bugün
- günün şiiri18
- insanların neden böyle olması5
- ragnar rockefeller38
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- sevilen kadının orasını burasını yalamak4
- ilk buluşmada evden kek getiren kız19
- sözlük yazarlarının trileçeleri18
- 665 kırkpınar yağlı güreşleri2
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey7
- erkeklerin mental olarak daha güçlü olması11
- market poşetini tek seferde açamayan insan2
- bursa da geri dönüşüm tesisinde yangın2
- sürekli özür dileme kültürü2
- ona bir şey söyle12
- true nickli yazar6
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız13
- arkadaşlar derin şeyler düşünüyorum6
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
- gocu'nun sağlığı3
- deniz göktaş35
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- lahmacunun yanında ne içilir10
- çocukken içine kapanık olmak5
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- aylık 336 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- erling braut haaland3
- velvet33
- türklerin tembel bir millet olması8
- selülit kadına yakışıyor4
- gay sevgiliye lezbiyen bir kızın musallat olması7
- kocaman kelebek girdi dışarıdan3
- viski içen erkek seksiliği4
- evli olduğunu saklayan kişi8
- cennet mahallesi göttingenli ethem2
- ankara da nato zirvesi2
- bir amaca hizmet etmek4
- uysaljakoben3
- cd devrinin bitmesi8
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma2
- serdal adalı2
- pandela 319
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler5
- babamın hiç 31 çekmemesi5
- götüngenli ethem2
- eşinize kaç gram altın mehir verdiniz3
- gocu meme ucu5
- akrep soksa hangi yazarın emmesini istersin8
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım4
pesimist ep 2 albümünde yer alan parçasıdır ve oldukça eski bir parçadır.. şimdi ki sago ile alakası olmayan ve bir çok sagopa dinleyicisi için, o zamana dair yapmış olduğu tarzın hakkını verdiği bir parçadır.
zamanın sagopa kajmer ine hayran olma sebebim olan parçalardan birisidir. (bkz: kuduz rap)
yanı sıra;
(bkz: buralarda ayaz var)
(bkz: s*ktirin gidin)
(bkz: tamu otobüsü)
yanı sıra;
(bkz: buralarda ayaz var)
(bkz: s*ktirin gidin)
(bkz: tamu otobüsü)
yeni yeni keşfettiğim sagopa kajmer şarkısıdır. pesimist ep-2'deki şarkı değildir bambaşkadır. iq ile düet yapmıştır ve her iki rapper da harika iş çıkarmıştır. nakaratı coşturur.
https://www.youtube.com/watch?v=7ldf_G4P25Q
sözlerini de yazayım tam olsun. *
iq sago kujo misali kuduz yunus divanda tesbihiyle rumuz çizer gelebilir huyuz kes sesini nefes tükettim bu notalara kata çizdim embesile besmelesizin ismi geçmiş salla duvara gümlesin boş beyinler formata maruz dr hip hop ve mac prayna sago bayraga
iq
imalı neferine çaktım bir kurşun gibi belkide acıttı dört bir yanımızı ama olsun acıyan yerlere laleler dolsun ülkeme bu sözler nasihattan ibaret olmaktan cıksın yaksın dört bir yanımızı ama halkım beni duymasın bana öyle bakmasın yüreğimi yakmasın almasın ahımı yeni doğan bebeleri eğitimden geçen bu sözleri gerisinin hepsi hikayeden ibaret
olsun dolsun yüreğim sevgiyle ile gerisinin hepsi nafile yarısı pozitif yarısı negatif ile düşüncelerimiz hep bunlara göre
olsun dolsun yüreğim sevgiyle ile gerisinin hepsi nafile yarısı pozitif yarısı negatif ile düşüncelerimiz hep bunlara göre
belkide sonunda düzelir degişicek bu dünya göremicez sonunda
nakarat
iq sago kujo misali kuduz yunus divanda tesbihiyle rumuz çizer gelebilir huyuz kes sesini nefes tükettim bu notalara kata çizdim embesile besmelesizin ismi geçmiş salla duvara gümlesin boş beyinler formata maruz dr hip hop ve mac prayna sago bayraga
sago
ben zararda kar karar ver artık seç bi şık zaman dar
vakit geçer gülün solar işaret et ki beni ve rapimi başlasın snypar
alsın alpa yoksa kin dolar küf arzular batakta zorbalar(süpersin sen)
hedefte yo yer altı bense merdivenle cıktım yeryüzünde sagopa alda aşna fişne
popounu salladım poponla nehire
ortalarda doludur aç balıklar
siz yem oldunuz bizse piranalar (katılıyorum)
yosmalarda saklı tüm şiirlerin ve kefene gerizekası geriden al kuponcu bak kuponcu abi kazıdı kuponu poponu sallamaz rap oyunu
popstarda katil olsa lirikal açıdan alırım oyunu kollo poponu
her gelenin adı sago, her gelenin adı rapper
ruhta can bulur bu darbe çarçabuk vurur
hip hop akan su durdurur uyur şu düşman ah çekip sel olsa çölde kum kurur estetik şuur
nakarat
https://www.youtube.com/watch?v=7ldf_G4P25Q
sözlerini de yazayım tam olsun. *
iq
imalı neferine çaktım bir kurşun gibi belkide acıttı dört bir yanımızı ama olsun acıyan yerlere laleler dolsun ülkeme bu sözler nasihattan ibaret olmaktan cıksın yaksın dört bir yanımızı ama halkım beni duymasın bana öyle bakmasın yüreğimi yakmasın almasın ahımı yeni doğan bebeleri eğitimden geçen bu sözleri gerisinin hepsi hikayeden ibaret
belkide sonunda düzelir degişicek bu dünya göremicez sonunda
nakarat
sago
ben zararda kar karar ver artık seç bi şık zaman dar
vakit geçer gülün solar işaret et ki beni ve rapimi başlasın snypar
alsın alpa yoksa kin dolar küf arzular batakta zorbalar(süpersin sen)
hedefte yo yer altı bense merdivenle cıktım yeryüzünde sagopa alda aşna fişne
popounu salladım poponla nehire
ortalarda doludur aç balıklar
siz yem oldunuz bizse piranalar (katılıyorum)
yosmalarda saklı tüm şiirlerin ve kefene gerizekası geriden al kuponcu bak kuponcu abi kazıdı kuponu poponu sallamaz rap oyunu
popstarda katil olsa lirikal açıdan alırım oyunu kollo poponu
her gelenin adı sago, her gelenin adı rapper
ruhta can bulur bu darbe çarçabuk vurur
hip hop akan su durdurur uyur şu düşman ah çekip sel olsa çölde kum kurur estetik şuur
nakarat
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar