bugün
- türklerin ileri olduğu konular21
- son beş yıldır sevgilisi olmayan insan2
- en gey özelliğiniz9
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- en son alınan hediye7
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler7
- bir insanı yaptığı ilk hatada hayatından çıkarmak2
- çırçıplak yatmak9
- burçlara inanan erkek15
- dinsize inanır mısın17
- bir kadının en güzel bölgesi8
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- dünyanın en güzel tatlısı8
- caner taslaman7
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- eski seni özlüyor musun6
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- muslettin amca3
- abd vizesi5
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- vantilatörü kendine çevirmek6
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- arkadaşlar bakar mısınız11
- chatgptye penis fotoğrafını atmak18
- bir gün öleceğini unutmak10
- seninle şurada olabilirdik5
- salak yazarlar7
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- deri ceketli serseri4
- kültürün bireyi boğması4
- gocu pandela barışı4
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak3
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- pandela6
- mohamed salah'ın beşiktaş'a transferi2
- ioçke'nin elleri4
- yaz günü çay içme saçmalığı11
- kuran da neden namaz yok8
- geceye bir şarkı bırak23
- ayak sevecek kadar abaza olmak3
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- gocu31
- evliliği kurtarmak için çocuk yapmak7
- film izlerken ağlayanlara gülmek3
Fakirlerle aşina olmayan ben, Sırf sevabına sözlükteki fakirlere mesaj atacağım. Zengin ve cool biriyle muhattap olmanın o hazzını yaşasınlar diye. Adınızı yazdırın hadi. Birazdan liste dolar.hahaha.
sen misin lan? parası neyse vereyim de cool adam'ın ta kendisi ol.
çin malı cool adam. taklitlerden sakınalım.
o olup olmadığı konusunda heyecanlandıran yazar.
lan yoksa ?
lan yoksa ?
Tüm zamanların en cool kişisi. *
kul mu cool mu anlayamadım ama neyse her ikisinde de adam.
incideki kuuladamm ise acilen benimle iletişime geçsin yazarıdır.
anasına babasına çok üzüldüğüm insanımsıdır. yazık sen dişinden tırnağından artır buna harca, ortaya çıkan ürün bu olsun ?
Para ile kafayi bozmus yazar.
daha önce kendi seviyesinden olmayan kültürsüz, cahil, fakir ve sefil arkadaşlar ile girdiği muhabbetlere uludağ sözlükt'e girmeyecek olan kral!
ayrıca kuul adam'a bulaşmak akıl işi değildir. kuul adam parasal akımın öncüsü, kültürizm ilahı, yorgun bir savaşçıdır. kuul adam bu dünyanın görüp görebileceği en zengin mantıksal doğrudur. kuul adam yaradılışın simgesi, tüm coolların kralıdır!
krala sahip çıkın.
ayrıca kuul adam'a bulaşmak akıl işi değildir. kuul adam parasal akımın öncüsü, kültürizm ilahı, yorgun bir savaşçıdır. kuul adam bu dünyanın görüp görebileceği en zengin mantıksal doğrudur. kuul adam yaradılışın simgesi, tüm coolların kralıdır!
krala sahip çıkın.
Hic haz almadigim, tuaf bir yazar.
koskoca eski 6. nesil cool adam'ı tanımayan sefil ve cahil yazarların, kimin fakesi olduğunu merak ettiği parasal akımın öncüsü kral yazar..
Para babasidir. Yazardir.
cool adam değildir, taklittir.
dolarahahaha.
dolarahahaha.
ironilere gelmiş, en zengin mantıksal doğrudur, kraldır. bu karmanın hali ne azizim?!
görsel
gönül ister ki bastır parayı değiştir şu karmasını yediğimi ama zallı'ı rencide etmek istemiyorum şimdi.
görsel
gönül ister ki bastır parayı değiştir şu karmasını yediğimi ama zallı'ı rencide etmek istemiyorum şimdi.
(bkz: #20091686)
cool adam değildir. cool adamın tırnağı olacak zeka parıltısına sahip değildir. bence yol yakınken dönsün olmuyor yani yıllarca bu sözlüğe emek vermiş herkes tarafından sevilen bir yazarın ismini kullanıp kirletmesin.
cool adam değildir. cool adamın tırnağı olacak zeka parıltısına sahip değildir. bence yol yakınken dönsün olmuyor yani yıllarca bu sözlüğe emek vermiş herkes tarafından sevilen bir yazarın ismini kullanıp kirletmesin.
(bkz: fakirler konuşuyor)
dikkat! kral suskun. orijinal cool değil diyen cahillere de parasıyla gülüyor şu an. dolarahahaha.
dikkat! kral suskun. orijinal cool değil diyen cahillere de parasıyla gülüyor şu an. dolarahahaha.
bayramda las vegas'ta olduğu için sözlüğe bakamayan über zengin ve cool yazar. döndüm artık dolarahahaha.
ha bu arada siz ne yaptınız bayramda sefaletlerim? kapı kapı dolanıp para mı topladınız? villamın önüne bir çuval para koymuştum, acaba hangi fakire denk gelip de sevincinden çıldırdı çok merak ediyorum.
ha bu arada siz ne yaptınız bayramda sefaletlerim? kapı kapı dolanıp para mı topladınız? villamın önüne bir çuval para koymuştum, acaba hangi fakire denk gelip de sevincinden çıldırdı çok merak ediyorum.
oda allahın bir kuludur işte.
zengin olabilir ama mal. gerçi zengin de değil, hem fakir hem mal. muhahaha.
yazarımsı. değüşüğünden.
kûldur muhtemelen.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar