bugün
- sevgilisine zaman ayırmayan kız9
- dede bu saate niye aktif ki5
- nervionun sevgili yapması8
- sevgilinin eski sevgililerini anlatması5
- bir daha sözlüğe gelinse alınacak nick4
- renkli gözlü insanlar7
- exlerini stalklayan kadın4
- yaprak sarması vs lahana sarması4
- nervio'nun erkek olması7
- sözlükte kadın rolü yapmaktan alınan zevk6
- etli nohut vs kuru fasulye3
- insan 3 gün yemek yemezse açlıktan ölür3
- yazarların duşta geçirdikleri süre9
- exlerini anlatan fingirfoş4
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı8
- aile evinde yaşayıp 147 bin tl maaşa yetmiyo demek4
- lazanya vs yağlama3
- ciddi ciddi yulaf yiyen insan10
- uğurcan çakır10
- izmir bombası7
- en verimli koyun çeşidi3
- kelle paça vs merco2
- jelibon madeni3
- bana onu sormayin15
- iltica27
- sözlük kavgasında karşıdan yanıt gelmeme gerilimi2
- linkedin de eski sevgili kariyeri takip etmek3
- kürt tarihi yoktur diyen kemalist6
- mumbar dolması3
- turşu yapabilen bir kızı üzmek5
- bana onu sormayin'a zeytin dalı uzatmak7
- yazarların uyku motivasyonu3
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- türk dizileri dünyayı ele geçirdi9
- yazarların kiraz yeme şekli4
- bana onu sormayin tatlışlığı11
- 2 2 milyar tl2
- akp seçmeni18
- yazarların akşam olunca yediği şeyler4
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları10
- anın görüntüsü26
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak8
- cahiller hemen terketsin burasını3
- yazarların karpuz yeme şekli3
- benim büyük bir yaram var5
- psikoloğun hahaha amına kodumun delisi demesi2
- ellerim bos gonlum hos15
- gecenin şarkısı8
- türkiye'yi kürtler yönetseydi2
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak8
Gayrisafi Yurt içi Hasılanım turizmin durma noktasına gelmesiyle pandemi döneminde yüzde 11 düştüğü ülke.
tecavüz vakası yoktur çünkü kübalılar kızlarını kendi elleriyle yabancı turistlere pazarlıyorlar.
atatürk'e normal bir avrupalı'dan kat ve kat daha fazla saygı duyanların yaşadığı, karayip denizi'nde yer alan ülke.
küba'da bulunan atatürk heykelinin bahçesi anormal koşullar haricinde her gün temizlenmektedir.
nüfusu ~12 milyondur, başkenti Havana ve başkanı Miguel Diaz-Canel'dir*.
küba'da bulunan atatürk heykelinin bahçesi anormal koşullar haricinde her gün temizlenmektedir.
nüfusu ~12 milyondur, başkenti Havana ve başkanı Miguel Diaz-Canel'dir*.
Solcuların ego tatmini yaptıkları ülke git yaşa desen hiçbiri yanaşmaz.
Dünyanın en büyük şeker ihracatçısı Küba´dır.
Seviyorum ben bu insanları.
Sıvası dökük penceresi camsız bakımsız evlerde oturan, az sayıda ve temel gereksinimlerini karşılamaya yetecek nitelikte eşyalarla yaşamını sürdüren, teknoloji hak getire yaşayan bu insanların neşesine ve enerjisine hayranım.
Sıvası dökük penceresi camsız bakımsız evlerde oturan, az sayıda ve temel gereksinimlerini karşılamaya yetecek nitelikte eşyalarla yaşamını sürdüren, teknoloji hak getire yaşayan bu insanların neşesine ve enerjisine hayranım.
marksist veya sosyalist meşrepten mürekkep insanların rüyası. Her rüya gibi gerçeğiyle yüzleşildiğinde hüsran yaratacaktır.
karantinaya alınmış gemi istanbul'a yanaştırılsa ortalığı yıkacak olan insanların, karantinalı gemiyi kabul ettiği için yere göğe sığdıramadığı ülkedir.
insanlarının plajlara girmesinin yasak olmadığı ülke.
sadece varadero'daki plajlara girmeleri yasak çünkü orası turistler için ayrılmış balon bir bölgedir. Kübalılara serbest bıraksan zaten gelmez varadero'ya.
kaynak = ambargo kalkmadan önce 5 ay kuba, kalktıktan sonra 4 ay küba.
sadece varadero'daki plajlara girmeleri yasak çünkü orası turistler için ayrılmış balon bir bölgedir. Kübalılara serbest bıraksan zaten gelmez varadero'ya.
kaynak = ambargo kalkmadan önce 5 ay kuba, kalktıktan sonra 4 ay küba.
Gidip acilen görmem gereken ülke. Kimilerine göre açlıktan ölen fakir insanların ülkesi kimilerine göre bir cennet . Bu sebeple kime inanacağız karar veremedim. ilk fırsatta kendim gidip görmem lazım.
kaynağı ekşiseyler olan tip bana iq soruyor. şaka gibi.
plajlar kübalılara yasak falan değil. sadece en lüks plajlara ulaşma imkanları kısıtlı. uzak, otobüs yok falan diye şikayet etmişler şuradaki aleyhtar olduğu halde en azından tarihi ve yazarı anonim olmayan yazıda.
https://www.thejakartapos...each-is-no-easy-task.html
bir de bir şey soracağım kaç tane türk vatandaşı alaçatı'da, türkbükü'nde, fethiye'de plaja gitmiştir hayatında?
edit: okuduğunu anlamaktan aciz vatandaş, ekşiseylerdeki tarihi ve yazarı belirsiz bir yazı kaynak olamaz. ben yazarı ve tarihi belli bir kaynak gönderdim. bu da küba aleyhinde bir yazı olmasına rağmen yazıda yer alan kübalılar plajların halka açık oldugunu ancak kendilerinin lüks plajlara uzak olması ve otobüs olmaması nedeniyle gidemediklerini söylüyor.
plajlar kübalılara yasak falan değil. sadece en lüks plajlara ulaşma imkanları kısıtlı. uzak, otobüs yok falan diye şikayet etmişler şuradaki aleyhtar olduğu halde en azından tarihi ve yazarı anonim olmayan yazıda.
https://www.thejakartapos...each-is-no-easy-task.html
bir de bir şey soracağım kaç tane türk vatandaşı alaçatı'da, türkbükü'nde, fethiye'de plaja gitmiştir hayatında?
edit: okuduğunu anlamaktan aciz vatandaş, ekşiseylerdeki tarihi ve yazarı belirsiz bir yazı kaynak olamaz. ben yazarı ve tarihi belli bir kaynak gönderdim. bu da küba aleyhinde bir yazı olmasına rağmen yazıda yer alan kübalılar plajların halka açık oldugunu ancak kendilerinin lüks plajlara uzak olması ve otobüs olmaması nedeniyle gidemediklerini söylüyor.
Farkını bir kere daha göstermiştir. Kim ne derse desin...
Yapabiliyorlarsa diğer ülkeler de yapsın, onların da şovları olsun.
Yapabiliyorlarsa diğer ülkeler de yapsın, onların da şovları olsun.
(bkz: yallah küba ya)
Şov peşindedir.
halkın plajlara girmesi yasak falan değil. cia bile sizinki kadar geniş bir hayal gücüyle antipropaganda yapamıyor.
Evet eşitlikler ülkesi.
Herkes eşit derecede fakir hahaha
Herkes eşit derecede fakir hahaha
Siktirgit yaşa kardeşim. Avrupa’ya gidenler de öyle diyerek gittiler, şimdi dönmek için yalvarıyorlar köpek gibi.
Solcuların abarttığı bomb*k ülke.
Bu ülkeye gidenler 1 ay bile dayanamaz. Bilimsel ortam falan denilmiş. Internet bile kısıtlı olarak devlet kontrolündeydi. yeni yeni özel internet geldi ne bilimsel ortamı. Ülke mağara dönemini bitirip ilk cağa geçti.
Küba sağlıkta çok iyiymiş diyen birini görürseniz koşarak kaçın ordan.
Bu ülkeye gidenler 1 ay bile dayanamaz. Bilimsel ortam falan denilmiş. Internet bile kısıtlı olarak devlet kontrolündeydi. yeni yeni özel internet geldi ne bilimsel ortamı. Ülke mağara dönemini bitirip ilk cağa geçti.
Küba sağlıkta çok iyiymiş diyen birini görürseniz koşarak kaçın ordan.
komünist dinazorların övdükleri yer.
git orada yaşa desen gitmez, zorla tehcir ettirsen internet olmadığı için öldüğünden bile haberimiz olmaz.
git orada yaşa desen gitmez, zorla tehcir ettirsen internet olmadığı için öldüğünden bile haberimiz olmaz.
türk insanının hakkında baya baya yanlış bilgilere sahip olduğu ülke.
gezmek ve kısa süreli yaşamak(dil ögrenmek gibi) için güzeldir, lakin anlatıldığı gibi cennet falan değildir.
gezmek ve kısa süreli yaşamak(dil ögrenmek gibi) için güzeldir, lakin anlatıldığı gibi cennet falan değildir.
yabancıların hoş karşılanmadığı ülkedir.
internetsiz ülkemi olur aq.
7.7 şiddetinde deprem olmuş ölen ya da yaralanan yok. Bizim ülkede binalar neden böyle diye sormadan edemiyor insan. Coğrafya kaderdir. Evet.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar