bugün
- herzevekil18
- türkler ırkçı mıdır9
- ta ki seni görene kadar6
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak15
- sabah dörtte kalkmak5
- galiba sözlükte şu an kavga var4
- yakışıklı olduğunun farkında olan erkek8
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı18
- gençler iş beğenmiyor13
- biraderlere laf edenler4
- sözlüğün mal dolması2
- muslettin amca ile revani yemek3
- izlanda başbakanına türklerden takip patlaması4
- seni onaracağım diyen kadın16
- dürüstlük2
- geri zekalı demek hakaret mi21
- türk kızlarının keko adam sevmesi20
- geceye bi şarkı bırak5
- bir kadının ensemi okşaması10
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız30
- türkiye de en fazla erkek olan şehirler2
- sigarayı azaltmak2
- indirim2
- sibel can tangası3
- asla dolandırılmayan insanların sırrı15
- kişinin en rahatsız olduğu sosyal davranış2
- bu devirde herkes deli gibi vajina arıyor6
- birader beylerin birader yazarlar olmaları4
- bir gün ölecek olmak3
- sevgilinin sevgilisi ile sevismek4
- israil basınından türkiye itirafı5
- herkes ronaldinho'nun yarrağını yesin6
- 2026 dünya kupası27
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi18
- evlenilecek insanın önce ailesine bakmak9
- penis boyu takıntısı14
- evlenmek için para biriktirmek9
- her şeye sarımsak koyan insan11
- şişman kızla sevgili olan erkek16
- muslettin amca6
- uzak mesafe aşk3
- hayal aleminde yasamak3
- ingiltere7
- norveç8
- sözlükte sizi kim tanıyor27
- kadının erkeğin omzuna başını koyduğu an2
- mersin3
- erkeklerin gavatlaşıp kadınların kaşarlaşması2
- etli yaprak sarması3
- işi gücü kadın ve erkek organı olan yazarlar4
siradan kiyafetlerinden daha cok güzel saatleri olan fransiz markasi.
tshirtlerinde sahtesi ve gerçeği arasındaki fark, logonun gerçeğinde içeriden görülmemesidir. çok güzel detay.
pahalı.
armada daki mağazasında taksit yapılmayan giyim devi.
türkiyede üretilen giyim markası.
çok çakması olandır. fiyatları abartılıdır.
lacoste hiçbir mağazasında taksit yapmaz.
(bkz: lacoste taksidi)
pahalıdır ama yıllar sonra bile t-shirt'ünüz ilk günkü rengini, canlılığını korur. asla renk atma gibi bi olayla karşılaşmazsınız.
bir sivitşörtün ülkemizde ev kirasına denk düştüğü pahalı giyim mağzası.
lacoste touch of pink guzel bir parfumdur. neyse ki parfumerilerde taksitle satilmaktadır.
ayrica artik ayakkabi ve canta urunleri ile boyner magazalarinda 12 takside alicilarini beklemektedir. *
ayrica artik ayakkabi ve canta urunleri ile boyner magazalarinda 12 takside alicilarini beklemektedir. *
eskiden her gördüğümün üstündeki lacoste'u gerçek sanırdım. sonra birgün agora'da dolaşırken lacoste satan mağazaya da şöyle bir girdik. bir kahkahadır koptu içimde*. onlar nasıl adam gıdıklayan fiyatlardı heyhaaat. insanın her morali bozulduğunda gidebileceği turistik bir mekandı sanki. ve artık bilyorum ki herkesin giydiği lacoste gerçek değilmiş**. sadece ayhan levent'in giydikleri gerçek lacoste'muş.
ülkemizde karizma olduğu kadar da fiyat sahibi fransız giyim markası.amblemi timsahdır.
yeni limited poloları beklenendir. bayadır çıkarmıyorlar meraktayız.
sahilde elinde 2 şişe kaçak lacoste olduğunu söyleyen bir adama denk geldim ve bana elimde 2 şişe var 2 sini sana 70 liraya satayım dedi.ben bakayım abi bi neyin nesi deyince adam poşetten çıkartmaya çalıştığı bir şişe lacosteyi elinden düşürüp gözümün önünde kırdı ve her ne hikmetse almıcağımı anlayınca geriye kalan tek şişeyi bana 8 liradan satmaya çalıştı . yok abi eyvala dedim ve gitti.ardından yerdeki bir şişe kırık lacosteyi alıp kokladığımda bi bok kokmuyodu suyu basmış herif . (bkz: taklitlerinden sakının)
giydiğiniz zaman teninizin size teşekkür etmesini sağlayan,aldığınız zaman cüzdanınızın size saydırmasına neden olan marka.*
senelerce aynı konsepti bizlere sunan marka giydiğiniz zaman teninizde bayram yeri gibi olur ölüde olsa her hücre kumaş görmüş olur.
çok güzel amblemi olan bir markadır, kalitelidir.
annen evde mi şarkısına konu olan marka...
tshirtler haricinde öyle ahım şahım bir ürünü olmayan marka.abartılacak bir yönü yok anlayacağınız. kaliteli bir tshirt yapıyor sadece hepsi bu kadar. ha bi de pahalı. değer mi o paraya ? bence değmez...
boğazlı atletteki timsahçığı yüzünden -7 sene önce olmasına rağmen- 150 milyon lira gibi bir fiyat görüp kendisiyle tanışmıştım. kapitalizm.! sen işini bilirsin hep..
Çok şık olan fakat fiyatları yüzünden " Anasının nikahı" olarak tanımlanabilecek marka .
eski aristokrat, yeni aristokrasiye özenli burjuva dallamasının markası.
ayakkabıları kullanım sıklığı ile dogru orantılı şekilde deformasyona uğrayan markadır.
timsah sembollü çok az modeli olan fakat kimde görsek vaaaay dediğimiz ürünlerdendir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar