bugün
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması26
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü7
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba17
- beklentiyi çok yüksek tutmak6
- yaşlanınca cumaya gitmeye başlamak7
- ktç'nin hala hayatta olması9
- kemal kılıçdaroğlu40
- market poşetlerini tekte taşımak7
- gençler iş beğenmiyor11
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- üzerinde şu an ne var terör örgütü3
- abazanlık insana neler yaptırır6
- avradı olmayan bir erkeğe ne söylersiniz2
- etol3
- ofis dedikodular4
- sağ eli sol cebe sokmaya çalışmak3
- almancıları aşağılayan lanet millet10
- birazdan bira içecek olmam2
- okulda yüzme dersi9
- zamanla azalan şeyler5
- mısır4
- terli terli soğuk su içmek3
- patronu görünce hızlanan çalışan4
- selahattin demirtaş4
- özgür özel5
- üniversite öğrencilerinin işe başlaması3
- çaya şeker atan erkek4
- sözlük yazarlarının düşünme biçimi2
- muhittin böcek'in yeni ifadesi2
- fenerbahçe 2026-2027 sezon formaları2
- türkiye a milli futbol takımı4
- nervio5
- sadettin saran2
- sözlük botlarının artık abartması2
- kılıçdaroğlu'nun siyasi ahlakı2
- iremga6
- her evde bulunan bozuk para biriktirme alanı4
- eski dizileri izlemek4
- en gıcık olunan hayvan2
- otomobilin yaygın olması2
- hayat bir akıntı sürüklenip gidersiniz2
- samsun'da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü12
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum27
- sessiz insanların gizemli sanılması6
- sorunsuz ölmek3
- seçimlerde geçersiz oy kullanmak3
- merdiven çıkınca fit olacağını sanmak2
- iyi niyetli olan insana enayi denilmesi7
- gocu hortladı2
- ekonomi çok iyi10
Malicious software'in kısaltılmasıdır. Virüsler, trojanlar ve istenmeyen kötü niyetli kodların genel adıdır. Truva ati olarak da bilinen virüsler bu kategoriye girerler. Bir programın eklentisi olarak gelebileceği gibi, girmiş olduğunuz enfekte olmuş bir web sitesinden de sizin bilgisayarınıza yüklenebilir.
bilisayarların bozulmasını veya calışmasını aksatmak için tasarlanmış yazılıların genel adı.bu yazılımlar rootkitler, virüsler, wormlar, trojan ve hoax bilinen türleridir.
bilgisayar programlarındaki açıklar veya hatalarda ciddi sistem sorunlarına yol açsada malware olarak tanımlanmazlar. ancak bazı antivirüs programları bu kötü kodları tespit edip virüs uyarısı verebilir.
bilgisayar programlarındaki açıklar veya hatalarda ciddi sistem sorunlarına yol açsada malware olarak tanımlanmazlar. ancak bazı antivirüs programları bu kötü kodları tespit edip virüs uyarısı verebilir.
duyunca insanın "acaba 'malafat' ile 'hardware' kelimelerinden mi geliyor" benzeri bir düşünceye kapılabileceği kelime. PC virüsü ve/veya saz arkadaşları anlamına gelmektedir. eğer kaspersky kullanıcısı iseniz, bunlar bilgisayarınıza sızdığında an itibariyle bir "vıyyyyyyk" sesi duymanız muhtemeldir.
kötücül yazılım. Bilgisayar teknolojilerinin gelişmesi ile son zamanlarda bilgi ve bilgisayar güvenliği konusunda en ciddi tehditlerin başında kötücül yazılımlar gelmektedir. Kötücül yazılım ingilizce "malicious software"in kısaltılmışıdır, bulaştığı bir bilgisayar sisteminde veya ağ üzerindeki diğer makinalarda zarara yol açmak veya çalışmalarını aksatmak amacıyla hazırlanmış yazılımların genel adıdır.
hiç orospu çocuğundan yazılım olur mu sorusunun cevabı. 1 yıldır besliyorum çökmedi bilgisayar ama içerde bir şeyleri kurcalıyor kesin ibne.
dokuzuncu nesil yazar.
hoşgelmiş.
hoşgelmiş.
çökertir.
bilgisayarıma yükledim, taşıyamadı çöktü garibim. *
bilgisayarıma yükledim, taşıyamadı çöktü garibim. *
dünün en çok eksilenen üçüncü entrysini yazmış sözlük yazarı. hiç bu kadar eksilenmemiştim. karmam artıdan, eksiye düştü.
edit:imla
edit:imla
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar