bugün
- erkeğin evlenince eşine it gibi davranması2
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- borçlarınızın ne zaman biteceğini biliyor musunuz2
- en iyi antidepresan7
- true denilen yazar10
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- kötü biri olduğunu bilmek5
- deli olduğunun farkına varmak6
- diyanetin abd'deki villaları8
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- arkadaşlar nasılsınız6
- ben bu yazıyı oğluma yazdım2
- acıkmamak için öneriler5
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn2
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- cilgincapkin221
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- kontrat fosfor karburator5
- chp'nin hali ne olacak49
- determinizm2
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- gammazlar çetesi17
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- sarı yeleli aslan trump8
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- gecenin şarkısı5
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- çocuk parklarındaki yalnız yetişkin yasağı2
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- anın görüntüsü18
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- iç sesin sürekli konuşması3
- mor semsiyeli yabanci14
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- zallın fake hesabı var mı9
- gocu26
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- hababam sınıfı semra hoca7
- yazarları gülümseten şeyler6
- soğuk suda duş almak2
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- zaman baba birader bey birader4
tarih belli değil ama yönetmenliğini ken loachın yapacağı, efsane futbolcu eric cantona`nın yaşamını anlatan film projesi. merakla bekliyoruz.
fragmanı yayınlanmış harika film:
http://www.bakiniz.com/looking-for-eric/
http://www.bakiniz.com/looking-for-eric/
(bkz: i am not man i am cantona)
frank rijkaard'ın 2009- 2010 sezon öncesi kampında futbolcularına izlettirdiği film.
eric cantona nin bunalimda olan eric bishop in bilincalti olarak ortaya cikip, hayatini duzeltmesinde yardimci olmasini konu alan surukleyici ve eglenceli ingiliz yapimi mukemmel bir film. film bittikten sonra cantona nin bir basin toplantisindan bolum vardir ki tam cantonaliktir. cantona kameralarin karsisina gecip sunlari soyledikten sonra cikar, gider;
-martilar balikcilari takip ederler, bunun nedeni sardalyelerin denize atilacagini dusunmeleridir. cok tesekkurler..
-martilar balikcilari takip ederler, bunun nedeni sardalyelerin denize atilacagini dusunmeleridir. cok tesekkurler..
ken loach'un mükemmel filmlerinden biridir.senaryo diğer filmlerine göre biraz basit görünebilir ama filmin anlatmaya çalıştığı şeyler çok önemlidir.
tek kelimeyle mükemmel bir filmdir. hele ki cantona ve manchester united'ı 90 larda tanımaya ve izlemeye başladıysanız tadından yenmez... izleyin kesin sınavda sorucam...
her şeyini kaybetmiş bir adamın filmin sonunda ulaştığı karizmayla insanlara örnek olması gereken bir filmdir.
en güzel sahneleri kuşkusuz " ohhh ahhhh cantona " tezahuratının olduğu bölümlerdir.
eee aaaa kentona
en güzel sahneleri kuşkusuz " ohhh ahhhh cantona " tezahuratının olduğu bölümlerdir.
eee aaaa kentona
ezelden beri hayranı olduğum ''Eric The King''i beyaz perdeyle buluşturan ve beni benden alan mükemmel film.
(bkz: entry nick uyumu)
(bkz: entry nick uyumu)
50'li yaşlara gelmiş ve hayatı berbat durumda olan eric adlı bir adamın özüne dönme ve problemlerini çözme çabalarını konu alan bir ken loach filmidir. yer yer komikliklerle, yer yer dramla, yer yer duygusallıkla insanı kendine çeken izlenesi bir filmdir. eric cantona da filme ciddi anlamda renk katmaktadır.
--spoiler--
arkadaşlarının ona yardım etme çabaları sırasında gündeme gelen bir kişisel gelişim kitabının tavsiyesi için (bol geyik muhabbeti ile karışık olarak ) yapılan bir egzersiz sonrası eric, hayranı olduğu eric cantona'yı (hayali olarak) sık sık görmeye ve ondan tavsiye almaya başlar. izlenesi sahneler ve diyaloglar oluşur (eric cantona'yı cantona kendisi oynamış; harbiden izlenesi (bkz: hastasıyız) ).
--spoiler--
--spoiler--
arkadaşlarının ona yardım etme çabaları sırasında gündeme gelen bir kişisel gelişim kitabının tavsiyesi için (bol geyik muhabbeti ile karışık olarak ) yapılan bir egzersiz sonrası eric, hayranı olduğu eric cantona'yı (hayali olarak) sık sık görmeye ve ondan tavsiye almaya başlar. izlenesi sahneler ve diyaloglar oluşur (eric cantona'yı cantona kendisi oynamış; harbiden izlenesi (bkz: hastasıyız) ).
--spoiler--
bir adam bir keresinde "karını değiştirebilirsin, politik görüşünü değiştirebilirsin, dinini değiştirebilirsin ama asla ve asla tuttuğun takımı değiştiremezsin" demişti. bu replikle akıllara kazınmış filmdir. 90'ların Efsanevi Mancester United Oyuncusu Eric Cantona'nın hayatı üzerinedir film. Ama film de eric cantona olmasaydı ne için izlenirdi orası da ayrı bir soru işareti
içinizi ısıtacak sımsıcak bir film.boka batmış bir adamın hikayesi de diyebiliriz bu film için.pişmalık, aşk, risk, macera, futbol ve cantona.kesinlikle tavsiye ederim.
edit:bu filmi izlemeniz için futbolsever olmanıza kesinlikle gerek yok.
edit:bu filmi izlemeniz için futbolsever olmanıza kesinlikle gerek yok.
güncel Önemli Başlıklar