bugün
- hiçbir işin rast gitmemesi3
- erkekte fizik mi giyim mi daha önemli8
- türkiye de yaşanacak tek yerin izmir olması3
- gavurlar niye müslüman olmuyor3
- grok vs gemini vs chatgpt6
- aykut kocaman4
- 30 yaşından sonra ne yapacağız hissi5
- kepaze bir hayat sürmek2
- hoşlanan erkeğin adım atmama sebebi6
- sözlükte yalnız bir hayat sürmek2
- nervio abla22
- her günün aynı rutinlikte geçmesi2
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları14
- sözlükte içinden geçeni özgürce yazamama2
- sedat pekmez43
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir2
- yaşamak3
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron16
- satrançta at mı daha değerlidir fil mi5
- sözlükteki arkadaş çevresi6
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan8
- aşka inanmayan insan4
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun11
- adalet var mı2
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- türkiye'de iyi bir insan olmak11
- uyku bozuldu iyice2
- fatoş pınar türker4
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- haklı olduğu halde susan insan7
- ömürlük arabalar3
- ıslak kek bile yapamayan kız5
- yuvarlak popolu kadın3
- ten uyumu vs kafa uyumu2
- chp'nin hali ne olacak34
- toy story 53
- sömürge valisi3
- astrolojiye inanan insanlara yapılan zorbalık3
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- hiç gelmeyecek birini beklemek9
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- kemal kılıçdaroğlu devlet bahçeli ikilisi2
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği7
- çok yakışıklı kaslı eğitimli cool merhametli erkek3
- mustafa çiftçi3
- en iyi gençlik dizisi2
- ekşi sözlük2
- evli insanların bekarlara sen de evlen baskısı5
- m r e r e c t o21
lynyrd skynyrd adlı şahane grubu sevmesi muhtemel olan, hoşgelen yazar.
Akilda kalinmayacak kadar acayip karisik rumuzu olan hosgelmis yazar.
ahval-i adiyedendir.
(bkz: lynyrd skynyrd)
muhabbeti hoş kişilik. aynı renklere gönül vermişiz onunla , konuşuruz ara ara , sunarım saygılarımı ona huzurunuzda. nedense kafiyeli oldu ama neyse. takip ediyoruz kendisini.
öncelikle: (#3670958)
ruh eşi, muh leşi noluyo hocu, yazarı. neyse bu adamın nik altına da geyik yapacak değilim, çünkü birkaç yaş farkı olsa da kafa dengi biri, nihal atsız'ın ölçülerine baktık aynı lan kafalarımız, tıpkı adeta denk. hangi geyik yoktu lan?
hollanda meselesine gelince... olur lan, ama ilk ben girerim. uçağa yani... hem ekşi'yi yiyim sana bişey olmasın, maksat ülkemizi ab sürecinde geri bırakmamak. "dünya frenk olsun" diye bağırırsan tanımam seni orda, baştan diyim. ne alaka lan, orası ayrı tabi...
ruh eşi, muh leşi noluyo hocu, yazarı. neyse bu adamın nik altına da geyik yapacak değilim, çünkü birkaç yaş farkı olsa da kafa dengi biri, nihal atsız'ın ölçülerine baktık aynı lan kafalarımız, tıpkı adeta denk. hangi geyik yoktu lan?
hollanda meselesine gelince... olur lan, ama ilk ben girerim. uçağa yani... hem ekşi'yi yiyim sana bişey olmasın, maksat ülkemizi ab sürecinde geri bırakmamak. "dünya frenk olsun" diye bağırırsan tanımam seni orda, baştan diyim. ne alaka lan, orası ayrı tabi...
uzun süredir göremememle beraber feci şekilde merak ettiğim, sonunda ciddi bir rahatsızlık geçirdiğini öğrendiğim değerli dost. inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur ve ayaklanır. istiklal' de karşılıklı, yalnızca ikimizin, içeceğimiz biralar bizi bekliyor.
simple kind of man esliginde hos gelmis yazardır.
böbrek yetmezliği yüzünden hastaneye kaldırılması ile hepimizin yüreklerini ağızlara getirmiş güzel insan. umarım hastahaneden eski sağlığına kavuşarak ayrılır da o güzelim muhabbetinden bizleri mahrum bırakmaz.
acil şifalar dilerim.
acil şifalar dilerim.
tatooine'nin bağrından kopmuş delikanlı yazar. sözlüğün durumuna üzülmektedir. üzülmesin force bizim yanımızdayken mutlak başarı elde edeceğiz. (inşalla)
msn fasilitesi ile tanıştığım sıcakkanlı bir yazar.
yaş farkının getirdiği tecrübelerle her konuda bilgisini saklamayıp paylaşan güzel bir insan. ama öyleki ondan tavsiye almak isterken asla bu yaş farkını hissetmezsiniz.
işte öyle bir şey.
yaş farkının getirdiği tecrübelerle her konuda bilgisini saklamayıp paylaşan güzel bir insan. ama öyleki ondan tavsiye almak isterken asla bu yaş farkını hissetmezsiniz.
işte öyle bir şey.
ilgi manyağı yapmak istediğim yüce insan , bebeğim .*
çok güzel lazanya salatası yapan, demi moore' nin kendisinden çok hoşlandığını itiraf ettiği, mercedesi ile şehir sokaklarında tur atmaya bayılan yakışıklı, karizmatik ve sempatik yazar.
tespitlerine ve aktarış biçimine hayran olduğum güzel insan. msn geyiklerinin mihenk taşı. bu mihenk taşını da ilk kez cümle içinde kullanıyorum. anla yani sana olan edebiyatla çevrili sevdamı. *
jenna jameson ile olan yakınlığımı deşifre ederek sevgilim melissa theuriau ile aramın açılmasına sebebiyet veren kişi.*
#3913220 no'lu entry'm iLe sesLenmek istediğim bebişim.
kelimelerin üstadı olduğunu anladığım yazar. o kadar iyi anlatabiliyor ki şaşarsınız! mesela kendisi, aşkı ve kuzeni hakkında bir anlatacaklarını sadece bir kaç kelime kullanarak çözümlemesi paragraflara bedeldir.*
pek bir şeker, pek bir sempatik, pek bir canayakın kişi'm. iyeLik ekLerine biLe sığdıramadığım yegane a$k'ım her şeyim. hollanda vizesi almak için sabah erkenden yola koyulması gereken uçuş sorumlum. uçur beni bebişkom.
dünyadaki bütün kadınlar kendisine feda olasıca yazar.
babuş heidi klum telefonunu istiyo verem mi ?
babuş heidi klum telefonunu istiyo verem mi ?
msn messenger aracılığı ile kamerada sylvia saint'e striptiz yaptıran yazardır.*
şahsımı tatmin edemediği için boynuz taktığım yazar.
şimdi hata bende mi onda mı? kim gitsin? en zayıf halka gitsin. halka değil filler. filler ve çimen. çimen lekesi kolay kolay çıkmaz. çıkmak demişken, ne iğrenç bir tabirdir yahu. benimle çıkar mısın? ıyyy kıro. ben bu herifle mi birlikte olmuşum. yazıklar olsun ben'e. come estai? bene.
şimdi hata bende mi onda mı? kim gitsin? en zayıf halka gitsin. halka değil filler. filler ve çimen. çimen lekesi kolay kolay çıkmaz. çıkmak demişken, ne iğrenç bir tabirdir yahu. benimle çıkar mısın? ıyyy kıro. ben bu herifle mi birlikte olmuşum. yazıklar olsun ben'e. come estai? bene.
fenerbahçelidir. bu bile kendisine sempati beslemem için yeterli bir sebep. saygıyla selamlıyorum.
güncel Önemli Başlıklar