bugün
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması9
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı11
- minik kurbaga4
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak5
- baba ile içki içmek4
- kamyoncuların durduğu mola yeri iyidir goygoyu4
- koala akıllı olsun akıllı3
- dinlerle geçen dört beş bin yıl3
- alışverişe gidiyorum siz entry girin2
- hoşlanılan kızın çiğköfte yoğurdum gelsene demesi4
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı23
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek17
- yunan kültürü vs türk kültürü6
- rusya ukrayna savaşı3
- barbarlık temeline cila çekmek2
- cehaletln cazibesi2
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler14
- zeki biriyle sohbet etmek3
- ismail kartal12
- cristiano ronaldo vs lionel messi6
- sandra bullock2
- kendini zeki sanan biriyle sohbet etmek2
- asansörde kalmak5
- 18 haziran 2026 çekya güney afrika maçı2
- recep tayyip erdoğan3
- yazarlara gelen son mesaj3
- abd ve iran'ın bugün masaya oturmaması2
- evrenin simülasyon olduğunun kanıtı3
- milli takım'ın paraguay maçı hazırlığı3
- anın görüntüsü14
- vedat muriqi4
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak3
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı8
- uyku ilacı içip deniz yatağına binmek2
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- deliler2
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu4
- erhan karaal'ın kurtarılması2
- evrene bir mesaj bırak7
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- grand theft auto vi2
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- linkedin6
- şu anda ne yapıyorsun19
- bir daha doğmayacak olmak5
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- ona bir şey söyle17
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- kızla konuşmaya çalışmak3
o degil de abd'yi savunur gibi oldum lan.
neyse, demem o ki, abd arap bahari sürecinde diktatörlere karşı politik olarak halklarin yaninda olabilmeyi başarmiş ve ülkelere işgal ile girip sivil ölümlere sebep olmamıştır. bu iyi bir gelişme.
neyse, demem o ki, abd arap bahari sürecinde diktatörlere karşı politik olarak halklarin yaninda olabilmeyi başarmiş ve ülkelere işgal ile girip sivil ölümlere sebep olmamıştır. bu iyi bir gelişme.
kürtçü değildir, ama said nursi başlığına "kürt aklı işte", ozan hozan beşir ile ilgili başlığa da "muyap bize bokmiir" gibi bir şey yazan sonra da ırkçı olmadığını iddia eden aşağılık şerefsizleri insan diye muhatap alıp da pek karşılık vermez.
edit: hozan, ozan demek zaten galiba. *
edit: hozan, ozan demek zaten galiba. *
yalvar yakar entari ispiyonlatarak aldığı ayarı sildirmeye çalışan full time cemaatçi, part time pkk sempatizanı ırkçı kürt...
o entari canlanmazsa gene yazarım sorun değil.
o entari canlanmazsa gene yazarım sorun değil.
entry mentiri sildirtmemiştir. son iki entryde görüldüğü gibi hakaret ve iftiraların ardı arkası kesilmiyor.
limpid, masa başından bildirdi. *
limpid, masa başından bildirdi. *
google gibi bir şeydir. 4 kere 8 kaç diye sorarsanız hemen altına cevabı yazar. halbuki nick altı kişiler hakkında görüşler, yazdığı iyi veya kötü notları diğer yazarların görüşleri ile doldurması için açılmıştır. burası chat forum sayfası değildir, velhasıl kelam (bkz: format sikmek) olmuştur.
nick altına yazan kişilerin yüzde 80'i iftira ve hakaret yazdığı için onlara sürekli cevap yazacak olan formattan bihaber yazar.
kukusura kakalmayın amcaoğlu.
hadi bakim.
kukusura kakalmayın amcaoğlu.
hadi bakim.
tam bir ezik tip, arapçılık yapan klasik müslüman düz şakirt.
bunca nick altı entiriye bakarak ne kadar haklı olduğu anlaşılabilecek, bunca entiri ile kendisine hakaretten başka bir şey söylenmemiş nadide yazarımız, arapçı, şarapçı kişilik.
şarap içmiyorum, üretiyor ecnebi memleketlere satıyorum. tövbe.
şarap içmiyorum, üretiyor ecnebi memleketlere satıyorum. tövbe.
her şey ortada, ezberleri geçelim gerçeği görmeyi öğrenelim.
ayrıca cry now sever. http://www.youtube.com/watch?v=-6y1heLsPyo
ayrıca cry now sever. http://www.youtube.com/watch?v=-6y1heLsPyo
iftiralar veya hakaretlere cry now'ın dinlenmesinden sonra devam edilmesi takdirimi kazandı.
özel mesajla kendisine edilen küfürler moderasyona iletildi. nasıl her şey ortada iken hala iftira yazılıyor anlamadım. küfürler kendi mesaj kutusunda silinince her yerden siliniyor zannediyor bazı şerefsizler galiba.
kendisine edilen küfürlerin resimli belgesi, kendisine küfredenlerin başlığı altında yayınlanmıştır.
fethullah gülen ile bir alakası yoktur. sadece kendisini bir islam alimi olarak sever ve yapılan haksızlıklara dayanamaz.
ayrıca taksim'de 5 ağaç için ortalığı ayağa kaldıranların da derdinin ağaç olmadığını bilir. çoğunluğunun örgütlenmiş sol gruplar veya örgütler olduğunu da bilir. o gruplar istese 3 günde 100 bin fidan dikebilirdi. devlet de kendilerine ağaçlandıracak arazi tahsis edebilirdi. böyle bir uygulama var hal i hazırda.
ayrıca taksim'de 5 ağaç için ortalığı ayağa kaldıranların da derdinin ağaç olmadığını bilir. çoğunluğunun örgütlenmiş sol gruplar veya örgütler olduğunu da bilir. o gruplar istese 3 günde 100 bin fidan dikebilirdi. devlet de kendilerine ağaçlandıracak arazi tahsis edebilirdi. böyle bir uygulama var hal i hazırda.
türkçe bilmeyen kişilerle tartışmayı sevmez. "çoğunluk" ne demek mesela. bir bakalım.
http://galeri2.uludagsozl...com/379/limpid_453631.png
bitmiş bir yazının üstüne spreyle yazıyormuş gibi poz verdirip resmini çekmek de çok akıllıca ayrıca. o kadın o grafiği çizebildiyse ben de limpid değilim. lebron james'im.
ayrıca "çoğunluğu" sol gruplar dedim. söylediğimi bir kişi haksız çıkartamaz.
bitmiş bir yazının üstüne spreyle yazıyormuş gibi poz verdirip resmini çekmek de çok akıllıca ayrıca. o kadın o grafiği çizebildiyse ben de limpid değilim. lebron james'im.
ayrıca "çoğunluğu" sol gruplar dedim. söylediğimi bir kişi haksız çıkartamaz.
hiçbir şeyi kanıtlamamıştır, her şey ortada zaten. bir kişinin bir resmi de binlerce kişilik bir protestonun iç yüzünü anlatamaz.
sizi tema vakfının ya da orman ve su işleri bakanlığının organizasyonlarına alalım, hadi canlarım benim.
sizi tema vakfının ya da orman ve su işleri bakanlığının organizasyonlarına alalım, hadi canlarım benim.
(#19891548) neyin kafasını yaşadığını anlayamadığım zat. lan ben 2 sene ingiltere de kaldım, almanya ya fransa ya gittim de alkol satışının gece yasak olduğunu görmedim. sen ne içtin, nereye uçtun da gördün?
Neo-liberal yandaş, provakatör yazar. Bu tipler genelde kim tepedeyse onun destek ve yardakçısıdır. Kendisi mevcut konjüktüre göre hilal bıyıkla veya üzerinde che tişörtüyle de görülebilir ileride.
(#19891548) sadece kendisi akıllı yazar. hesabı kuvvetli doğrucu yazar.
ha bi de ölse üzülülmez yazar.
ha bi de ölse üzülülmez yazar.
Direnişin hâlâ ağaçla bocekle ilgili olduğunu düşünen yazar.
Devlet orada toplanıp sadece kitap okuyan insanları gaza bogmus, çadırlarını yakmıştır. Devlet terör örgütü gibi davranmakta halkına karşı. Sorun bu ışte.
Orda karşı cikilan Reyhanli, roboski ve diğerleri. Mesele ağaç olmaktan çıkalı çok oldu.
Kendisine günaydın.
Devlet orada toplanıp sadece kitap okuyan insanları gaza bogmus, çadırlarını yakmıştır. Devlet terör örgütü gibi davranmakta halkına karşı. Sorun bu ışte.
Orda karşı cikilan Reyhanli, roboski ve diğerleri. Mesele ağaç olmaktan çıkalı çok oldu.
Kendisine günaydın.
''orman ve su işleri bakanlığına bağlı orman genel müdürlüğünün resmi verilerine göre 2008 yılında başlatılan ağaçlandırma seferberliği kapsamında ağaçlandırma konusunda tam bir rekor kırılmış.
2008 yılından 2012 yılına kadar 2 milyon 420 bin hektar alan 2 milyar fidan ile donatılmış."
(bkz: ağaçlandırma seferberliği)
2008 yılından 2012 yılına kadar 2 milyon 420 bin hektar alan 2 milyar fidan ile donatılmış."
"orman ve su işleri bakanlığına bağlı orman genel müdürlüğünün resmi verilerine göre 2008 yılında başlatılan ağaçlandırma seferberliği kapsamında ağaçlandırma konusunda tam bir rekor kırılmış.
"orman ve su işleri bakanlığına bağlı orman genel müdürlüğünün resmi verilerine göre 2008 yılında başlatılan ağaçlandırma seferberliği kapsamında ağaçlandırma konusunda tam bir rekor kırılmış.
YETER AQ!
YETER AQ!
ağaçlandırma seferberliğine resmi rakamlarla cevap verilemeyen yazar.
Eğer 2 milyar ağaç dikildiyse fena g.t olursunuz.
Eğer 2 milyar ağaç dikildiyse fena g.t olursunuz.
ağaçlandırma seferberliği kapsamında ulu sözlüğe düşmüş kererstedir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar