bugün
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı43
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- sözlükteki cinconluların göt olması5
- 6667
- jennifer lawrance9
- sözlük sapıkları12
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler12
- doğaüstüyle dinle kafayı bozan kitle4
- dünya iyi midir8
- deccal'in şu an yeryüzünde olma ihtimali6
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi8
- silvermist'in mutfağına konuk olmak17
- isa mesih'in gelişini sevgiyle kucaklamak4
- yaşlılık3
- abd iran savaşı2
- kalbiniz mesih'in adına tepki veriyor mu2
- sözlük teletabileri4
- özgür özel'e yurttaştan yumuşak muhalefet tepkisi3
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız9
- üçüncü gözü açık yazarlar2
- kızılay avm11
- yahudilerin hepsi iyi insan değil9
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- uzun adam2
- kiraz cicegi kolonyasi30
- ağır müslüm gürses sözleri9
- flört10
- arkadaşlar bakar mısınız2
- sözlükte kavga olmayacak hissi13
- hükümet şu olaya da el atsa3
- allah her şeyi kuşatmıştır7
- slipknot5
- focus film2
- gocu32
- kitap okumak6
- milf seven erkek2
- çerçioğlu ailesinin togg tedarikçisi olması5
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- yandaş akademisyen3
- baş abaza4
- iphone duo4
- kendini çok önemli sanan yazar14
- sözlüğe ben geldikten sonra2
- naruto dayı denen yarım akıllı2
- fenerbahçe18
- marilyn manson2
- ağırlık kaldıramayan erkek8
- sözlük şizofrenleri2
- parcalandim toparlanamiyorum32
- kıymalı üzümlü börek5
koç üniversitesi kütüphanesindeki deri tombul yumuşak koltuklarda çok keyifle yapılabilecek eylem.
evde çalışamıyorum bari gidip kütüphanede bi iki sayfa bişey okuyayım diyen bireyin,ortama ayak uyduramaması, sessiz ortamın etkisiyle esnemeye başlamasıyla yaşanan hadıse. lakin abesle iştigal etmektir, o ortamdaki çalışkan bireyler tarafından hoş karşılanmaz.
hazırlanan saçma program yüzünden 3 saat veya daha fazla beklemeniz gereken günlerde imdadınıza yetişen olaydır. bir de özel oda kaptı mı?, insan daha ne ister.
hollanda/wageningen'de kütüphane'de yaşayan tipler vardır. bu insanlar kütüphanede yer-içer, kütüphanede uyur. geç vakit kütüphaneye yolunuz düşerse, horultu sesleri duyarsınız. genelde az banyo yaptıkları için kokarlar fakat saçları başları dağılmış ve son derece paçoz giyinmiş olduklarından insanlarda "ben dahiyim" havası yaratırlar. hoştur. ayrıca bunların kendilerine ait köşeleri vardır, bazılarınınki temizdir bazılarınınki de pistir. Camlara yazı yazmak, camlarda matematik ile iştigal etmek en fazla zevk aldıkları olaydır. Temizlikçiler tarafından kovalanırlar fakat geri gelirler... bu insanlara kısaca homo bibliothecae denir...
olay genelde kendisi üzerinde bir sorumluluk olduğunu düşünen zatlar üzerinde gerçekleşir.Normalde hiç ders çalışmak istemezler ama yine de vicdanlarını rahatlatmak için kütüphaneye giderler.Ders çalışmadıkları içinde vakitlerini en iyi şekilde uyumakla değerlendirirler
(bkz: okulda şekerleme sistemi)
uykusuz öğrencinin sayfalara bakarken, uyuyakalması durumudur. kısa bir şekerlemeden sonra arkadaşı tarafından uyandırıldığındaysa, uyumamış gözlerini dinlendirmiştir. ne tahta masa, ne demir sandalye uyumaya engel değildir.
(bkz: ben bugün bunu gördüm)
(bkz: ben bugün bunu gördüm)
öğle yemeğini yiyen şahış eğer yapacak bir iş bulamıyorsa gider kütüphaneye paşalar gibi uyur. bu sayede öğleden sonraki derslerde hiç zorluk çekmez.
şu sıralar yapılası en güzel ve uygun faaliyetlerden biri.
kütüphanelerin sessiz sakin sınav zamanı olmadığı için boş olmasından dolayı ramazan ayında olduğumuz şu günlerde uyumak için daha uygun bir mecra bulmak zordur. gerçi bel ve boyun ağrısını göze almak gerekebilir ama o da olacak artık.
kütüphanelerin sessiz sakin sınav zamanı olmadığı için boş olmasından dolayı ramazan ayında olduğumuz şu günlerde uyumak için daha uygun bir mecra bulmak zordur. gerçi bel ve boyun ağrısını göze almak gerekebilir ama o da olacak artık.
final haftasında yapıldığında daha bi tatlı olan durumdur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar