bugün
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz9
- zeynep sude oktay6
- ağlamak erkeğe yakışır mı7
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- eye of tiger dinlerken saçı başı yırtmak6
- bir kilo patatesin 50 lira olması15
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- güne bir şarkı bırak13
- kitap yerine pdf okumak5
- en güzel sevişme13
- sözlükten kimseyle sevişmemiş yazarlar4
- sigmund freud vs carl gustav jung6
- nervio'ya gizli gizli aşık olan yazarlar4
- akciğerden gelen cikleme sesleri7
- recep ivedik'teki gay kamyoncu4
- yemeğin yarısını yiyen kızlar5
- önce akp'yi seçimle indirelim sonra tartışırız4
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması10
- geceleri ne yapılır6
- hangi manifest kızısın14
- düşün ki o bunu okuyor9
- yeni parti34
- benzine yağ karıştırmak2
- mehdiyetin yaklaşıyor olması3
- twitter'ın x'in amınakoymuş olması3
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- boyumun kaç cm olduğunu itiraf ediyorum4
- enayimiknatisii9
- bu koyden olsam ne olacak18
- ibne miyim acaba diye sorgulamak7
- namazında niyazında erkek10
- nervio35
- vermio11
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar14
- kemal sunal izleyeceğime aynada götüme bakarım3
- sözlükte dizi film konuşacak kimse olmaması3
- alparslan türkeş sonrası mhp2
- 2 zamanlı motosiklet sesi2
- tai lung9
- true çaylak olsun kampanyası9
- iştahın kapanması2
- gelmiş geçmiş en büyük kemalist2
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse9
- aylık 5 bin tl iyi para mıdır sorunsalı6
- meral akşener2
- açlık2
- sinsice kavga izleyen yazarlar9
- true'yi yedirmeyiz7
- günlerin kısalmaya başlaması2
türk telekom voleybol takımının vakıfbank güneş sigorta ile bilerleşmesinden sonra artık vakıfbank ta oynayan bayan voleybolcudur.
yarın skowronska'nın yanındaki sürpriz isim olabilecek olan voleybolcu.
erkekler liginde de oynasa gamova gibi asla sıkıntı çekmeyecek voleybolcu.
(bkz: arı maya)
an itibariyle röportaj yapmaktadır. ve o da nesi; sesi erkek sesinden kalın. enterasan.
kazanma hırsını boynundaki atar damarından gösteren türkiyedeki en iyi yabancı voleybolcu.
glinka'nın tecrübesine rağmen saha içerisindeki kazanma hırsı ve azmi nedeniyle vgstt'daki en başarılı oyuncudur. nitekim istatistiksel bazda da bunu görmek mümkündür. zira son eczacıbaşı virta maçında 17 sayı 10 blok gibi hayvanı bir performansa ulaşmıştır
bu arkadaştan çektiğimizi bergamo'dan çekmedik vallahi. voleybolun lugano'su izlediğim kadarıyla.
neden bilmiyorum ama felaket derecede milan baros'a benzettiğim voleybolcu.
(bkz: 16 blok)
(bkz: oha)
ortanın üstü seviyede hücumu olup, hayvanı derecede defansif yeteneklere sahip oyuncu. hayır arkadaş sıçra sıçra bir yere kadar diyorum yahu. bir maçta peş peşe gelen 2 ters köşe topuna da blok koyabilecek kapasitede olduğunu görmüşüzdür bugün canlı gözlerle. insan değildir artık buna kanaat getirdim.
(bkz: oha)
ortanın üstü seviyede hücumu olup, hayvanı derecede defansif yeteneklere sahip oyuncu. hayır arkadaş sıçra sıçra bir yere kadar diyorum yahu. bir maçta peş peşe gelen 2 ters köşe topuna da blok koyabilecek kapasitede olduğunu görmüşüzdür bugün canlı gözlerle. insan değildir artık buna kanaat getirdim.
gün itibariyle eczacıbaşı vitra ile 3 yıllık anlaşmış avrupa'da konumunun en iyi voleybolcusu.
üzüldüm gitmesine bir yandan, öte yandan sevindim fba'e gitmediği için.
o değil geçen yıl neslihan darnel, bu yıl maja poljak, eczacıbaşı vitra iyi temiz vgstt üzerinden eski halini yakalamaya çalışıyor. tebrikler valla duvar ustası bir oyuncuları var artık. umarız natalia hanikoğlu ile yakaladıkları o eski şaşalı günlerini yeniden yakalarlar da ligdeki dengesizlik bir nebze olsun düzelir.
fba gitmemesine sevinme sebebim anti-fener değildir. bakın 1. ve 2. lig de kaç oyuncu var fba altyapısından yetişen. fba'nın voleybol'a değil de markaya yatırım yapmasınadır sevememezliğim. herkes üretmenin derdine düşmüşken sadece tüketici konumunda kalarak isim yapması voleybol seven kimsenin hoşuna gitmemektedir.
üzüldüm gitmesine bir yandan, öte yandan sevindim fba'e gitmediği için.
o değil geçen yıl neslihan darnel, bu yıl maja poljak, eczacıbaşı vitra iyi temiz vgstt üzerinden eski halini yakalamaya çalışıyor. tebrikler valla duvar ustası bir oyuncuları var artık. umarız natalia hanikoğlu ile yakaladıkları o eski şaşalı günlerini yeniden yakalarlar da ligdeki dengesizlik bir nebze olsun düzelir.
fba gitmemesine sevinme sebebim anti-fener değildir. bakın 1. ve 2. lig de kaç oyuncu var fba altyapısından yetişen. fba'nın voleybol'a değil de markaya yatırım yapmasınadır sevememezliğim. herkes üretmenin derdine düşmüşken sadece tüketici konumunda kalarak isim yapması voleybol seven kimsenin hoşuna gitmemektedir.
ntvspor'da ki röportajını izlerken sesini duyduğumda ilk önce travesti sanıp daha sonra hoşklanma derecesine geldiğim güzel kız.
sesi ramiz dayı gibi.
An itibarı ile eczacıbaşı'nda oynayan, güzel, uzun, başarılı bir voleybolcudur. Ayrıca;
(bkz: tek ayak hücumu)
(bkz: tek ayak hücumu)
Voleybola isinma sebebi, eczacibasi hirvat orta oyuncusu.
Kendisi kanımca Tashia ile birlikte dünyanın en iyi orta oyuncusudur. Eczacıbaşı VitrA da oynamaktadır
2015 cev denizbank voleybol şampiyonlar ligi'nde 12'li playoff 1. ayağı haftanın oyuncusu olmuş ve rüya takıma seçilmiş hırvat oyuncudur. ülkemizde vgstt ardından şimdilerde de birkaç yıldır eczacıbaşı forması giymektedir.
ses tonu çok karizmatik bir voleybolcu, yahu benim sevgilimin sesi böyle olsa muhtemelen intihar falan ederdim.
bugün oynanan 2015 cev denizbank şampiyonlar ligi final maçını takımı eczacıbaşı ile kazanıp kariyerinde bu kupaya 4. kez ulaşan hırvat orta oyuncu.
hırslı yapısıyla dikkat çeken oyuncu aynı zamanda 2014-2015 sezonu cev denizbank kadınlar şampiyonlar liginin de en iyi blok yapan oyuncusudur.
hırslı yapısıyla dikkat çeken oyuncu aynı zamanda 2014-2015 sezonu cev denizbank kadınlar şampiyonlar liginin de en iyi blok yapan oyuncusudur.
taş gibi hatundur ama konuşmasa daha da iyidir. kalitelide bir orta oyuncusu olan bir voleybolcudur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar