bugün
- bir kadına verilecek en güzel çiçek10
- yazarların mezun olduğu okullar17
- ölümün en iyi tanımı5
- kaslı yakışıklı sert mizaçlı memur erkekler4
- sevgiliyle köpeköldüren içmek5
- bakire kadını gözünden tanımak6
- bir kadına iltifat etme sanatı5
- arjantin mısır maçı13
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır14
- aleyna tilki nin ayakları3
- sonsuza dek uyumak istiyorum4
- milliyetçi olacakken faşist olmak4
- donald trumpun geceyi kızı neclada geçirmemesi2
- borsadan anlayan kadının olmaması3
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları13
- radiohead dinleyen insan2
- ankara da nato zirvesi12
- döl bankası2
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık10
- radiohead dinleyenlerin çok kız düşürmesi2
- ctrlx'in ayakları11
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı11
- yıldızlar tutuşabilir3
- kulak kiri kokusu2
- sözlüğünü başka sözlükle aldatan hain yazar6
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın18
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi12
- ismet türkiyeye neyle geliyor sorunsalı7
- rafadan yumurta kaç dk olmalı13
- adana sokak lezzetleri5
- erling braut haaland9
- 23 yaş7
- trump'ın ankara'nın yollarını beğenmesi2
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- batman3
- donumu satsam ödeyemem3
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- trump erdogan gorusmesi caatsa kalkiyor3
- tek başına5
- rahip brunson'ı talebim üzerine derhal gönderdi2
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler4
- messi uzaylı abi5
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar3
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler9
- yaşlılık zor2
- 7 temmuz 2026 messi balonunun patlaması4
- erdoğan'ın trump'ın sözlerini tasdikleyen tepkisi2
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- w1242
- yenilenebilir enerji3
ideolojik karsitliklarin ortasinda kalmis, bu ideoloji icinde de liman olarak akp yi secmis olan yazardir. kolay gele.
bir şehit abisinin feryadını paylaşıp rte yi eleştirdiğim için beni hiç alakam olmadığı halde ülkücü olarak nitelemiş yazar. ön yargılarından ve kafasından kalıplaştırdığı fikirlerden kurtulması dileğiyle.
(#12832104)
(#12832104)
kan üzerinden siyasi malzeme çıkaracak bazı tiplerin olayları çarpıtarak çamur atmaya kalktıkları yazar.
kan üzerinden siyaset yapan kişi pkk teröristinden farkı yoktur. çünkü pkk nın amacı kargaşa ve düzensizlik.
kan üzerinden siyaset yapan kişi pkk teröristinden farkı yoktur. çünkü pkk nın amacı kargaşa ve düzensizlik.
okunası entryleriyle, saygımızı kazanmış yazardır.
(#12866720)
dinsiz sait'in zırvalarını kutsal kitap bellemiş sapıklardan daha inançlıyız evelallah. kur'an- kerim'in kapağını açmamış zındıklar dediklerine dikkat etsinler. dinime sövdürtmem buradaki ergenlere hiç benzemem.
dinsiz sait'in zırvalarını kutsal kitap bellemiş sapıklardan daha inançlıyız evelallah. kur'an- kerim'in kapağını açmamış zındıklar dediklerine dikkat etsinler. dinime sövdürtmem buradaki ergenlere hiç benzemem.
müslüman taklidi yaparak bi insana dinsiz sait diyebilen orospu çocuklarına aldırmaması gereken yazar.
http://www.darusselam.com/akaid/343-kafirdemek.html
http://www.darusselam.com/akaid/343-kafirdemek.html
(#12866773)
dine değil sait denen dinsizin sapıklığını havlayan gavatlara sövüyoruz. ben müslümanım sen nesin diye sorarım adama...
dinden, kitaptan haberiniz yok dindarız diye sallıyorsunuz. ben yemem. dinsiz herifler.
dine değil sait denen dinsizin sapıklığını havlayan gavatlara sövüyoruz. ben müslümanım sen nesin diye sorarım adama...
dinden, kitaptan haberiniz yok dindarız diye sallıyorsunuz. ben yemem. dinsiz herifler.
şakirt dini mensubudur.
elhamdulillah müslümanım çok şükür laikçi dini olan kemalizmden gram etkilenmedim. dini küfür edip müslümanım diyen bit yavrularından asla korkmam.
bazı ergenlerde beni tehtit ediyor sanırım dayılarından biri moderatör.
bazı ergenlerde beni tehtit ediyor sanırım dayılarından biri moderatör.
(#12866995)
birinin yediği lafı tren yaparak çıkartmaya çalışan eziklerin insanlara ne kadar kolay yalaka diyebildiklerine bakınca şaşırmamak elde değil. aşiret, klan, sürü halinde entry girenler etmesin şu lafları komik oluyor.
birinin yediği lafı tren yaparak çıkartmaya çalışan eziklerin insanlara ne kadar kolay yalaka diyebildiklerine bakınca şaşırmamak elde değil. aşiret, klan, sürü halinde entry girenler etmesin şu lafları komik oluyor.
(bkz: #12866995)
(bkz: #12866896)
kendisi ve paris hilton köpeği edasıyla kolundan düşürmediği en yakın dostu göt ve türevlerinin muhabbetini tutturmuş gidiyorlar. göt göt göt. nedir olm? abiler evinde bir şeyler mi yaptılar? kara bi mazi sanırım. dışa vuruluyor. yazık lan:(. ahlak masası göreve!!
edit: yazılan entrylerin kalitesine baktım da çocuk şube siz de gelin.
(bkz: #12866896)
kendisi ve paris hilton köpeği edasıyla kolundan düşürmediği en yakın dostu göt ve türevlerinin muhabbetini tutturmuş gidiyorlar. göt göt göt. nedir olm? abiler evinde bir şeyler mi yaptılar? kara bi mazi sanırım. dışa vuruluyor. yazık lan:(. ahlak masası göreve!!
edit: yazılan entrylerin kalitesine baktım da çocuk şube siz de gelin.
atatürk milliyetçilerinin hepsine faşist genellemesi yapan yazar. hata ediyor.
her başlık açıp düşüncemi yazdığımda şöyle bitirim yazımı.
eğer okuduysanız teşekkür ederim diyerek...
ama birisi var ki şu entrysinde şöyle demiş
(#12924708)
sana okumadığın için teşekkür ediyorum.
eğer okuduysanız teşekkür ederim diyerek...
ama birisi var ki şu entrysinde şöyle demiş
(#12924708)
sana okumadığın için teşekkür ediyorum.
boş ve gereksiz entry lerin yegane yazarı.
#12927289 üzüldüm lan kendisi için. cidden.
(#12927289)yazık la kimin çocuğuysa.
(#12961978)
acıttı herhalde gene nickaltımda çamurlara bulanıyor. artık bana salyalanmak da yetmiyor nickaltımdakilere sövüyor. çok mu yalnızsın şakirt oğlan. baban seni hiç sevmedi mi?
acıttı herhalde gene nickaltımda çamurlara bulanıyor. artık bana salyalanmak da yetmiyor nickaltımdakilere sövüyor. çok mu yalnızsın şakirt oğlan. baban seni hiç sevmedi mi?
(#12968523) acaba siyonist ne demek biliyor mu diye soracağım yazar.
yav sen niye bok atıyorsun ki, türkiye'deki itlerin soylarını, soplarını ortaya çıkaran güzelim insanlara? sen kimin uşağısın ona cevap ver önce! trollük yapmadan önce bir empati kur. akp uşağı mısın? yoksa feto uşağı mısın? boş boş konuşma.
tanım: yazarımsı
yav sen niye bok atıyorsun ki, türkiye'deki itlerin soylarını, soplarını ortaya çıkaran güzelim insanlara? sen kimin uşağısın ona cevap ver önce! trollük yapmadan önce bir empati kur. akp uşağı mısın? yoksa feto uşağı mısın? boş boş konuşma.
tanım: yazarımsı
karmasına bakmak yeterlidir.
(bkz: fason)
(bkz: fason)
kendisine üzüntüyle baktığım yazar. tamam ağlama bizdensin (bkz: #12951700)
katıksız cahil, amansız provokatör, yiğit bir akp savaşçısı...
nickini sol frame'de görünce yine ''postalcı, kafatasçı'' dediğini sandığım bot.
başka bir insan yoktur ki sözlükte 2-3 kelime ile sözüm ona yazarlık yapsın.
başka bir insan yoktur ki sözlükte 2-3 kelime ile sözüm ona yazarlık yapsın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar