bugün
- ellerim bos gonlum hos24
- sözlükteki en kaliteli nesil5
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- silver ile evlenecek erkek38
- seri artılayan melek4
- en düşük karma puanına sahip uludağ sözlük yazarı5
- camide halay çekmek3
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum7
- el chadaille bitshiabu6
- ortama girince herkesin susması11
- motordan düşmek4
- orhan sarıbal2
- sozlukteki eksiciler5
- yeryüzünde ne varsa gökte de o vardır2
- kebap yiyen kız5
- yazarların en sevdiği küfürler7
- hiç vasat filmi olmayan aktör veya aktris4
- sözlük kızlarının ojeleri7
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- hangi sözlük yazarını muayene etmezsiniz5
- evli adamın sözlükte ne işi var6
- ellerim bos'u okurken kafası açılan insan2
- hoşlanılan kıza ilk mesaj olarak ne yazılır8
- beni eksiciler delirtti3
- hristiyanlıkta cinlerin var olmadığı gerçeği5
- yahudi demonolojisi ve melek ilmi4
- dhktç2
- şangay işbirliği örgütü2
- sözlükte siyaset yapmak4
- parayla saadet olması18
- türkiye'nin en kaliteli şeyi2
- antik dünyada demonoloji ve tek tanrıcılık3
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı29
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği11
- antik çağda musevi monoteizmi3
- backrooms4
- yeminimi bozdum3
- renault safrane3
- 1 eylül 2026 türkiye azerbaycan voleybol maçı4
- tuzlu kahve dizisi3
- birisinin dış görünüşüne aşık olmak8
- 13 nesil yazarların biraz şey olması2
- avanos pforzheim arası direkt uçuşlar2
- yahudi muskası vs müslüman muskası3
- ölünce tanrıya ilk sorcağınız soru5
- barbunya ayıklayan erkek2
- sapık yazarların silik yemesi gerekliliği4
- yemek içmek sıçmak boşalmak için yaşamak5
- iki yıldan beri masturbasyon yapmamak6
- plajda tangayla güneşlenen ruslar6
hoş geldin sarı oğlan.
tolga'dan her şekilde üstün bir kaleci.
yeni fabri'mizi bulduk!
tolga'dan her şekilde üstün bir kaleci.
yeni fabri'mizi bulduk!
Şu piyasada yapılabilecek en iyi kaleci transferidir. Açık ve net.
şenol güneş istemiş.
madem fabri gidiyor tolga nın önüne kaleci alınacak karius u alın burada kendine getiririz onu demiş. gidip almış başkan. şenol hoca büyük adam. karius u da parlatıcaktır eminiz. bu adamın kafasının iyi hali bildiğin neuer.
madem fabri gidiyor tolga nın önüne kaleci alınacak karius u alın burada kendine getiririz onu demiş. gidip almış başkan. şenol hoca büyük adam. karius u da parlatıcaktır eminiz. bu adamın kafasının iyi hali bildiğin neuer.
Beşiktaşıma hoş geldin bebeğim. Hiç gitme emi.
Bu yaştan sonra olalım bakalım... gay.
T: alman kaleci.
T: alman kaleci.
adam yakışıklı, futbol izletir, bizim erkekler çok kıskanacak..
Bu adam bizi ara sıra kanser eder gibime geliyo ama inşallah haksız çıkarım.
balondur balon.
ismi yunan tanrilarilarina benzeyen, Bitli Japon Kopee’nin yeni filebekcisi.
(bkz: çöp)
şampiyonlar ligi şampiyonluğuna sebep olmanın bedeli bu kadar ağır olmamalıydı. üzüldüm adına beşiktaş ney lan. hahahasiktir evet.
şampiyonlar ligi şampiyonluğuna sebep olmanın bedeli bu kadar ağır olmamalıydı. üzüldüm adına beşiktaş ney lan. hahahasiktir evet.
Adını her gördüğümde bir disney channel çizgi filmi zannettiğim file bekçisi.
31nci hafta mücadelesinde galatasaray ve beşiktaş karşılaşmasında yapacağı güzellikle şanlı galatasarayımıza şampiyonluk hediye edecek yeni kaleci.
25 yaşında, 1.90 boyunda, liverpooldan beşiktaşa transfer edilen alman uyruklu kaleci.
şampiyonlar ligi finalinde yaptığı hatalar sebebiyle çoğu kişi eleştirmiş/kötülemiş/espri kasmaya çalışmış ama koskoca liverpoolun bu kaleci ile şampiyonlar ligi finalini gördüğünü kimse kabullenememiş.
liverpoolda oynamış hangi futbolcuyu alırsan al bana göre başarılı transferdir ancak, maneli, firminolu, salahlı ve klopp yönetimindeki bir takımdan, ingiltere gibi bir ülkeden istanbula/beşiktaşa gelmesi depresyona sokar mı orası meçhul. izleyip görelim.
Edit: imla.
şampiyonlar ligi finalinde yaptığı hatalar sebebiyle çoğu kişi eleştirmiş/kötülemiş/espri kasmaya çalışmış ama koskoca liverpoolun bu kaleci ile şampiyonlar ligi finalini gördüğünü kimse kabullenememiş.
liverpoolda oynamış hangi futbolcuyu alırsan al bana göre başarılı transferdir ancak, maneli, firminolu, salahlı ve klopp yönetimindeki bir takımdan, ingiltere gibi bir ülkeden istanbula/beşiktaşa gelmesi depresyona sokar mı orası meçhul. izleyip görelim.
Edit: imla.
Öncelikle Galatasaray taraftarı olduğumu belirterek sözüme başlayacağım.
Kaleci boş,balon,kova değildir. Bir çok maçını izlemişimdir kendisinin ve de yetenekli olduğunu inkar edemem ancak arkadaşlar lütfen Muslera adlı kalecimizden iyi olduğunu vurgulamayın çünkü taraflı tarafsız Muslera Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde ki en iyi kalecilerden biridir.
Aksini iddaa edecek olan neler yaptığını izleyebilir.
Henüz 25 yaşında daha iyi olabilir mi bence zor. Ama Beşiktaş'a yararlı olacağını düşünüyorum Fabri kadar bir etki yaratacaktır.
Kaleci boş,balon,kova değildir. Bir çok maçını izlemişimdir kendisinin ve de yetenekli olduğunu inkar edemem ancak arkadaşlar lütfen Muslera adlı kalecimizden iyi olduğunu vurgulamayın çünkü taraflı tarafsız Muslera Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde ki en iyi kalecilerden biridir.
Aksini iddaa edecek olan neler yaptığını izleyebilir.
Henüz 25 yaşında daha iyi olabilir mi bence zor. Ama Beşiktaş'a yararlı olacağını düşünüyorum Fabri kadar bir etki yaratacaktır.
beşiktaş'ımızın yeni kalecisidir. kariyerinde beşiktaş'la birlikte yükselişe geçen ve daha sonra bir şekilde elde tutamadığımız futbolcular kervanına katılacaktır.
Bu sene ligimizin ağlayan kaleci kontenjanını eksik bırakmayacak kaleci. Bu işin ehli kulübe transfer olmuş olması da eğlenceye eğlence katıyor.
Şimdi gözümde canlanır gibi oldu. 34 yaşındakilerden birisi adam yiyen n’diaye baskını görüp kaleye dönüyor. Yamyam reis bu çocuğun pembiş yanaklarına doğru koşu yapıyor ve o da ne? Topu uzaklaştırayım derken top 2 şampiyonluk getiren mahkeme duvarına çarpıyor ve kendi kalesine gol..
Hahahah, eğlence var bu sene hazır olun.
Şimdi gözümde canlanır gibi oldu. 34 yaşındakilerden birisi adam yiyen n’diaye baskını görüp kaleye dönüyor. Yamyam reis bu çocuğun pembiş yanaklarına doğru koşu yapıyor ve o da ne? Topu uzaklaştırayım derken top 2 şampiyonluk getiren mahkeme duvarına çarpıyor ve kendi kalesine gol..
Hahahah, eğlence var bu sene hazır olun.
Ligde o van persie li mario gomezli senenin havası esiyo beşiktaş da bi iki sağlam transfer bitirirse çok dehşetli bi sezon olacak bu adam da baya yakışıklı saçlarımı uzattım yine de şöyle olmadı be.
R.Madrid'li görünümlü Ronaldospor taraftarları gibi Beşiktaşlı görünümlü Kariusspor taraftarı kezbanlar türeyecek şimdi. Neyse hayırlı olsun diyelim.
Çöp bir kalecidir.
Akıl var mantık var, iyi bir kaleci olsa, lfc durduk yere 75 milyon ödeyip alisson becker'i almazdı.
Bilenler bilir kendisi premier lig'de de sürekli hata yapan beyinsiz bir kaleciydi. Şampiyonlar ligi finali son damla oldu.
Muhtemelen 1 ay içinde bjk'den de kovulur. *
Akıl var mantık var, iyi bir kaleci olsa, lfc durduk yere 75 milyon ödeyip alisson becker'i almazdı.
Bilenler bilir kendisi premier lig'de de sürekli hata yapan beyinsiz bir kaleciydi. Şampiyonlar ligi finali son damla oldu.
Muhtemelen 1 ay içinde bjk'den de kovulur. *
sayesinde bütün kızlar ben beşiktaşlıyım diye gezip çocuğun ismini sayıklayacak.
sosyal medya beşiktaş forması dolu fotoğraflar ve maç olduğu gün bitmek bilmeyen hikayelerle dolacak.
geçmiş olsun arkadaşlar.
sosyal medya beşiktaş forması dolu fotoğraflar ve maç olduğu gün bitmek bilmeyen hikayelerle dolacak.
geçmiş olsun arkadaşlar.
isteneni veremeyecektir.Ama her türlü muslera ve volkandan iyidir amma ve lakin üçü de saatli bomba gibi(musleraya son 2 yılda düşen performansından dolayı böyle diyorum).Fenerbahçeliyim belirteyim.
Benim tanıdığım Fikret Orman buna kamp arasında fotomodellik yaptırıp bedavaya getirmezse adam değilim.
görsel Allah utandırmasın. Hoş gelmiş Beşiktaş’ımıza.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar