bugün
- kız düşürmenin kısa yolu16
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı8
- pankek mi pişi mi10
- mercimek çorbası içen kadın14
- karnı doydukça yemeğe kusur bulan insan5
- uludağ sözlük size ne kattı24
- pizza6
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- artı oy yalakalığı5
- güzel kızların erkenden uyuması4
- dinlenme tesisi soğuğu4
- anadolu güzellemesi yapan tipler3
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- s'i l v'e r m'i s t26
- ice latte içince aklıma sen geliyorsun diyen kadın3
- arkadaşlar acıktık mı sanki5
- bir kadını taşımanın zorluğu9
- hamarat kadın3
- atatürk ü sevme zorunluluğu11
- türkiye13
- belki kızdır diye artılamak3
- sarapci koala43
- sözlüğün en masum yazarları16
- pandela 38
- mersin tantuni4
- soslu adana kebap5
- yemeğe bulyon koyan insan6
- özür dilerim diyen gözü yaşlı güzel kız2
- arkadaşlar larissa kim12
- fusya semsiyeli yabanci26
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- aşkım miele ve smeg istiyorum diyen kız4
- zuhal olcay'a aşık olmak4
- pum pum çorbası4
- hoşçakal uludağ sözlük7
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür5
- hepiniz öleceksiniz4
- yeni gelen trolleri bik bik'e havale etmek5
- tırnak pide4
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- aspava3
- kendini kız gibi hayal eden erkek3
- sözlüğün delisi2
- bülbül yuvası2
- bu olaylar neden hep benim başıma geliyor4
- nervio22
- recep tayyip erdoğan11
- koca sözlüğün fusya'ya yenilmesi8
şu yaşıma dek ilk kez dün yediğim tatlı. çok övüldüğü için artık denemeliyim diyerek, dürümün yanında söyledim fakat o beklediğim doruk noktasına ulaşamadım. muhtemelen künefe söylediğim yer hakkıyla yapamadı. hafta sonu kadıköyde bir künefeci var, arkadaşla oraya gideceğiz. umarım bu sefer beklentilerimi karşılar.
edit: pazar günü gittik ve mehmet yaşin deyimiyle damak çatlatan bir lezzet ile karşılaştık. bundan sonra ayda 1 yemeye giderim.
edit 2: gittiğimiz yer ekol diye bir yerdi. kadıköy evlendirme dairesinin karşısında.
edit: pazar günü gittik ve mehmet yaşin deyimiyle damak çatlatan bir lezzet ile karşılaştık. bundan sonra ayda 1 yemeye giderim.
edit 2: gittiğimiz yer ekol diye bir yerdi. kadıköy evlendirme dairesinin karşısında.
bu kadar tatlı olmak zorunda mısın?
bir yemeğin üstüne gidecek en güzel tatlıdır.
urfada pendirli kadayıf ismiyle yaşar ve lezzetinden sual olunmaz.
ilk resim nasıl bişey öle yahu gece vakti içim eridi resmen, yarın öğle yemeğinden sonra ilk işim künefe yemek olacak.
ince tel kadayıf tuzsuz peynir tereyağı antep fıstığı su toz şeker limon suyu ile yapılan şerbetli bir tatlıdır. bi tatlı bu kadar mı güzel olur tabi revaniden sonra künefe. (bkz: http://ts3.mm.bing.net/th...=15.1&H=160&W=142)
antakya'ya gelipte Künefe yemediyseniz antakyaya Gelmiş sayılmazsınız mottosunun türemesine sebeb olan mükenmel tatlı.
Adana Hasan Masat'ın Antakya'da yediklerimden çok daha iyisini yaptığı tatlıdır.
Güzel bir tatlı olmasına rağmen üçüncü lokmada keser bünyeyi,porsiyonu bitirmek epey zordur.Üzerine kaymak ve antep fıstığı tozu tavsiye edilir.
Güzel bir tatlı olmasına rağmen üçüncü lokmada keser bünyeyi,porsiyonu bitirmek epey zordur.Üzerine kaymak ve antep fıstığı tozu tavsiye edilir.
insanı puding, Kemalpaşa, höşmerim falan tatlıysa künefe nedir? Künefe tatlıysa bu saydıklarım nedir? Diye bir sorunsala iten muhteşem şey. Şey dedim çünkü bi kategoriye sokmak hakaret gibi.
şerbetli tatlıları sevmeyen adama bile kendisini sevdirir.
arapçası (bkz: kinefe)olan tatlıdır. Hatay denince akla ilk gelendir.
dört kişilik olanını hayvanlık yapıp üç kişi istememek gerekir. hepsini zorla bitirdikten sonra insanın kafası güzel oluyor, eli ayağı sabit durmuyor, kontrolden çıkıyor ve eve kadar koşası (10-12 km) geliyor.
canım çekti gece gece.
yapması zahmetli bir tatlı. midem yüzünden denemeye bir türlü cesaret edemedim.
antakya'da yenir.
o doğa harikasıdır o nasıl bişeydir onu yemeyen sevmeyen insan nasıl insandır anlam veremem.
iskenderin arkasından yendiğinden o günü mutlu geçirmenizi sağlayan muhteşem bir nimet.
dünyanın en güzel tatlısı. Net.
sıcak yenilmesi gereken şerbetli bir tatlı çeşididir. genellikle altı liradan satılır. çok pahalı olduğu için arkadaşlar bölüşerek yer.
dünyanın en harika tatlısı. net.
Dünyanın en muhteşem tatlısı. Net.
dünya tatlısı. net.
harika dünyanın en net tatlısı.
dünyanın en net harika tatlısı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar