bugün

melis limes

Kendisini halk kahramanıdır, anadolunun bağrından kopmuş bir gurbetçi kızımız.

Şaka lan şaka. Zengindir, bok gibi parası vardır. Sadece makyaj malzemesi harcadığı para, türkiye de asgari ücretten daha fazladır. Ayrıca anadolunun bağrından falan kopmamıştır. ingiltere de doğmuş, bir ara türkiyeye gelip, ondan sonra yine avrupaya gidip orada büyümüştür. Youtube a depresyon style dinlemek için girdikten sonra, kendimi videosunu izlerken yakaladım.

Youtube da makyaj nasıl yapılır, kıyafet nasıl seçilir vb. türden videolar hazırlayan kişidir. Kullandığı ürünlerin tamamı, avon ile maybiline mi ne işte adını bilmiyorum ondan kullanıyor. Makyajdan pek anlamadığım için ben mi abartılı söylüyorum bilmiyorum lakin, kadın olmak çok zormuş lan. Yok makyaj öncesi krem, yok göz altına farklı krem, yok göz kapaklarına kırk çeşit boya, yok efendim takma kiprikler ulan yazarken sıkıldım bu kadınlar yaparken nasıl sıkılmıyor hayret ettim.

Kendisi çok tatlı, konuşması ile daha da tatlı olan biridir. Tam çıkma teklifi edecektim, sevgilisi olduğunu öğrendim. Zaten sevgilisi olmasa da, beni gördükten sonra lezbiyen olmaya karar verirdi. Sizde sulanmayın lan. Kazara kabul eder falan, rezil olursunuz.

ileride bu kız çok ünlü olacak gibi hissediyorum. o yüzden şimdiden başlığını atalım ileriye doğru buraya reklam alır yolumuzu buluruz.

--spoiler--
Bu alana reklam alınır.
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026