bugün
- sözlüğün kırbacı6
- tavuk pilav4
- kafamın içindeki sesler5
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- pkklı anaları2
- bana gel film izleriz diyen erkek10
- muzlu süt içen erkeğin namusu3
- açlık krizi nasıl bastırılır7
- arkadaşlar nasılsınız2
- bir bela geliyor3
- simko317
- victor osimhen9
- kek yiyen erkek3
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi15
- samsunspor4
- kendini atatürk ten akıllı sanan ergen türkçü7
- en sevdiği şehir istanbul olan insan3
- hewal ebo9
- gemini2
- sarapci koala7
- nick vermeden bir yazara seslen2
- günlük tutan erkek13
- öldükten sonra hiçbir şey olmama inancı3
- netanyahu'dan trump'ın gazze planına ret2
- ümit özdağ6
- ipek erdem2
- futbol24
- mohamed salah ghaly14
- insan sevmemek3
- ismeti kandırmaları2
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- kosova da başbakana yumurta atılması2
- tatlı yemenin feminen bir aktivite olması2
- seküler milliyetçliğin en büyük tehlike olması5
- tai lung16
- günde iki paket sigara içmek3
- cansever16
- kamos5
- 36 yaş3
- 9 ağustos 2026 arsenal dortmund maçı2
- gocu6
- her haltı yapıp mağdur edebiyatı yapmak3
- hesaplama2
- hababam sınıfının uyanması2
- bir fenerbahçeli ile tartışmak5
- sudekiray5
- kemalizmin yıkılması4
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması16
- sözlüğün bok olduğu gerçeği3
- türk ırkçısı4
transferiyle ilgili al sadd takımı ile görüşmelere başlandığı borsaya bildirilen futbolcu.
yıllar sonra ilk defa dört dörtlük bir santraforumuz olmuştu ama uzun ömürlü olmadı. bienvenu'ya da güveniyorum gerçi.
bu arada takımdan 3 santrafor ayrılırken, sadece 1 tane forvet transfer edildi. hala transfere ihtiyaç var.
yıllar sonra ilk defa dört dörtlük bir santraforumuz olmuştu ama uzun ömürlü olmadı. bienvenu'ya da güveniyorum gerçi.
bu arada takımdan 3 santrafor ayrılırken, sadece 1 tane forvet transfer edildi. hala transfere ihtiyaç var.
--spoiler--
gule gule niang yeni takiminda basarilar diliyorum.
--spoiler--
semih şentürk twitter'dan bildirdi.
gule gule niang yeni takiminda basarilar diliyorum.
--spoiler--
semih şentürk twitter'dan bildirdi.
fener'in kurbanı olmuştur. adam en azından avrupa kupası görme derdindeydi para aşkınız yüzünden heder ettiniz.
resmen al sadd'a transfer olmuş. bonservis bedeli 7.500.000 .
bu adama kızmamak lazım. yaşı 32 ve türkiye'ye para için gelmişti, al sadd'a da para için gitti.
teşekkür ederiz emekleri için.
bu adama kızmamak lazım. yaşı 32 ve türkiye'ye para için gelmişti, al sadd'a da para için gitti.
teşekkür ederiz emekleri için.
çok iyi bir forvetti, gece alemleri olmayan, sadece işinin gereklerini yerine getiren, saçma sapan kartlar görmeyen, tam fair playlik adamdır. futboluna da kimse birşey diyemez, fenerde aldığı görevin ve paranın hakkını vermiştir. bir beşiktaş'lı olarak gitmesine sevindim, ama bizimkiler verseyi parayı da bize satsaları keşke*
kenisini bir şarkıyla uğurluyorum.
beni yang,
kendini yang,
mamadou niang.
kenisini bir şarkıyla uğurluyorum.
beni yang,
kendini yang,
mamadou niang.
marsilya'dan fenerbahçe'ye transfer olarak inişe geçen kariyeri arabistan'da zemine çakılmıştır.
giderken yaptığı açıklamada son sözleri ''ben yak kendini yak mamadou niang'' olmuş.
güldürdün piç.
güldürdün piç.
artık abdul kader keita dan pas bekleyecektir.
--spoiler--
Şike iddialarının tüm Fenerbahçelilere zor günler yaşattığını anlatan Niang, "Fransa'da bile arkadaşlarım benimle dalga geçti. Şike sayesinde şampiyon olduğumuzu söyleyip, beni kızdırdılar"
--spoiler--
http://spor.mynet.com/hab...-resmen-dayak-yedik/42637
gözün aydın fenev, ünün yurt dışına da yayılmış.*
Şike iddialarının tüm Fenerbahçelilere zor günler yaşattığını anlatan Niang, "Fransa'da bile arkadaşlarım benimle dalga geçti. Şike sayesinde şampiyon olduğumuzu söyleyip, beni kızdırdılar"
--spoiler--
http://spor.mynet.com/hab...-resmen-dayak-yedik/42637
gözün aydın fenev, ünün yurt dışına da yayılmış.*
gelmesine gerek yok. daha iyisi ve daha gençleri bulunur.
ayrıca galatasaray gibi bir kulübe şikeyi bulaştıracak bir ismi istemiyoruz.
ayrıca galatasaray gibi bir kulübe şikeyi bulaştıracak bir ismi istemiyoruz.
yalan haberdir. Galatasaray'ın istediği transfer listesinde yok.
galatasarayın almaya gücünün yetmeyeceği, zaten kendisininde gitmeye tenezzül bile etmeyeceği adamdır.
2010-2011 sezonunda şike yapan fenerbahçe kadrosunda yer almıştır.
attan inip eşeğe binecek bir yapısı yoktur.
yaşı ve afrika kupası sebebiyle takımımda görmek istemeyeceğim futbolcudur ki zaten yönetimin de böyle bir transfer girişimi olamaz.
kendini özletmiş kara incidir.
lig tv'nin haberine göre beşiktaş'ın ilgilendiği ve görüştüğü futbolcu. öncelikle bu haber ne kadar doğru bilinmez. eğer asparagassa kulüp yarın hemen yalanlar. ama şöyle de bir şey var, kulübün yalanlamadığı futbolcuların çoğu da bu takıma transfer oldu(son olarak dentinho). kendisinin fenerbahçe'ye transfer olduğunu öğrendiğimde çok açık ve seçik olarak söylüyorum ki üzülmüştüm. çünkü kendisinin kalitesini tartışmaya gerek yok. şampiyonlar ligindeki marsilya maçlarında savunmamıza yaşattıkları hafızalardan silinmemişti. zaten kendisi fenerbahçe'de 29 maçta 15 gol atarak şampiyonluğun en büyük mimarlarından olmuştu. şike soruşturması, şampiyonlar liginden ihraç derken fenerbahçe kendisini aldığı paraya sattı al sadd kulübüne.
1- yaş ortalaması 25 olan ve ligin en genç 3. takımı olan beşiktaş, 33-34'e merdiven dayamış niang'ı kadrosuna katar mı ?
2- 2 sene önce 8 milyon euro'ya al sadd'ın aldığı niang'ın beşiktaş'a transfer bedeli + futbolcunun maliyeti ne olur ? (tabi gerçekleşirse)
3- beşiktaş takımının kendi içinde dengeler var. alacağı yüksek maliyet dengeleri bozar mı ?
tüm bu hususların ışığında şunu söyleyebilirim ki bu transfer bana pek inandırıcı gelmiyor. bu transfer hem mali açıdan hem de futbolcu açısından zor gibi geliyor bana. niang imzayı atsa bile orada kazanacağı miktarı burada alamayacaktır.
ayrıca benim için niang'ın beşiktaş'a değil, fenerbahçe'ye imza atması daha olası. hem belhanda'yı transfer edemeyen fenerbahçe yönetiminin taraftarına bir armağanı olur.
1- yaş ortalaması 25 olan ve ligin en genç 3. takımı olan beşiktaş, 33-34'e merdiven dayamış niang'ı kadrosuna katar mı ?
2- 2 sene önce 8 milyon euro'ya al sadd'ın aldığı niang'ın beşiktaş'a transfer bedeli + futbolcunun maliyeti ne olur ? (tabi gerçekleşirse)
3- beşiktaş takımının kendi içinde dengeler var. alacağı yüksek maliyet dengeleri bozar mı ?
tüm bu hususların ışığında şunu söyleyebilirim ki bu transfer bana pek inandırıcı gelmiyor. bu transfer hem mali açıdan hem de futbolcu açısından zor gibi geliyor bana. niang imzayı atsa bile orada kazanacağı miktarı burada alamayacaktır.
ayrıca benim için niang'ın beşiktaş'a değil, fenerbahçe'ye imza atması daha olası. hem belhanda'yı transfer edemeyen fenerbahçe yönetiminin taraftarına bir armağanı olur.
beşiktaşa gelirse nokta transfer olur bence..
çok yaşlı futbolcu. sadece 1 yıllığına kiralanmışsa iyidir. çok yüksek bedeller ödenmesi doğru değil.
şayet beşiktaş alırsa bırakın bu adama transfer ücretini vermeyi, karnını nasıl doyuracaklarını merak ettiğim futbolcu. çok ekmek yiyormuş bu adam.
Transfer politikasına uymayan futbolcu. Dha'nın anons ettiği habere göre borsaya bildirilmiş ama ben inanmıyorum.
beşiktaş'ın kendisiyle ilgili bir borsa bildirimi bulunmamakta an itibariyle..
twitter aracılığı ile qatar'da kalacağını bildirmiş futbolcu. yaşı 33 olmuş, qatar'a kadar düşmüş. bu saatten sonra konsantresini sağlayamaz bu tarz oyuncular.
edit: umarım yanılırım, transfer gerçekleşmiş.
edit: umarım yanılırım, transfer gerçekleşmiş.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar