bugün
- iremga32
- tem şubenin sözlükte kavga etmesi7
- gammaz arkadaşlar acil baksın8
- uyudunuz mu4
- beybi leydi3
- sözlükle ilgili kırgınlığım var3
- velvet8
- anne ile seks yapmak6
- sözlük erkeklerinin memeleri8
- uludağdaki gambaz zulmüne uğrayan yazarlar9
- sibel can'ın uludağ sözlük nicki6
- kavun kokusu3
- nevşehir denince akla gelenler4
- görür görmez artılanan yazarlar4
- sözlükte çok az hamferdi olması6
- nihavent bey bay birader4
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- şaka maka uludağda çok bayan yazar olması3
- sigarayı bırakmak4
- nick vermeden bir yazara seslen11
- ismedin geçeceği illerde yapılacak kutlamalar3
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması27
- modluk seçimleri4
- arkadaşlar ben uyuyorum bir şey demeyin3
- sevilen yazara yazılan şiir3
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- sözlüğe bir erkek meme mi attı sorunsalı5
- sibel can'a benzeyen yuzır5
- sakatat4
- arkadaşlar çabuk buraya bakın4
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar4
- tenis oynayan kız çekiciliği4
- canımın buz gibi yeşil üzüm çekmesi4
- sözlükte meme ayrımcılığı5
- kavga eden iki yazarı da artılamak3
- kolombiya daki depremde ölü sayısı 2732
- dava ile tehdit eden yazar3
- gideni irdeleyen kezo2
- sevilen kişiyi açık oylamak2
- takipten mi çıktın çen2
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- uludağ sözlük paris buluşması2
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği6
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- haftanın gammazları listesi25
- parcalandim toparlanamiyorum2
- çocukluğu hatırlatan şeyler3
- nazilerle işbirliği yapan kudüs şeysi2
- tavuk olmasa bu kadar insan ne yiyecekti4
- sözlüğün aptal kaynaması3
Kendisini halk kahramanıdır, anadolunun bağrından kopmuş bir gurbetçi kızımız.
Şaka lan şaka. Zengindir, bok gibi parası vardır. Sadece makyaj malzemesi harcadığı para, türkiye de asgari ücretten daha fazladır. Ayrıca anadolunun bağrından falan kopmamıştır. ingiltere de doğmuş, bir ara türkiyeye gelip, ondan sonra yine avrupaya gidip orada büyümüştür. Youtube a depresyon style dinlemek için girdikten sonra, kendimi videosunu izlerken yakaladım.
Youtube da makyaj nasıl yapılır, kıyafet nasıl seçilir vb. türden videolar hazırlayan kişidir. Kullandığı ürünlerin tamamı, avon ile maybiline mi ne işte adını bilmiyorum ondan kullanıyor. Makyajdan pek anlamadığım için ben mi abartılı söylüyorum bilmiyorum lakin, kadın olmak çok zormuş lan. Yok makyaj öncesi krem, yok göz altına farklı krem, yok göz kapaklarına kırk çeşit boya, yok efendim takma kiprikler ulan yazarken sıkıldım bu kadınlar yaparken nasıl sıkılmıyor hayret ettim.
Kendisi çok tatlı, konuşması ile daha da tatlı olan biridir. Tam çıkma teklifi edecektim, sevgilisi olduğunu öğrendim. Zaten sevgilisi olmasa da, beni gördükten sonra lezbiyen olmaya karar verirdi. Sizde sulanmayın lan. Kazara kabul eder falan, rezil olursunuz.
ileride bu kız çok ünlü olacak gibi hissediyorum. o yüzden şimdiden başlığını atalım ileriye doğru buraya reklam alır yolumuzu buluruz.
--spoiler--
Bu alana reklam alınır.
--spoiler--
Şaka lan şaka. Zengindir, bok gibi parası vardır. Sadece makyaj malzemesi harcadığı para, türkiye de asgari ücretten daha fazladır. Ayrıca anadolunun bağrından falan kopmamıştır. ingiltere de doğmuş, bir ara türkiyeye gelip, ondan sonra yine avrupaya gidip orada büyümüştür. Youtube a depresyon style dinlemek için girdikten sonra, kendimi videosunu izlerken yakaladım.
Youtube da makyaj nasıl yapılır, kıyafet nasıl seçilir vb. türden videolar hazırlayan kişidir. Kullandığı ürünlerin tamamı, avon ile maybiline mi ne işte adını bilmiyorum ondan kullanıyor. Makyajdan pek anlamadığım için ben mi abartılı söylüyorum bilmiyorum lakin, kadın olmak çok zormuş lan. Yok makyaj öncesi krem, yok göz altına farklı krem, yok göz kapaklarına kırk çeşit boya, yok efendim takma kiprikler ulan yazarken sıkıldım bu kadınlar yaparken nasıl sıkılmıyor hayret ettim.
Kendisi çok tatlı, konuşması ile daha da tatlı olan biridir. Tam çıkma teklifi edecektim, sevgilisi olduğunu öğrendim. Zaten sevgilisi olmasa da, beni gördükten sonra lezbiyen olmaya karar verirdi. Sizde sulanmayın lan. Kazara kabul eder falan, rezil olursunuz.
ileride bu kız çok ünlü olacak gibi hissediyorum. o yüzden şimdiden başlığını atalım ileriye doğru buraya reklam alır yolumuzu buluruz.
--spoiler--
Bu alana reklam alınır.
--spoiler--
videolarından çok sempatisi ilgi çeken güzel kız. evet makyaj ürünlerini çok fazla ve pahalı markalardan kullanıyor. ama imkan dahilinde doğal önerileri de var.
teksas ta yaşıyor. köpeğinin adı duck.
köpeği yaşadığı bölgeyi falan da çekmişliği var. o derece seviliyor.
teksas ta yaşıyor. köpeğinin adı duck.
köpeği yaşadığı bölgeyi falan da çekmişliği var. o derece seviliyor.
gezi parkı eylemini destekleyen türk sever kişilik.
edit: bir de video hazırlamış destek amaçlı.
http://www.youtube.com/watch?v=9DqmP5B_26U
edit: bir de video hazırlamış destek amaçlı.
http://www.youtube.com/watch?v=9DqmP5B_26U
artık bu işin iyice bokunun çıktığının bir göstergesidir.
türkiyede yaşamayan birisinin tıp kı mesut özil gibi ülke hakkında 'siyasel' yorum yapması oldukça iğrelti bir durum. bu kız daha ne düşünceğinin farkında değil onu geç acaba oy atmış mı?
nasıl mesut özil almansa bu da nerede yaşıyorsa oralı daha neyin ne olduğunun farkında değil birde video çekmiş kezban!
çok siyasel çok apolitik. olay bir ağaç değil evet gördüklerini anlatma bize.
yatıcaktım bunu izledim uykum kaçtı.
son olarak yeterince bilmiyorsanız konu hakkında yorum yapmayın gülünç oluyorsunuz. demokratik bir ülke halkı tarafından yönetilir diyor isteğin ne kadar demokratik acaba ablacım? sinirlendim.
(bkz: her konuda fikri olmak)
türkiyede yaşamayan birisinin tıp kı mesut özil gibi ülke hakkında 'siyasel' yorum yapması oldukça iğrelti bir durum. bu kız daha ne düşünceğinin farkında değil onu geç acaba oy atmış mı?
nasıl mesut özil almansa bu da nerede yaşıyorsa oralı daha neyin ne olduğunun farkında değil birde video çekmiş kezban!
çok siyasel çok apolitik. olay bir ağaç değil evet gördüklerini anlatma bize.
yatıcaktım bunu izledim uykum kaçtı.
son olarak yeterince bilmiyorsanız konu hakkında yorum yapmayın gülünç oluyorsunuz. demokratik bir ülke halkı tarafından yönetilir diyor isteğin ne kadar demokratik acaba ablacım? sinirlendim.
(bkz: her konuda fikri olmak)
şu başlığı açan arkadaşın yarım yamalak izlediği videolarla hakkında yorum yaptığı vlogger. ne avon u güzel kardeşim? kız abd de yaşıyor ve malumunuz orada da makyaj ürünleri gayet ucuz olduğu için bambaşka markalarda makyaj yapıyor. ayrıca kusursuz kusurlarım videosunda olduğu gibi inanılmaz içten, samimi bir şekilde anlatıyor meramını. velhesılı kelam seviyoruz kendisini de videolarını da.
vloggerlık işini iyi yapan gurbetçi kızımız. samimi ve alçak gönüllüdür bunu bir iki video izlediğinizde anlayabilirsiniz. 1.55 boyunda, 27 yaşında, yeni evlidir. renkli aynı zamanda sade bir hayat ve elit yaşam tarzına sahiptir. takipçileriyle paylaşımlarının hiç bitmemesi dileğiyle.
eskiden zayıf bir şeydi 10 yıl önceden bahsediyorum, o kadar oldu mu yahu? yaşlanıyorum lan. hala hayatta demek ki, teksasta yaşar makyajlı bilmem neli videolar çekerdi, fazla squad'dan quadrolar çok şişmiş hiç estetik değil ama yüzü çok güzel bir hatundu.
gayet disiplinli ve tuttuğunu koparan bir kadındır. cilt sağlığını önemser, spor rutininden şaşmaz, sosyal aktiviteleri son derece renklidir, nasıl giyinip ne süreceğini bilir, evi daima derli topludur, hayvan sevgisi yüksektir, sağlığına önem verir. üstelik tüm bunların yanı sıra tam zamanlı çalıştığı bir mesleği de vardır.
hayatı nasıl programlı yaşayıp beden, cilt sağlığını da dikkate alıp aynı zamanda keyif alabilirim sorusunun canlı örneğidir. en güzel tarafı da gösteriş için iki oradan iki buradan video koymayıp, hayatında hakikaten rutin olarak devam ettiği şeyleri eklemesidir. türkçesine, haline tavrına takılıp aşağı çekmeye çalışanlar klasik özgüvensiz tipler ne yazık ki. kendi halinde, tamamen kendiyle ilgili çabalayıp bunu insanlarla paylaşan bir kişi işte. takdir ederiz, örnek alırız. motivasyon arayanlara videoları tavsiyedir.
hayatı nasıl programlı yaşayıp beden, cilt sağlığını da dikkate alıp aynı zamanda keyif alabilirim sorusunun canlı örneğidir. en güzel tarafı da gösteriş için iki oradan iki buradan video koymayıp, hayatında hakikaten rutin olarak devam ettiği şeyleri eklemesidir. türkçesine, haline tavrına takılıp aşağı çekmeye çalışanlar klasik özgüvensiz tipler ne yazık ki. kendi halinde, tamamen kendiyle ilgili çabalayıp bunu insanlarla paylaşan bir kişi işte. takdir ederiz, örnek alırız. motivasyon arayanlara videoları tavsiyedir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar