bugün
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak8
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- sözlük kızlarının ayak falları7
- sözlük kızlarının kombileri7
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- yazarların en muhteşem özelliği4
- ben aslında kızım7
- en köylü özelliğiniz3
- ctrlx abla12
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- 0 0 8'in sözlüğe gelmesi2
- tecavüze ceza önerisi3
- oytunkaran'ı özlemek6
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- antipanik8
- eski sevgiliye 6 yıl sonra mesaj atmak2
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
- mahallenin muhtarları çaydanlık2
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır4
- o son birayı içmek5
- yapay zekanın rüyaların esrarını çözmesi2
- yılan hikayesi erkan2
- ktç'nin beni açık oylaması2
- arkadaşlar bi durum mu var3
- kitap okuyan erkek10
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- benim liderim özgür özel dir3
- gocu31
- beş büyük kişilik özelliği3
- nervio abla6
- rastgele diyalog etkileşimi2
- bir kadının kalçalarına veya ayaklarına aşık olmak2
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- cilgincapkin7
- kolye4
- galatasaray4
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- kih kih kih diye gülen erkeklerin çekici olması5
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- nick değiştiren yazarlar5
- sözlüğün abazalarla dolması5
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir3
- cilgincapkin2'nin sarı teker olması4
- sedat pekmez adam mıdır5
- silvermist8
- erkeklerin fetişleri8
- çok osurmak4
- yapay zeka ile flört uygulaması prototipi2
- üniversite okumak5
türkiye'ye gelmiş en komple forvettir. harika koşar, pres yapar, bitiricidir, mücadelecidir, savunmayı yıpratmak bir yana analarını siker, uzun şutu vardır, kafası vardır, tekniği vardır. şükeladır, şükela.
bugün sakat sakat oynadığı çok belliydi. zaman zaman kenara değişiklik istediğini de iletti. buna rağmen maç sonuna kadar sahada kaldı, elinden geldiğince mücadele etti. en kötü günün bugün olsun mamadou...
(bkz: hep destek tam destek)
(bkz: hep destek tam destek)
guiza'yı aratan futbolcudur. guiza bile sahada bu kadar saçma sapan işler yapmıyordu. aldığı her topu kaptıran, bir adam eksiltemeyen, şut çekemeyen, dripling yapamayan bir fenerbahçe santraforu. bu özellikler olmadıktan sonra o görevi metin şentürk de yapar.
Galatasaray maçında neilldan aldığı darbe yüzünden kaburgası zedelenen bu yüzden rahat hareket edemeyen hatta derin nefes bile alamayan haliyle performansı da düşen futbolcu. Umarız devre arası iyileşir de tekrar golleri dizer.
trabzonspor maçında attığı güzel golle ilhan mansız'ın senegal'e attığı golü hatırlatan futbolcu.
(bkz: beni yak kendini yak mamadou niang)
bu adama böyle bir tezahürat yapmışlar. olum şaka mısınız lan? adam türkçe anlasa, utançtan kaçar bu ülkeden.
bu adama böyle bir tezahürat yapmışlar. olum şaka mısınız lan? adam türkçe anlasa, utançtan kaçar bu ülkeden.
(bkz: adam golcü beyler)
bu akşamki trabzonspor maçında hakem bünyamin gezer'e çalım atan oyuncu.
dün trabzonspor'a yaptığı gol vuruşu ile beni benden almış, güiza ile sinir krizleri geçirmiş bünyeme ilaç gibi gelmiştir.
bildiğin kedi. yani bir forvet için kedi ne demekse o işte. hakeme bile çalım attı lan!*
şaka bir yana gerçekten nereye ne zaman koşu yapılacak çok çok iyi bilen forvet. aferin lan zencefil niang, helal olsun sana.
şaka bir yana gerçekten nereye ne zaman koşu yapılacak çok çok iyi bilen forvet. aferin lan zencefil niang, helal olsun sana.
adına yazılan beni yak kendini yak mamadou niang bestesine hayran oldum raip takım oyuncusu. ayrıca sempatik biri.
bu akşam sol kanatta oynadığı halde yine kedi gibi golü koklayıp atmış adam.
çok mu iyiydi? hayır ama mücadelesi yeter.
çok mu iyiydi? hayır ama mücadelesi yeter.
manisaspor maçıyla birlikte ligdeki gol sayısını 11'e çıkaran golcü oyuncu.
fenerbahçe forması altında oynadığı 17 maçta attığı 11 golün yanısıra 6'da asist yapan futbolcu. yıllar sonra gol atan, asist yapan bir forvet, özlemişiz...
fenerbahçe formasıyla çıktığı 18 maçta 12 gol atan senegalli futbolcudur.takımda alex'ten sonra en çok gol atan 2.isimdir.
(bkz: adam tank beyler)
20 şubat 2011 beşiktaş fenerbahçe maçında, necip uysal ile tam doğru olmahyabilir ama ekrem dağ denen döverbiçeri yaptığı dennis bergkampvari hareketiyle çarşıya yollayan, 4 tane defans önünden 60 metre top sürüp bu 4 tane defansın tüm tekme ve baskılarına karşın güzel de vuran futbolcudur. Ve eğer o pozisyon gol olsa. Yılın golüdür...
pozisyon [http://www.youtube.com/watch?v=31RYs97LM7g buradadır]...
pozisyon [http://www.youtube.com/watch?v=31RYs97LM7g buradadır]...
bu akşam alex ile birlikte takımın kurtarıcısı olan oyuncu.ilk yarıda kendi çabasıyla penaltı yaptırdı ve durum 2-2 iken alex'in ara pasında şık bir plaseyle golünü attı.seviyoruz seni mamadou..
beni yak kendini yak mamadou niang tarzında ismine marş yapılmış futbolcu. ilginç. daha ilginç olanı ise şarkının devamında söylenen sözler.
Uçan adam Niang.Futbolu bırakıp pilot olacağı şu günlerde konuşan zenci futbolcu.
marsilya' nın lokomotifiydi. iş bitirici fenerbahçe yönetimi büyük iş çıkartarak onu fenerbahçe' ye kazandırdı, o da yanıltmadı.
son haftalarda performansında düşüş gözlemlediğim futbolcu. futbolcu özellikleri itibariyle çok iyi ama fizik olarak ilk zamanlarına nazaran çok geride. ama yine de seviyoruz onu.
fransız basını tarafından tecavüz suçlaması ile gündemde olan futbolcu.
[null http://www.yazete.com/nianga-cok-agir-suclama/75005/]
[null http://www.yazete.com/nianga-cok-agir-suclama/75005/]
fenerbahçeyi kurtaran adam olarak anlatabileceğimiz zenci.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar