bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar6
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- başımın tatlı tatlı dönmesi2
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- reha muhtar25
- minyon kadın siniri4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- gazlamak2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gençler iş beğenmiyor3
- sevgiliyle kavga etmek2
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kemal kılıçdaroğlu35
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- semum3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- elit olmak için gerekenler13
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- düşkün2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- eski yazarların emekli yapılması5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- nur suresi 35 ayet2
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- sözlük yazarlarına tavsiye4
- tinder eşleşmesinde ilk mesaj sorunu5
- hayatı akışına bırakmak5
artık bir ruh tek vücut olduğumuz insan. öyle ki birimizden bahsetsek kendimizden bahseder gibi oluyoruz.
sözlüğün ağır ablalarından.zirvede bunu gördüm.*selam ederim.
sözlüğümüzün ve zirvelerimizin iş bitirici , kıvrak zekalı , güleç , sevecen , yumuşak huylu , kısacası olmazsa hayatta olmazı.
world of warcraft
the burning crusade
makteridon serverında 70 lvl inanılmaz bir kadın warrior...
the burning crusade
makteridon serverında 70 lvl inanılmaz bir kadın warrior...
zirve günleri gözümü onla açıp, yine onla kapattığım canım kardeşim. her zaman yanımda olan, saatlerce konuşsam yine de sıkılmayacağım, canımsın ve yirim nidalarını bolca hakeden yazar. ayrıyetten, bana laf edenleri ıslak odunla dövmeye hazır, hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için kişisi.*
dogum gunum ıcın partı yapma sozu aldıgım yazar. elınden her ıs gelır bu kızın. kafası bozulursa dunyayı karsısına alır. dogru bıldıgınden asla sasmaz. nadıde bır ınsandır. kıymetı bılınsındır.
iyi bir yazar olmasından önce gerçek bir hanımefendi.
sözluk vasıtasıyla tanıdıgım yerınde bır dakika duramayan sevecen insan. okyanusa kulagından cek falan deme sakın valla cekıyo.*
zirve arkadasindan cok yol arkadasi, hatta dusundum de soyle bi; taksi arkadasi demek daha dogru olur. ** omrumuz taksilerde geciyor be canimcim, soyle daha oturakli zirveler tertipleyip karsilikli oturalim, ama sen hic sigara icme olur mu? cunku o kadar guzelsin ki elinde sigara gorunce ben kendimi kotu hissediyorum..
bazı insanlar vardır, sizin için olan değerini kelimelerle anlatamazsınız. işte o benim için öyle bir insan. biliyorum ki ne kadar uzak olursak olalım bana elini uzatacak, biliyorum ki ne zaman ona ihtiyacım olsa ilk yanımda olan o olacak.
daha yapacak çok şeyimiz var kanka! biz hiç ayrılmayız, yeter ki kollarımız birbirine uzansın.*
daha yapacak çok şeyimiz var kanka! biz hiç ayrılmayız, yeter ki kollarımız birbirine uzansın.*
hassas bir bünyeye sahip yazar. heryerde yemek yiyemezmiş... *
kendisine nickinden dolayı zaten sempati duyulan, zirveden sonra pek sevilmiş yazar. *
benim bi parçam artık.. "sen ve sen" ya da "ben ve ben" hepsi aslında demek olur ki "sen ve ben"..
sempatisi, enerjisi ve şıklığı ile zirveye renk katan yazar. masadan masaya koşturdu. pek sohbet edemedik ancak yeni zirvelerde bırakmayacağım yazardır. *
ilk defa bir zirveye birlikte gidip dönemediğimiz, ama kalplerimizin daima bir olduğu kardeşim.
her zamanki gibi yine bir zirveye birlikte gidip döndüğümüz, ve tabii ki de kalplerimizin daima bir olduğu dostum.
bana o çok konuşulan 69 takma adını takan ama kendisine hiçbir şekilde kızamayacağım kişi. dünya tatlısı bir kere nasıl kızabilirim ki ona.
bütün zirve boyunca onu aradım şöyle adam akıllı bir çift laf atalım diye ama nedense bir türlü karşılaşamadık**. ama olsun bu eksikliği nasıl olsa kapatacağım dediğim o güzel yüzünü görmenin alışkanlık yaptığı yazar.
bütün zirve boyunca onu aradım şöyle adam akıllı bir çift laf atalım diye ama nedense bir türlü karşılaşamadık**. ama olsun bu eksikliği nasıl olsa kapatacağım dediğim o güzel yüzünü görmenin alışkanlık yaptığı yazar.
verdiğin çakmağa gözüm gibi bakıyorum tubiyang deyip gecenin ilerleyen saatlerinde masanın üstünde verdiğim çakmağı bulup bana hüzün yaşatan canım arkadaşım. canı sağolsun yazarımızın. zirvede küçük süprizime şok olmuşlardır o ayrı.
güncel Önemli Başlıklar