bugün

Malicious software'in kısaltılmasıdır. Virüsler, trojanlar ve istenmeyen kötü niyetli kodların genel adıdır. Truva ati olarak da bilinen virüsler bu kategoriye girerler. Bir programın eklentisi olarak gelebileceği gibi, girmiş olduğunuz enfekte olmuş bir web sitesinden de sizin bilgisayarınıza yüklenebilir.
bilisayarların bozulmasını veya calışmasını aksatmak için tasarlanmış yazılıların genel adı.bu yazılımlar rootkitler, virüsler, wormlar, trojan ve hoax bilinen türleridir.

bilgisayar programlarındaki açıklar veya hatalarda ciddi sistem sorunlarına yol açsada malware olarak tanımlanmazlar. ancak bazı antivirüs programları bu kötü kodları tespit edip virüs uyarısı verebilir.
duyunca insanın "acaba 'malafat' ile 'hardware' kelimelerinden mi geliyor" benzeri bir düşünceye kapılabileceği kelime. PC virüsü ve/veya saz arkadaşları anlamına gelmektedir. eğer kaspersky kullanıcısı iseniz, bunlar bilgisayarınıza sızdığında an itibariyle bir "vıyyyyyyk" sesi duymanız muhtemeldir.
kötücül yazılım. Bilgisayar teknolojilerinin gelişmesi ile son zamanlarda bilgi ve bilgisayar güvenliği konusunda en ciddi tehditlerin başında kötücül yazılımlar gelmektedir. Kötücül yazılım ingilizce "malicious software"in kısaltılmışıdır, bulaştığı bir bilgisayar sisteminde veya ağ üzerindeki diğer makinalarda zarara yol açmak veya çalışmalarını aksatmak amacıyla hazırlanmış yazılımların genel adıdır.
hiç orospu çocuğundan yazılım olur mu sorusunun cevabı. 1 yıldır besliyorum çökmedi bilgisayar ama içerde bir şeyleri kurcalıyor kesin ibne.
dokuzuncu nesil yazar.

hoşgelmiş.
çökertir.
bilgisayarıma yükledim, taşıyamadı çöktü garibim. *
dünün en çok eksilenen üçüncü entrysini yazmış sözlük yazarı. hiç bu kadar eksilenmemiştim. karmam artıdan, eksiye düştü.
edit:imla