kesinlikle psikolojisi bozuk, ruh hastası olma ihtimali yüksek, hayvan katili bir kişilik.
kesinlikle sorunları olan bi yazar.
kendisi ilk sıkı teist trollüğü ile işe girdi. baktı tutmuyor, dikkat çekemiyor, elitist olmaya karar verdi. bunun da modası geçerse sübyancı olacak diye korkuyoruz.
hayvanlara işkence etmeyi sevdiğini düşündüğüm...
libido, sigmund freud tarafından ortaya atılan, insanoğlunun ana sorun kaynağı olarak görünen, bastırılmış duyguları insan benliğinde ateşleyen terimdir. türkçede insana yaşama gücünü veren enerji olarak kullanılır.
fakir düşmanı,
kibirli,
tabiri caizse götü kalkık,
bir adet yazardır kendileri.

edit:imla
(bkz: çek git bebeğim uzaklara)
her şeyi fakirliğe çeken insandır.
(bkz: menemene ekmek bandırıp yiyen insan/#12179297)

ama güldüm yahu. renkli bir sözlük görüyorum; bir yandan yemek takıntısı olan insan başlık açarken, fakir takıntısı olan kişi de bu türlü bir entry giriyor.

herkesin derdi başka.
an itibariyle çaylak olmuştur. çok çaba göstermiştir bunun için. sonunda da bu en büyük emeline ulaşmıştır. tebrik etmek lazım. ee ne imiş; çok isteyince olurmuş.
(#11536587) kendisinin aldığı eğitimi buraya yazmasını istiyorum. mümkünse latince isimleriyle. madem o kadar kendine güveniyorsan al bakalım. *
Dikkat çekmeyi başarabilmiş yazar.*
insanlık dışıdır. insana değer vermez düşüncelere saygı göstermez polemiğe giren kavgacı bir yazardır. çırpınıp durur kendi düşüncesinde olmayan kimseye saygı göstermez.

böyle bi insanı değer terazisine koyarsak değersiz gördüğü hiç bir insandan değerli değildir.
kötü başlık açma denemeleriyle dikkat çeken 8. nesil yazar.
hoşgelmiş yine de.
(bkz: #11429336) facebooktan adresin sadece msn adresi ile alındığını sanan yazardır.
beni kırıp, arkasına bile bakmadan giden yazar.
© copyright 2005 - 2026