bugün

/26
gs maçınından sonra "arenaya gelmeye gerek yokmuş, selçuk kadıköy den vursa gol oluyormuş. ben bunu yeni öğrendim. bana bu bilgiyi vermeyen arkadaşlarımı kınıyorum" diyecek olan futblcu.
lucas neil'in son derbide kanırttığı forvet.
bir takım fanatiklerin ismini kullanarak galatasaray taraftarını tahrik etmeye çalıştığı son derece kaliteli, iyi forvet. yahu, zaten yeneceksiniz, 12 isabetli şutla kalenizi bombalayıp frikikten baraja çarpan topun kaleciyi kontrpiyede bırakıp ters köşeye gitmesiyle kaybedecek kadar şansımız tutmuyor size. neden iyi niyetli futbolcuları kullanarak ateşe körükle gidiyorsunuz ki?
güiza gibi bir %100 transfer hatası yerine 20-25 milyon euro verilerek transfer edilseydi keşke diyorum, dedim bile hatta. 3 yıl önce alınabilseydi şahane olurdu ama biz gittik adamın birine 14 milyon euro verdik ve forvet nasılmış daha yeni görüyoruz.
dünkü maçta tek başına bir forvet nasıl pres yapar tüm seyreden gözlere göstermiştir. çok yoruldu ve çok çalıştı, golü atmasının hiçbir ehemmiyeti yok. o atmasa başkası yapacaktı zaten. ayağına sağlık arap çocuğu!*
bu adamın tek kötü yanı fenerbahçe taraftarının yapmış olduğu beni yak kendini yak mamadou niang tezahüratıdır. gerçi adamın bunda ne suçu var o çıkıyor topunu oynuyor, golünü atıyor. noluyor noluyor götün başın oynuyor'un arasına mamadou niang sıkıştırsa fener taraftarı ne kadar seviliyorum der adam. iyi golcü. evet. ama tezahürat olmamış. bi daha yapın.
(bkz: beni yak kendini yak mamadou niang)
fason zencidir. fenerli olarak fikrim budur. evet, çok gol attı şimdiye kadar da, fizik gücü 0 adamda. ne diyeyim daha. bildiğin fason.
bazı gs lilerin keita'yı hatırlamadan salladığı futbolcu. Bi gidin videolarını izleyin gelin.
22 cm'i sahaya salmadığı için gslilerin sevinmesi gerekendir. alex'le semih yeter lan size.
türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı forvetlerden biridir. pek tabii guiza'dan sonra.
beni yak kendini yak mamadou niang.
nam-ı diğer mamut.
ülkerin biskrem reklamında oynamış ve yıllar önce uchenin oynadığı fresh sakız reklamını hatırlatmıştır.
görsel
bugün eskişehirspor'a attığı kritik golle takımınn 3 puanına katkı yapmış, gol sayısını ise 15'e çıkartmış olan senegalli forvet.
yılan o, yılan. tıss!
canlı cenaze. fizik gücü sıfır. nasıl bir zencisin sen arkadaşım? boyayıp da mı kakaladılar bize, anlamadım ki?
ligde 15 gole ulaşan siyahi forvet. yıllar sonra bize gerçek golcüyü hatırlattığı için kendisine minnettarız.
ilk yarıda oynanan galatasaray maçında neill tarafından kaburgaları eline verilmiş, sakat bacağına sayısız tekme yemişti.

ama haklısınız lugano çok çirkef yaa...
üfleseniz kendini yere atacak futbolcu.
(bkz: çıtkırıldım)
zenciliğinin hakkını veremeyen, narin futbolcu.
en narin siyahi futbolculardan. kesinlikle iyi bir forvet bundan şüphe yok ama bir siyahi oyuncunun bu kadar narin olması tuhaf lan. siyahi futbolcu deyince benim aklıma hep michael essien gibi 10 kaplan gücünde adamlar geliyor.
hayatında futbol topuna değmemiş halı sahanın ne olduğunu bilmeyen adamların kendini yere atıyor her pozisyona düşüyor dediği futbolcu.adam fransa da top oynadı dicem de kime diyorum adamlar fransa ligi nedir nasıl bir sertlikte oynanır onu mu bilicek!
zenci diye kendisine yapılan faullere tepkisiz kalamayacak oyuncu. istediğin kadar zenci ol, siyahi ol; son sürat koşan bir adamın kasığına tepiği yerleştirirsen o adam 2.80 yere uzanır.
bir diang değildir.
bu hafta dinlenip kendine gelmesi gereken arabi. son maç sakatlığından dolayı verimsiz ve kötüydü.
© copyright 2005 - 2026