bugün
- tememda kenka nalaka10
- çift taraflı testis kanseri teşhisi8
- sözlüğe fake nickle gelip yazarlara hakaret etmek6
- istanbul un çok pahalı olması4
- sigaranın son fırtını alırken ağzın yanması3
- truenun yetkili olması7
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı55
- allah başımızdan erdoğan'ı eksik etmesin5
- 15 mayıs gecesi3
- true nickli namussuz kadın düşkünü6
- gammazlık8
- zamanbaba mokv dir4
- artı oy artışı2
- arjantin'in 90 dakikada tek şutunun olmaması6
- erdoğan giderse akepe bürokrasisi ne olacak7
- dhalsim9
- bir yıldız duruyordu aniden hareket edip gitti3
- true nickli yazar16
- muslettin amca3
- biraderler uludağ sözlüğün beka sorunudur2
- kasiyer kızdan hoşlanmak6
- odyssey3
- sektörel ve bölgesel asgari ücret modeli2
- trafik açılınca şoförlerin deli gibi araç sürmesi3
- sözlük kimsenin tekelinde değildir3
- true'nun yetkili olmayınca sözlüğe küsmesi3
- slavko vincic5
- anın görüntüsü13
- gammazlık yetkim alınırsa sözlüğü terk ederim3
- kih kih birader2
- chatgptye penis fotoğrafını atmak20
- iremge nerede2
- gocu27
- kafakoparan emmi2
- rafting2
- sword art online3
- arjantin18
- seri gizli artı oy veren melek5
- yazar kızdırmak4
- oğuzhan uğur10
- ispanya18
- haluk levent21
- 90 lar da hayat güzeldi yavşaklığı2
- 2026 dünya kupası23
- hiç düzgün insanla tanışmamak2
- entry si silinen yazarın salya sümük ağlaması3
- futbol13
- devrim muhafızları abd üssü vuruldu2
- lionel messi12
- dünya18
sevgi dolu mesaj da bir yere kadar,hasretlik bu boru mu?
kötü oldum ben sanki ölecekmişiz de bir daha hiç karşılaşamıcakmışız gibi olmasın.
en güzel günümde(mezuniyet ow yeah), en kötü günümde(onu ben demiyeyim sen anlarsın) hep yanımda oldun,beni sen şımarttın gerisini de sen düşüneceksin artık ben bilmem bundan sonra da hep yanımda isterim seni.
ya gaziantep nere hopa nere, hey büyük allahım sen nelere kadirsin...
kötü oldum ben sanki ölecekmişiz de bir daha hiç karşılaşamıcakmışız gibi olmasın.
en güzel günümde(mezuniyet ow yeah), en kötü günümde(onu ben demiyeyim sen anlarsın) hep yanımda oldun,beni sen şımarttın gerisini de sen düşüneceksin artık ben bilmem bundan sonra da hep yanımda isterim seni.
ya gaziantep nere hopa nere, hey büyük allahım sen nelere kadirsin...
aman allah' im! posta kartlarina ilgisi oldugunu az once fark ettigim son mohikan.
kaldi mi sen gibiler be arkadasim? bir yolunu bulup bulusturup amerika' lardan kendisine, en derin sevgilerimi iceren bir kart yollayacagimdir. yirim...
kaldi mi sen gibiler be arkadasim? bir yolunu bulup bulusturup amerika' lardan kendisine, en derin sevgilerimi iceren bir kart yollayacagimdir. yirim...
bu adamın işi oldukça zor.. bir gün bir yerde devreleri atıp alayına gider yapmasını bekliyoruz.. elleri, gözleri ateşler içinde yakacak yer araması ilerisi için iyi olacaktır.. yoksa bu iş nereye kadar böyle gider mına koyum?!
sevgi ve sıcakkanlılığın ete kemiğe bürünmüş hali.
ne zamandır hakkında bir şeyler yazmak istediğim, ancak bu zamana kısmet ettirebildiğim yazar. yann tiersen ile tanışma nedeni, yüksek enerjili kovalent bağlarından sürekli gülümseme oluşturan kişi. **
elif'ten sevgilerle...
elif'ten sevgilerle...
koleksiyonlarim koleksiyonlarim diye hava atarken bir gece ansizin koleksiyonlarimiz ile ezip gectiğimiz abi. eheh sen misin alegria'ya kafa tutan.
ne geceydi ama değil mi ? : )
ne geceydi ama değil mi ? : )
ismimin zehir tarafından siçil olarak değiştirilmesine saniye saniye şahit olan yazardır.
tsubasa ozoro dur kendisi. capon yani. *
sıcak kanlı hoş sohbetli yazar.
17 ocak 2009 disko krali zirvesi'nin gizli organizatörlerinden.. yavaş yavaş alıştırıyoruz gelecekte her şeyi o yapacak..
o olmadan bir zirve hayal edilemez, kambersiz düğün neyse, melankolik'siz zirve de odur, herkes uyur, o uyumaz, sohbetin, eğlencenin lokomotifidir, ortamların kurucusudur, her şeyle alakalı detaylı bilgiler edinir, 'hatırda kalmayan satırda kalır' felsefesinin canlı bir örneğidir, sempatikliği konusunda hiç ağzımı açmıyorum, tarifi yok bu adamın, bambaşka.
tüm saçmasapan konuşmalarımı metanetle dinleyen, bu yetmezmiş gibi benim saçmalıklarıma eşlik de edebilen sabırtaşı bir insandır kendisi. (bence o da biraz çatlak laf aramızda..) *
verdiği tavsiyelerle obeziteye yakalanmamı engellemiştir. gelecek sene victoria's secret defilesinde beni en ön sıradan izlemeye davet ediyorum seni bebeğim. * *
verdiği tavsiyelerle obeziteye yakalanmamı engellemiştir. gelecek sene victoria's secret defilesinde beni en ön sıradan izlemeye davet ediyorum seni bebeğim. * *
an itibariyle 4444 entryli yazar kişisi..
çok sevildiğine göre melankolik olmayandır.
sözlükte benim icin yeri apayri olan güzel insan..
fazla bir $ey yazmaya gerek yok.
fazla bir $ey yazmaya gerek yok.
Eski yeşilçamın klasik "gel sana pul kolleksiyonumu göstereyim" repliğini; metal kutu kolleksiyonlarıyla değiştirmiş adamdır.
önüne gelene gösterir bu kutuları.
*gördüm, biliyorum.
önüne gelene gösterir bu kutuları.
*gördüm, biliyorum.
kimi zaman kisiligin bi parcasi olarak nitelendirilen, bazen de icinden cikilmaz olan her seyin aci verdigi ruh hali.
an itibariyle canlı performansıyla coşturan yazar kişisi.. bir italya dan bir fransa dan o derece..
melankolik le tantana programına sol frame sayesinde ve son dakikada olsa da ulaştığım, an itibariyle biz seni böyle bilmezdik diyerek el sallamak istediğim yetenektir. "hafta içi mesai saatlerinde yayın yapsa da ofisteki kaotik playlistlerden arınsam" dedirtendir aynı zamanda.
bonservisime sahip olan güzel insan. süper de darbuka çalar haa, demedi demeyin.
hacılamasına göz yumduğum yükte ve pahada hafif çakmağımla güzel dudaklar arasında güzel sigaralar yakmasını dilediğim kişidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar