bugün
- sözlükte sizi kim tanıyor21
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler18
- karşı cinste hayran olunan özellik4
- aylık 422 bin tl iyi para mıdır sorunsalı5
- melkor4
- hiç fuhuş yaptınız mı9
- şimdiki aklım olsa4
- bulgur pilavının kötü bir yemek olması10
- kar fırtınasında kış gecesi at arabasında uyumak2
- karınızı baştan çıkarır mısınız3
- 34 yaşına dek sevişmemiş erkek3
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız21
- kiraz cicegi kolonyasi45
- trakyalı kadın isimleri4
- 35 yaşına gelip evlenmemiş erkeğin asıl amacı8
- fıstık gibi kızın ter kokması4
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi3
- karadedeler olayı5
- göksel ve teoman evlenseydi ne olurdu5
- tencent hy33
- meyveli soda içen erkek7
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat12
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi17
- barok kız2
- ateist6
- geceye bir şarkı bırak3
- moskova da robot kuryeye hallenen türkler3
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek10
- messi vs maradona7
- hayatından 1 yılı kaça satarsın9
- türk kızlarının keko adam sevmesi4
- örgüt mensubu5
- amedspor forması hediye eden sevgili3
- ahmet telli6
- 2026 dünya kupası30
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi15
- anın görüntüsü11
- chp de 7 il başkanının görevden alınması4
- ışık hızı2
- arkadaşlar ben hapise giriyorum3
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu10
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı24
- lens takacaklara tavsiyeler2
- evlenmek için para biriktirmek2
- ayna4
- y kuşağı3
- romantizm vs realizm2
- mehmet okuyan12
- kim kimin fakesi10
- askeri ücretle erdoğanı savunan tip11
canlı canlı dinlenildiğinde, ilk nota itibari ile sizi etkileri altına alır, bir daha da bırakmazlar.
istiklal caddesi'nde birkaç kez canlı dinleme şansı bulduğum muazzam grup. Neta zar özellikle en sevdiğim şarkılar listesinde ilk üçtedir.
müthiş söyleyen grup. canlı dinleme şansı yakaladığım için inanılmaz mutluyum. harikalar.
ortadoğu ezgilerini harmanlayıp, eserlerinin çoğunu yanılmıyorsam ibranice söylerler ki; vokalleri zaten fars kökenli bir israil vatandaşıdır. ara sıra da bir güzellik yapıp türkçe ezgileri seslendiren, otantik ve çok değerli bir gruptur... https://www.youtube.com/watch?v=fiWCbNea5_A
ortadoğu’daki çok kültürlü ve alternatif ortamın bir örneği olan grup . vokal (bkz: michal elia kamal) , santur (bkz: metehan çiftçi) , gitar (bkz: julien demarque) . grubun çekirdek üçlüsü bu şekilde olsa da sahnede farklı müzisyenlerden destek alırlar perküsyon (bkz: demir asaad) , bas (bkz: jack butler) . grubun vokali michal elia kamal iran kökenli bir israilli, gitaristi julien demarque fransızdır. biz sokaklara ait değiliz, sokaklar bize ait diyen grup ilk resmi albümleri olan ‘life sometimes doesn’t give you space’i (yaşam bazen size alan tanımaz) 2012’de piyasaya sürdü. dinlenmelidir.
birkaç aydır ara ara dinlediğim grup. bence solist hanımın sesi ; indila, riff cohen, ester rada, hindi zahra, yael naim, norah jones vb. sanatçının çok üstünde. sokak akustik falan olmadan hem sesini duyurmaya çalışıp, hem de tonu yakalamak, ritmi tuturmak çok zor iş. michal ablanın şah damarına dikkat edin söylerken, müziği göreceksiniz orada. bu arada sokak felsefesi güzel, bohem yaşam cart curt ama bir yere kadar. adam gibi profesyonel stüdyo albüm çıkarmaları lazım. sokak müzik için bir geçiş evresi olur, kalıcı olmaz. bu grup kalıcı olmalı.
görsel
bunu çektiğim gün sevgilimden ayrılmıştım. daha ziyade terk edilmiştim. belki gönlünü alırım deyip adına bir albüm imzalattım solist hanım efendiye. bak yine depreştim.
bursanın ufak tefek taşlarını çok güzel seslendirmiş guruptur, tavsiye ederim dinleyin.
edit:fotoğrafı düzelttim ama yine dik çıktı kafayı yana yatırıp bakın bir zahmet.
bunu çektiğim gün sevgilimden ayrılmıştım. daha ziyade terk edilmiştim. belki gönlünü alırım deyip adına bir albüm imzalattım solist hanım efendiye. bak yine depreştim.
bursanın ufak tefek taşlarını çok güzel seslendirmiş guruptur, tavsiye ederim dinleyin.
edit:fotoğrafı düzelttim ama yine dik çıktı kafayı yana yatırıp bakın bir zahmet.
Uluslararası bir müzik grubu. Her şarkısı ayrı guzel. 2 ay kadar önce dinlemiştim ama nedense sonradan unutmuştum bugün yeniden keşfettim.
Resmi olarak 2012 de albüm çıkaran ve henüz çok yeni olan müzik grubu. Etnik, fizyon, folk ve World tarzlarda müzik yapıyorlar. istanbul da istiklal'de dinleme fırsatı bulmuştum kendilerini. Mistik bir havaları vardı. Şarkılarının sözlerini anlamadığım ama müzik evrenseldir sözünü kanıtlayan harika grup. Sonra albümlerini dinledim gayet başarılılar. En sapkın semitis'te bile yahudi müziğini sevdirir. Hinech yafa şarkıları favorimdir.
görsel
Etnik tınısı olan istanbul sokaklarında denk gelebileceğiniz grup.
Etnik tınısı olan istanbul sokaklarında denk gelebileceğiniz grup.
bir ara istiklal caddesinde her gün dinlerdim.
güzel çalıyorlar.
güzel çalıyorlar.
Az önce albüm hazırlıkları yaptıklarını ve bu hazırlıklar sırasında çekilmiş bir fotoğraflarını gördüm.
Yaşlanmışlar be... Zaman hiç adil davranmıyor insanlara.
Yaşlanmışlar be... Zaman hiç adil davranmıyor insanlara.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar