/36
Ezme olmadan bir hiçtir. Ama lüküs mekanlarda ya da pahalı olduğu yerlerde Ezme gelmez yanında. Ağzının tadını bilenlere Bursa'da birkaç mekan tavsiyesinde bulunabilirim.
bu aralar haftada 2-3 kez yiyerek rekor kırdığım yiyecek.
Canımı çektirene selamlar.
Gaziantep'te düğün cenaze sünnet gibi gibi durumlarda gelen misafirlere ikram edilen yiyecektir ayrıca yapılması pek zahmetlidir.
üzerine şrap diye limonu sıkıp yenilesi şey. baldır bal.
alabildiğine fiyatı değişen yiyecek bazı yerlerde 2.5 tl iken 5 tl'ye bodrum'da tanesi 50 tl'ye kadar satılan türk işi pizza.

hamur incecik yayılır, üzerine kıymalı harç sürülür fırına verilir

afiyet olsun.
4 lira olması akıl alır gibi değil.
arasına soğan ve maydonoz koyup limon sıkarak sarılıp yenmesi harikadır. hele ki acılıysa hele ki yanında da şalgam varsa. leziz olur.
fiyatı 2.5 tl olan garibanın elinden alınan yiyecek. ayrıca sosyetik kokoş kızların genelde ay ben yiyeeemmmmem dediği türk işi pizza. la oğlum o değilde adam bir oturuşta 5-6 tane rahat yer bundan.
canım , aşkım , sevdam nickime kazıdığım canım yarim.
Dünden beri canım nasıl çekiyor nasıl. Gece gece hatirlatmasanıza zalimler.
Özlenen yemektir yıl olmuştur yenmeyeli.
günde bir adet yenilmesi sağlıkçılar tarafından kati suretle destekleniyor. ermeniler ''ermeni pidesi'' diye kapmaya çalışsalar da bize hastır.
2.5 liralık oaz önce iki tane ekşimiş olanını mideye indirdiğim ve muhtemelen gece yarısı beni ishal edecek kalitesiz yemek.
genellikle eldiven kullanılmadan elle yapılır. içine gömülen tırnaklar... kusuyorum.
okulun karsisinda 1,5 tl ye alti tane yemisligim olan yiyecektir. cayda beles.
2.5 liraya satan da var, 6 liraya da, 50 liraya da...

çok enteresan yemin ediyorum.
hafta sonu buluşacağım lezzet fırtınası.

bascam içine sumaklı soğanı, dürcem dürcem yiyicem.

lahmacun Antepli ustalardan yenir. bilginiz olsun.
her yörede farklı yapılan bir lezzettir. manavgat kızılağaç bölgesinde bulunanlar anadolu restorandan yesinler...
şu an efsane bi şekilde canımın çektiğidir.
ayran, domates ve soğanla tadına doyulmaz olandır.
Almanya' da Türk Pizası diye satılan yiyecek.
bol soğanlı acılı lahmacuna asla hayır diyememek.

eğer ki seks programı yoksa rahatça yenilebilecek yiyecek.
Varoş yiyeceği. Pizza gibi italyan işi dururken lahmacun gibi soğanlı sarımsaklı şeyi yemiyorlar mı?! ifrit oluyorum bunlara çölde susuz kalayım!
Evde yaptigin lahamacunun tadi bambaskadir.
Istanbul da bayrampaşa da yaptırtılması ve yenilmesi gereken yiyecektir.
© copyright 2005 - 2026