şu aralar sadece türkün ve kürdün diye enrty giren bot görünümlü yazardır.
referanduma hayır diyeni pkk'lı sanan şakirt yazar, muhtemelen akp propagandaları sayesinde cennette tapusu hazırdır.
(bkz: akp ye oy verenlerin okuduğu toplam kitap sayısı/#12047900)
"kitap okuyor da noluyor" menntre
zihniyetini özetlemiştir.
"kitap okuyor da noluyor" menntre
zihniyetini özetlemiştir.
(bkz: #11932139) ağzı pek bozuktur. çok yaklaşmamak gerek.
#12054110 akp' nin seçimlere hile karıştırdığını kabul eden yazar.
kemalistleri, komünistleri ve bunların karışımlarını zedeleyen yazar.
bazılarına fena çakmış yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar