bugün
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık20
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır8
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz13
- ucan tekme atan hipopotam43
- berna laçin'in gözaltına alınması40
- nervionun beni engellemesi5
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- bütün mal varlığını sözlük kızlarına bağışlamak7
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz10
- büyük oyunu görmek4
- çalıştığınız yerde ibnemsi insanlar var mı4
- erkek erkeğe dm'ye çağırmak3
- saçları permalı sözlük kızı10
- oy kullanım hakkı 20 yaş ile 55 yaş arası olsa5
- 10 ekim 2026 samsunspor trabzonspor maçı5
- bir yolunu bulup unutacağım3
- emevilerin cuma namazı taktiği5
- şükürcülük4
- ben küfür etmedim adı altında küfür etmek10
- cennetten 15 günlük deneme süresinde kovulmak4
- hicr suresi 19 ayet2
- cipsin 5 lira olması3
- hicr suresi 11 ayet2
- dara düştüm nerdesin2
- karakuyu dizisi5
- küfür edene sallayayım dayak yiyince ağlayayım2
- saçı kıvır kıvır permalı zenci kızı2
- sabah sabah 500g çikolatalı puding yemek10
- sözlük yönetiminin robot moderatörle imtihanı2
- sözlük yazarlarının yırtıcı kombinleri2
- hangi manifest kızısın13
- sizce karizma mıyım13
- kenya2
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- burak yılmazdaki taşşağın kimsede olmaması11
- erkek olduğu halde ilgi duyduğunuz yazarlar9
- denize düşsen nervio'ya mı sarılırsın bik bik'e mi10
- susun insan geliyor kesin sesinizi2
- hıçkırığı anında durduran formül7
- akp'nin hala izmire köprü yapmaması3
- yazarların şu an içtiği içecekler7
- ak parti kimsesizlerin kimsesidir9
- arkadaşlar yine çok yedim ya3
- kız olduğu halde ilgi duyduğunuz yazarlar7
- entry yazarken üşenmek2
- ilk insanlar daha mı mutlu günümüz insanları mı2
- kadınların aklı yoktur hiçbir şeyden anlamazlar9
- arkadaşlar acilen bakmanız gerekiyor5
- selam kızlar hala evlenmedim7
supernatural dizisinde bir dönem yer almış olan, gizemli ve doğaüstü levazımatı çalıp pazarlayan bela talbot rolünü oynayan oyuncudur. kendine has aksanı çekiciliğinde önemli bir etkendir.
cismi de böyle;
görsel
görsel
cismi de böyle;
görsel
görsel
ingiliz aksanını çok başarılı yapan oyuncudur. o kadar başarılı yapar ki pennslyvania doğumlu olması "nasıl oluyo lan" sorusunu akıla getirir.
az önce izlediğim supernatural 03x03 bölümünde arz-ı endam eyleyen hatun. taş gibidir cidden.
dean ile tartışmaları sırasında bir ara acaba sevişecekler mi ulan diye düşünmeme vesile olmuştur bu ikili. acayip yakışmışlardı birbirlerine karşı karşıya geldikleri sahnede. dean ile sevişse, kendim sevişmiş kadar çok sevinirdim. *
görsel
görsel
görsel
dean ile tartışmaları sırasında bir ara acaba sevişecekler mi ulan diye düşünmeme vesile olmuştur bu ikili. acayip yakışmışlardı birbirlerine karşı karşıya geldikleri sahnede. dean ile sevişse, kendim sevişmiş kadar çok sevinirdim. *
görsel
görsel
görsel
the walking dead 2. sezona maggie greene rolüyle dahil olmuş oyuncudur.
ayağının altındaki paspası, yüzünü kuruladığı havlusu, tezgahı sildiği el bezisi olmak istediğim. Yeryüzüne fazla gelen. Gülüşüne kurban. Ağzımın sularını yutkunmakla cebelleştiğimden güzelliğini anlatmaya uygun cümle kuramadığım, uğruna methiyeler düzemediğim.
the walking dead'de 22 yaşındaki birini canlandıran 30 yaşındaki aktris. lolita olduğundan herhangi bir sorun yok. taş maşallah.
Çok sevdiğim karakteristik güzeller sınıfına dahil ettiğim eşsiz aktrist.
gemma atkinson'ın küçük göğüslü hali.
http://galeri.uludagsozluk.com/r/288810/+
veya ben öyle benzettim.
http://galeri.uludagsozluk.com/r/288810/+
veya ben öyle benzettim.
var ya böyle sevgilim/eşim olsun beslerim suyunu falan veririm. kedi gibi mübarek ne güzel bir mahlukat bu cuma cuma günaha sokacak beni imansız.
the walking dead de gördüğümden beri kendisini hep iskoç sanmışımdır. sanırım kelly macdonald ın etkisi büyük. benziyorlar birbirlerine. yada ben mi sadece benzeten.
http://galeri.uludagsozlu...r/kelly-macdonald-152686/
http://galeri.uludagsozlu...r/kelly-macdonald-152686/
Glenn'in becerdiği kız, oldukça tatlıdır kendisi.
'ablam sen nesin böyle ya!' dedirten ve en beğendiğim tip olan 'kedigiller*' ailesinden bir hatun.
ne olur bir yerden karşıma çıksan, içim ürperiyor ya evde yoksan!
ne olur bir yerden karşıma çıksan, içim ürperiyor ya evde yoksan!
43 dakika lık dizide 10 kere yüzü görünüyorsa 6 sında glenne veriyor gözüküyor.
aslı enver'e çok benzeyen oyuncu.
kanın gırla aktığı, pisliğin her yerden gözümüze girdiği bir dizide bile güzelliğiyle ön plana çıkabilan 1982 doğumlu inanılmaz tatlı gülüşü olan dost. kız seni yerler.
Önce Walking dead de karşıma çıkan sonra supernatural da kötü kadını oynarken gördüğüm ona rağmen sevmeye devam ettiğim son olarak vampire diariesta tekrar karşıma çıkan Afet-i Devran. yok yani bundan güzeli bulamazsınız dünya üzerinde megan fox adriana lima faso fiso lauren cohan kadar güzel bir kadın yok dünya üzerinde.
https://twitter.com/Laure...59054103810277376/photo/1
Ulan platonik aşka tutuldum galiba. Gecem sen gündüzüm sen zalımın kızı türkiyeye bir gelsen. *
Ulan platonik aşka tutuldum galiba. Gecem sen gündüzüm sen zalımın kızı türkiyeye bir gelsen. *
kusura bakmayın da o kadar da güzel değildir. ya da kusura bakın amk sikerim belanızı.
the walking dead dizisinde kendini göstermiş kadındır. maggie karakteriyle tanınır.
the vampire dairies'te görünce bi an "meginin ne işi var burda amk" gibi bir tepki vermeme neden olan über ötesi hatun kişilik. ama allahı var çok güzel yav.
Saf güzellik, masum güzellik tanımına uyan kişidir. Uğrunda cinayet işlerim, rüyama girmişliği dahi vardır. Çok güzelsin be.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar