yeni nesil yeni yazar. inşallah hoş gelmiştir.
koşturmasın yavaş yavaş gitsin efendim.
nicki kadar güzel entryler girmesini dilediğim yazar.
ramazan bayramını en içten dileklerimle kutladığım, kendisine nice bayramlar dilediğim uludağ sözlük yazarı...
platon'un kemalist olmasına vurgu yaptığı entryi gayet beğendiğim, 9.nesil hoş gelmiş yazar.
hiç tanımadığım, takip etmediğim bir yazar olmasına rağmen aykut kocaman'ın nazım hikmet'in mezarını ziyareti sonrası çok kızgın bir biçimde fenerbahçe taraftarlığnı bıraktığını beyan edip şahsımı gerçekten şaşırtmıştır (#16640404). ancak belirtmeliyimki taraftarlıkla siyasi görüşleri karşılaştırmak doğru değildir. he ama gerçek fenerbahçelilik herhangi bir siyasi akımdan çok daha ötedir, bir yaşam tarzıdır, o ayrı.
gelir gelmez trollemeye çalışan yazar.
(#16806471) sanırım aklından zoru var diye düşünülen "yazar" hadi hayırlısı.
muhtemelen 13 yaşında falan bir kerata.
dokunmayın abisi yazıktır. *
(#21607837)

(bkz: türklerin dünya medeniyetine katkıları/@rs ne ayol)

yeter mi bu kadarı?
madde 301 işte bu yüzden var.
12 yaşında ergenliğe henüz girmiş yazardır.

düşünme yetisine sahip değildir ve azılı bir türk düşmanıdır.

dedelerimiz ninesini nasıl becerdiyse içine oturmuş soysuz çocuktur.

edit: kendisi kürtmüş. şaşırmadım.
%100 türk olan çekik gözlü yazar.
(bkz: değişik)
(#21618835)
sesli güldüren yazar.
lan ne güldüm arkadaş yaa helal olsun.
(bkz: beyin bedava)
(bkz: #21676550)

canı çekmiş meraklı yazar. aslında istiyor ama korkuyor.

şimdi o klavyeyi yere bırak ve kapat gözlerini sana yardımcı olmak bizim asli görevimiz.
ilginç bilgilere sahip, olaylara felsefi yönden yaklaşabilen takip edilesi bir üst devre 87/3 yazar. zannımca ciddi derecede kültür sahibi insan. farklı ülkelerde bulunmuş olabilir. buda türkçe hariç en az iki dil bildiğine delalet eder. tabi bunların hepsi tahmin arkadaşlar. bu arada insan tahlilim iyidir.
nerde görsem artıladığım yazar. neden mi? çünkü tarihi olaylara başka bir açıdan -söylemiyorum o açıyı- bakabildiği için.*
(#21676122) böyle bir şey yapan ve bunu da bir güzel anlattıktan sonra kalkıp edepten ahlaktan bahseden tek hücreli.
yazdıkları ve nickine bakınca, bizi hayal kırıklığına uğratan yazar.
#21676122 bu adam karl marx a giydiriyor.

(bkz: #22650133)

ayrıca (bkz: komik)
vakt-i zamaninda hitler'in gotunu yalayarak pragmatizmin allahini yapan bir filozof(?!)'a selam cakan bir nick secmis zevat, bu yuzden marks elestirilerinin ciddiye alinmasi gerektigini dusunmuyorum, gulunuz ve geciniz efendim.

not: heidegger varoluscuymus (ahaha), kierkegaard utanirdi duysa.
(#25329815) no'lu entrysi ile işte budur dedirtmiştir.
entry silmeyen yazar, modlar sildi amk
© copyright 2005 - 2026