bugün

/20
sabri sarıoğlusever yazar. *
yine çaylak yazar.
(bkz: yapma bunu)
(bkz: kayıp çaylak)
ekşi'ye geçince ulu'yu unutmayanlardan.
uludağ sözlük'le ilgili açıklayıcı entarisine ister istemez hak verilen üçüncü nesil yazar.
verdigi ukteler sayfalara sifmamistir.*
görsel
ayrica resimde de gordugunuz gibi içine sürekli kurtlar düşen, kafasında binlerce tilki dolaşan meraklı yazarlarin en birincisidir.*

edit:ayrica simdi farkina vardim ki en fazla ukte dolduran yazarda kendileriymis ama doldurduklari ukteler sayfalara sigiyor * talep eden varsa bununda resmi koyulabilir *.
yani bu insan her içine ukte düsene yardima kosan bilge yazarlarin da en birincisiymis.****
ing. şakacı, gırgırcı -->> *
her yerde olan. gözümü açıp kapatıyorum, bir türlü gitmiyor. *
bir şeyi 40 kere söylersen olacağına da inanıyor. sonucu merakla bekliyoruz.
kalli'nin yapamadığını kahraman yazar, larker yapacak. larker ruless!!
ukte götürün ona, yoksa köyümüzü yerle bir edecek.
çaylaklığı sona ermiş, dört gözle beklenen yazar. * *
ne ara çaylak oldun yazarı. bilgi içerikli çaylak. *
uludağdan sonra ekşi sözlüğü de yaratıcı entryleri ile doldurmaya başlamış yazar.

abi bu kadar zamanı nasıl buluyorsun Allah aşkına?
bana hoş geldin entry'sini yazmış yazar*
çaylaklıktan kurtulmuş olan, geçmiş olmuş yazar.
yine çaylak olan pınarhisarlı yazar.
ikinci meslek olarak ya botanistligi ya da floristligi secti sanirim.
zamanında bana ilk hoş geldin diyen yazar. hala da öyle.*
an itibariyle sözlük yazarlarını botanik konusunda bilgilendiren yazar. bugünkü konusu çiçekler.*
(bkz: burjuva)

üstelik bi de burun bi de burun ıhh sevmedim bu hallerini. *
uludağ sözlük' ü yakında ingilizce türkçe sözlük yapacak yazar.
her zirveye gelip bana selam veren hal hatır soran ama giderken bir eyvallah demeden sıvışan yazardır. ulan bir defada farklı davransın öpüp vedalaşsın dişimi kırmazsam şuursuzum. * ayrıca son zirvede ben alkol kullanmıyorum diyerek bana bira almamış 2.80 çamura yatmıştır. *
biricik meslektaşımdır. can ciğerdir. *
sıcakkanlı, güler yüzlü arkadaşım. bu kadar çok entry ile nasıl baş ediyorsun merak ediyorum. kısacası iyi biri.
(bkz: #1151286) can kardeşim benim. 7 yaşındaki bir çocuk saflığında, 80 yaşındaki bir bilge karizmasında...
meslektaş olduğundan şüphelendiğim yazar.
an itibariyle canı sıkılan ve sözlüğe ing. kelimelerin anlamlarını kazandırmaya uğraşan kişi. kendisine bol şans ve seovi ye rastlamamasını diliyoruz.
2007'nin son entry sini giren adam..

tebrix larker.

(bkz: applaud)
© copyright 2005 - 2026