bugün
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak8
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- sözlük kızlarının ayak falları7
- sözlük kızlarının kombileri7
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- yazarların en muhteşem özelliği4
- ben aslında kızım7
- en köylü özelliğiniz3
- ctrlx abla12
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- 0 0 8'in sözlüğe gelmesi2
- tecavüze ceza önerisi3
- oytunkaran'ı özlemek6
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- antipanik8
- eski sevgiliye 6 yıl sonra mesaj atmak2
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
- mahallenin muhtarları çaydanlık2
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır4
- o son birayı içmek5
- yapay zekanın rüyaların esrarını çözmesi2
- yılan hikayesi erkan2
- ktç'nin beni açık oylaması2
- arkadaşlar bi durum mu var3
- kitap okuyan erkek10
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- benim liderim özgür özel dir3
- gocu31
- beş büyük kişilik özelliği3
- nervio abla6
- rastgele diyalog etkileşimi2
- bir kadının kalçalarına veya ayaklarına aşık olmak2
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- cilgincapkin7
- kolye4
- galatasaray4
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- kih kih kih diye gülen erkeklerin çekici olması5
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- nick değiştiren yazarlar5
- sözlüğün abazalarla dolması5
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir3
- cilgincapkin2'nin sarı teker olması4
- sedat pekmez adam mıdır5
- silvermist8
- erkeklerin fetişleri8
- çok osurmak4
- yapay zeka ile flört uygulaması prototipi2
- üniversite okumak5
gs maçınından sonra "arenaya gelmeye gerek yokmuş, selçuk kadıköy den vursa gol oluyormuş. ben bunu yeni öğrendim. bana bu bilgiyi vermeyen arkadaşlarımı kınıyorum" diyecek olan futblcu.
lucas neil'in son derbide kanırttığı forvet.
bir takım fanatiklerin ismini kullanarak galatasaray taraftarını tahrik etmeye çalıştığı son derece kaliteli, iyi forvet. yahu, zaten yeneceksiniz, 12 isabetli şutla kalenizi bombalayıp frikikten baraja çarpan topun kaleciyi kontrpiyede bırakıp ters köşeye gitmesiyle kaybedecek kadar şansımız tutmuyor size. neden iyi niyetli futbolcuları kullanarak ateşe körükle gidiyorsunuz ki?
güiza gibi bir %100 transfer hatası yerine 20-25 milyon euro verilerek transfer edilseydi keşke diyorum, dedim bile hatta. 3 yıl önce alınabilseydi şahane olurdu ama biz gittik adamın birine 14 milyon euro verdik ve forvet nasılmış daha yeni görüyoruz.
dünkü maçta tek başına bir forvet nasıl pres yapar tüm seyreden gözlere göstermiştir. çok yoruldu ve çok çalıştı, golü atmasının hiçbir ehemmiyeti yok. o atmasa başkası yapacaktı zaten. ayağına sağlık arap çocuğu!*
dünkü maçta tek başına bir forvet nasıl pres yapar tüm seyreden gözlere göstermiştir. çok yoruldu ve çok çalıştı, golü atmasının hiçbir ehemmiyeti yok. o atmasa başkası yapacaktı zaten. ayağına sağlık arap çocuğu!*
bu adamın tek kötü yanı fenerbahçe taraftarının yapmış olduğu beni yak kendini yak mamadou niang tezahüratıdır. gerçi adamın bunda ne suçu var o çıkıyor topunu oynuyor, golünü atıyor. noluyor noluyor götün başın oynuyor'un arasına mamadou niang sıkıştırsa fener taraftarı ne kadar seviliyorum der adam. iyi golcü. evet. ama tezahürat olmamış. bi daha yapın.
fason zencidir. fenerli olarak fikrim budur. evet, çok gol attı şimdiye kadar da, fizik gücü 0 adamda. ne diyeyim daha. bildiğin fason.
bazı gs lilerin keita'yı hatırlamadan salladığı futbolcu. Bi gidin videolarını izleyin gelin.
22 cm'i sahaya salmadığı için gslilerin sevinmesi gerekendir. alex'le semih yeter lan size.
türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı forvetlerden biridir. pek tabii guiza'dan sonra.
beni yak kendini yak mamadou niang.
bugün eskişehirspor'a attığı kritik golle takımınn 3 puanına katkı yapmış, gol sayısını ise 15'e çıkartmış olan senegalli forvet.
yılan o, yılan. tıss!
canlı cenaze. fizik gücü sıfır. nasıl bir zencisin sen arkadaşım? boyayıp da mı kakaladılar bize, anlamadım ki?
ligde 15 gole ulaşan siyahi forvet. yıllar sonra bize gerçek golcüyü hatırlattığı için kendisine minnettarız.
ilk yarıda oynanan galatasaray maçında neill tarafından kaburgaları eline verilmiş, sakat bacağına sayısız tekme yemişti.
ama haklısınız lugano çok çirkef yaa...
ama haklısınız lugano çok çirkef yaa...
üfleseniz kendini yere atacak futbolcu.
(bkz: çıtkırıldım)
zenciliğinin hakkını veremeyen, narin futbolcu.
en narin siyahi futbolculardan. kesinlikle iyi bir forvet bundan şüphe yok ama bir siyahi oyuncunun bu kadar narin olması tuhaf lan. siyahi futbolcu deyince benim aklıma hep michael essien gibi 10 kaplan gücünde adamlar geliyor.
hayatında futbol topuna değmemiş halı sahanın ne olduğunu bilmeyen adamların kendini yere atıyor her pozisyona düşüyor dediği futbolcu.adam fransa da top oynadı dicem de kime diyorum adamlar fransa ligi nedir nasıl bir sertlikte oynanır onu mu bilicek!
zenci diye kendisine yapılan faullere tepkisiz kalamayacak oyuncu. istediğin kadar zenci ol, siyahi ol; son sürat koşan bir adamın kasığına tepiği yerleştirirsen o adam 2.80 yere uzanır.
bir diang değildir.
bu hafta dinlenip kendine gelmesi gereken arabi. son maç sakatlığından dolayı verimsiz ve kötüydü.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar