bugün
- sözlükler arası savaş çıksa11
- ütü13
- taşaklardan birinin kayıp olması4
- çay içen kız9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- evde yapılabilecek aktiviteler4
- mutsuz olmak3
- duyulan en ilginç isim5
- galatasaray6
- atatürk düşmanlarının ortak özellikleri2
- oralet içen erkek5
- anın fotoğrafı14
- galatasaray 3 rennes 33
- 2 ağustos 2026 galatasaray rennes maçı3
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- en tehlikeli insan tipleri2
- uludağ sözlük çeteleri9
- aklınıza gelen şarkı sözü4
- çaya şeker atan erkek5
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek3
- kalem4
- rennes2
- yıkık yazarlar4
- veda mesajları hep yanlış yazılır2
- en boktan on yıl7
- 45 defa kürtaj oldum bebek öldürmeyi seviyorum2
- latte içen erkek4
- yerinde dur3
- erdal beşikçioğlu8
- patates kızartması4
- yelpaze3
- smallville'deki konuk oyuncular3
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- dolma kalem3
- eğleniyormuş gibi yapan kadın2
- doa otomatı3
- ona bir şey söyle13
- gocu bak bi5
- telefona cevap vermeyen kız3
- gece ormanda birisi tarafından takip edilmek3
- oturunca göbeği kat kat olan kız3
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- ayrılık8
- red flag erkek listesi9
- mehdi nereye inecek sorunsalı3
- menemen9
- selam sözlük2
- en gey özelliğiniz3
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
en sonunda isyan bayraklarını çekip beni engelleyen yazar,allah cezanı verecek.*
uzun zamandır rahatsız edemedigim yazar ahhhh bi karşılaşsak *
özel mesajlarımla kafasını ütülediğim yazar. zaten günümü göstermiştir. saygılar diyor önünde eğilerek kendisini rahat bırakıyorum. *
beni.sözlükte.yazmaya teşvik eden zati muhterem. ancak yanlış bir zamanlama olmuştur.çünkü sözlüğün tv makinasında zirvesi olduğu gün teşvik edilmişimdir ve bu da benim geleceğimle oynamıştır.beni bu halllere düşüren mansona yazıklar olsundur ahah:(tekrar sölüyorum yetkililere duyurlur bne reklamdan önce sözlükde yazmaya karar verdim duyun artık sesimi yaaa!!!!!!!!
michael manson'un soyadı rezevuar köpekleri gibi birçok filmde oynayan amerikalı oyunucu
kişiliği yüzünden okunan, hoş sohbet, iyi insan, sözlük kardeşim.
oğlum öss de yanında ben yokum.nasıl kopya çekeceksin ahaha dediğim yazar kardeşim can cigerim.ikimiz de kadıköy yazdık bana kartal ona kadıköy çıktı.hıh.başarılar dilemiyorum. *
iddaadaki başarısını üniversite sınavlarında da göstererek, kendisinin bir halt olacağını düşünmediğim, benim yüzümü kara çıkartacak olan kum torbası. * *
(bkz: osym kocan geliyor)
(bkz: osym kocan geliyor)
yarınki sınavda başarılı olmasını umut ettiğim, her şeyin gönlünce olmasını istediğim yazardır.
gireceği sınavda başarılı olmasını dilediğim, sınav çıkışı ve sonrası hep yüzü güler inşallah dediğim yazardır.
allah zihin açıklığı veresice yazarıdır.*
(bkz: basarılar)
windows live messenger'ın nimetlerini yeni yeni keşfeden yazar.*
msnde offlıne modunda mesaj atarak delirtmeye dewam edicegim yazar.*
bana 8 yıl onceki halimi hatırlatan user.umarım 8 yıl içinde benim yaptığım dengesizlikleri yapmaz hayata ve müziğe sımsıkı şekilde tutunup kendisine zarar vermesi için değil fayda sağlaması için vakit harcamasını dilediğim yazar.
bu gunlerde bunalım takılan yazar * anlamak güç ! eski manson'u geri istiyorum ben.. ah bir beynini okuyabilsem yine neye takıldıgını çözebilsem ! ama biliyorum senin herşeyi içinde yaşadıgını, içinde çözüm buldugunu eğer yardıma ihtiyacın olursa ben burdayım bunu bil yeter.
the cranberries sevdiği için sevilesi bir yazar.*
Marilyn Manson vardır
deccal için çeşitli rivayetlerde bulunduğu insanları etkisi altına alabilmek için çeşitli ikna ve telkin metodları kullanabilecek potansiyeli müziği ve yaşam tarzına oturtmuş şeytani görünüşüyle öcü tip olur kendileri
deccal için çeşitli rivayetlerde bulunduğu insanları etkisi altına alabilmek için çeşitli ikna ve telkin metodları kullanabilecek potansiyeli müziği ve yaşam tarzına oturtmuş şeytani görünüşüyle öcü tip olur kendileri
(bkz: manson fear factor da)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar