bugün
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler12
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması7
- sinirli kadını sakinleştirmek13
- ciguli vs velvet5
- en merak ettiğin ulu yazarı17
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek5
- yalnizca deli yalnizca sair21
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- arkadaşlar bakar mısınız21
- kitap okurken ağlayan erkek5
- katatespizartmasi17
- kitap okurken ağlamak8
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı11
- ton balığını kim yiyor sorunsalı8
- özlem tekin5
- uzun ve ince sigara içmeye alışmak5
- sünnetten akılda kalanlar3
- rüyada zehra güneş'e sarılmak5
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak16
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der7
- insan olmaya ceyrek kala7
- telefonun başında çaresiz beklediniz mi5
- iran da 120 çocuğun öldüğü okul saldırısı7
- hmm diye mesaj yazan türk kızı5
- atatürk'ün sözleri bilimle çelişirse ne yaparsınız3
- mucize beklemeyen insan3
- melissa vargas2
- evlenip boşanmış erkeklerin değerinin düşmesi9
- sözlük yazarlarının bitki çayları2
- ömer yıldırım3
- nervio20
- atatürk peygamber mi sorunsalı2
- pkklı anaları2
- yapay zeka ile flört uygulamalarının geleceği2
- üsküdar da martıya eziyet6
- odyssey6
- eski bir şarkıyla travmaları hatırlamak4
- her şeyle dalga geçme mertebesine varan insanlar3
- piç cenazesi2
- saraca finch house5
- merkür retrosu3
- kürdistan hava kuvvetleri2
- şehre inen domuzları besleyen kadın6
- bakar mısınız dedikten sonra kimsenin bakmaması4
- çamoluk3
- ordu4
- sabah bi kalktın kadınsın napardın20
- burak demirbilek3
- velvet47
- ağzına verilmek istenen kızın ağzına almaması18
artık bir ruh tek vücut olduğumuz insan. öyle ki birimizden bahsetsek kendimizden bahseder gibi oluyoruz.
sözlüğün ağır ablalarından.zirvede bunu gördüm.*selam ederim.
sözlüğümüzün ve zirvelerimizin iş bitirici , kıvrak zekalı , güleç , sevecen , yumuşak huylu , kısacası olmazsa hayatta olmazı.
world of warcraft
the burning crusade
makteridon serverında 70 lvl inanılmaz bir kadın warrior...
the burning crusade
makteridon serverında 70 lvl inanılmaz bir kadın warrior...
zirve günleri gözümü onla açıp, yine onla kapattığım canım kardeşim. her zaman yanımda olan, saatlerce konuşsam yine de sıkılmayacağım, canımsın ve yirim nidalarını bolca hakeden yazar. ayrıyetten, bana laf edenleri ıslak odunla dövmeye hazır, hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için kişisi.*
dogum gunum ıcın partı yapma sozu aldıgım yazar. elınden her ıs gelır bu kızın. kafası bozulursa dunyayı karsısına alır. dogru bıldıgınden asla sasmaz. nadıde bır ınsandır. kıymetı bılınsındır.
iyi bir yazar olmasından önce gerçek bir hanımefendi.
sözluk vasıtasıyla tanıdıgım yerınde bır dakika duramayan sevecen insan. okyanusa kulagından cek falan deme sakın valla cekıyo.*
zirve arkadasindan cok yol arkadasi, hatta dusundum de soyle bi; taksi arkadasi demek daha dogru olur. ** omrumuz taksilerde geciyor be canimcim, soyle daha oturakli zirveler tertipleyip karsilikli oturalim, ama sen hic sigara icme olur mu? cunku o kadar guzelsin ki elinde sigara gorunce ben kendimi kotu hissediyorum..
bazı insanlar vardır, sizin için olan değerini kelimelerle anlatamazsınız. işte o benim için öyle bir insan. biliyorum ki ne kadar uzak olursak olalım bana elini uzatacak, biliyorum ki ne zaman ona ihtiyacım olsa ilk yanımda olan o olacak.
daha yapacak çok şeyimiz var kanka! biz hiç ayrılmayız, yeter ki kollarımız birbirine uzansın.*
daha yapacak çok şeyimiz var kanka! biz hiç ayrılmayız, yeter ki kollarımız birbirine uzansın.*
hassas bir bünyeye sahip yazar. heryerde yemek yiyemezmiş... *
kendisine nickinden dolayı zaten sempati duyulan, zirveden sonra pek sevilmiş yazar. *
benim bi parçam artık.. "sen ve sen" ya da "ben ve ben" hepsi aslında demek olur ki "sen ve ben"..
sempatisi, enerjisi ve şıklığı ile zirveye renk katan yazar. masadan masaya koşturdu. pek sohbet edemedik ancak yeni zirvelerde bırakmayacağım yazardır. *
ilk defa bir zirveye birlikte gidip dönemediğimiz, ama kalplerimizin daima bir olduğu kardeşim.
her zamanki gibi yine bir zirveye birlikte gidip döndüğümüz, ve tabii ki de kalplerimizin daima bir olduğu dostum.
verdiğin çakmağa gözüm gibi bakıyorum tubiyang deyip gecenin ilerleyen saatlerinde masanın üstünde verdiğim çakmağı bulup bana hüzün yaşatan canım arkadaşım. canı sağolsun yazarımızın. zirvede küçük süprizime şok olmuşlardır o ayrı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar