bugün
- hakkımda bilmeniz gerekenler21
- pişt bi baksanıza buraya kankalarım9
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası10
- nohut yaptım nası olmuş12
- yazarların sormak istediği sorular4
- 0 0 75
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- malatya6
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- ölü bir sineği kafanızda canlandırabilir misiniz5
- özel güvenlik görevlisi sınavını kazanmak5
- sosyal medya kullanmıyorum diyen sözlük yazarı4
- edirne'ye yerleşen tokatlılar4
- mavi götlü küçük ibneler şafağında karşılıksız aşk5
- film önerisi5
- ioçk10
- nervio burak demirbilek evliliği13
- sıkıldım abi4
- 45 bin liraya alınabilecek en iyi araba5
- dünyaya çocuk getirmek4
- yorgun mermi vs nervio12
- bey biraderler5
- arkadaşlar5
- arkadaşlar çabuk bakın8
- filenin sultanları5
- kadın biraderlere ne deniyor sorusu4
- uludağ sözlük discord grubu10
- queen feristah10
- birader ne demek11
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- dostluk2
- yazarların nickleri nereden geliyor11
- uludağ sözlük partisi8
- koala'nın bu hayatı yaşamaması5
- yeni parti46
- diamond bosphorus16
- limonlu makarna9
- abdülhamid kayıhan osmanoğlu4
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- kabataş görüntülerinin bu cuma yayınlanacak olması4
- tai lung18
- black hawk down2
- arabayı yavaş süren tipler16
- merfulu gitmesin kampanyası15
- ismet gürbüz10
- süzme yoğurt3
- börekitas3
- kitap önerir misiniz7
- traktörü olan yazarlar7
- kız nick altı meriçleri12
Fakirlerle aşina olmayan ben, Sırf sevabına sözlükteki fakirlere mesaj atacağım. Zengin ve cool biriyle muhattap olmanın o hazzını yaşasınlar diye. Adınızı yazdırın hadi. Birazdan liste dolar.hahaha.
sen misin lan? parası neyse vereyim de cool adam'ın ta kendisi ol.
çin malı cool adam. taklitlerden sakınalım.
o olup olmadığı konusunda heyecanlandıran yazar.
lan yoksa ?
lan yoksa ?
Tüm zamanların en cool kişisi. *
kul mu cool mu anlayamadım ama neyse her ikisinde de adam.
incideki kuuladamm ise acilen benimle iletişime geçsin yazarıdır.
anasına babasına çok üzüldüğüm insanımsıdır. yazık sen dişinden tırnağından artır buna harca, ortaya çıkan ürün bu olsun ?
Para ile kafayi bozmus yazar.
daha önce kendi seviyesinden olmayan kültürsüz, cahil, fakir ve sefil arkadaşlar ile girdiği muhabbetlere uludağ sözlükt'e girmeyecek olan kral!
ayrıca kuul adam'a bulaşmak akıl işi değildir. kuul adam parasal akımın öncüsü, kültürizm ilahı, yorgun bir savaşçıdır. kuul adam bu dünyanın görüp görebileceği en zengin mantıksal doğrudur. kuul adam yaradılışın simgesi, tüm coolların kralıdır!
krala sahip çıkın.
ayrıca kuul adam'a bulaşmak akıl işi değildir. kuul adam parasal akımın öncüsü, kültürizm ilahı, yorgun bir savaşçıdır. kuul adam bu dünyanın görüp görebileceği en zengin mantıksal doğrudur. kuul adam yaradılışın simgesi, tüm coolların kralıdır!
krala sahip çıkın.
Hic haz almadigim, tuaf bir yazar.
koskoca eski 6. nesil cool adam'ı tanımayan sefil ve cahil yazarların, kimin fakesi olduğunu merak ettiği parasal akımın öncüsü kral yazar..
Para babasidir. Yazardir.
cool adam değildir, taklittir.
dolarahahaha.
dolarahahaha.
ironilere gelmiş, en zengin mantıksal doğrudur, kraldır. bu karmanın hali ne azizim?!
görsel
gönül ister ki bastır parayı değiştir şu karmasını yediğimi ama zallı'ı rencide etmek istemiyorum şimdi.
görsel
gönül ister ki bastır parayı değiştir şu karmasını yediğimi ama zallı'ı rencide etmek istemiyorum şimdi.
(bkz: #20091686)
cool adam değildir. cool adamın tırnağı olacak zeka parıltısına sahip değildir. bence yol yakınken dönsün olmuyor yani yıllarca bu sözlüğe emek vermiş herkes tarafından sevilen bir yazarın ismini kullanıp kirletmesin.
cool adam değildir. cool adamın tırnağı olacak zeka parıltısına sahip değildir. bence yol yakınken dönsün olmuyor yani yıllarca bu sözlüğe emek vermiş herkes tarafından sevilen bir yazarın ismini kullanıp kirletmesin.
(bkz: fakirler konuşuyor)
dikkat! kral suskun. orijinal cool değil diyen cahillere de parasıyla gülüyor şu an. dolarahahaha.
dikkat! kral suskun. orijinal cool değil diyen cahillere de parasıyla gülüyor şu an. dolarahahaha.
bayramda las vegas'ta olduğu için sözlüğe bakamayan über zengin ve cool yazar. döndüm artık dolarahahaha.
ha bu arada siz ne yaptınız bayramda sefaletlerim? kapı kapı dolanıp para mı topladınız? villamın önüne bir çuval para koymuştum, acaba hangi fakire denk gelip de sevincinden çıldırdı çok merak ediyorum.
ha bu arada siz ne yaptınız bayramda sefaletlerim? kapı kapı dolanıp para mı topladınız? villamın önüne bir çuval para koymuştum, acaba hangi fakire denk gelip de sevincinden çıldırdı çok merak ediyorum.
oda allahın bir kuludur işte.
zengin olabilir ama mal. gerçi zengin de değil, hem fakir hem mal. muhahaha.
yazarımsı. değüşüğünden.
kûldur muhtemelen.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar