bugün
- hikayeyi devam ettir53
- sözlük yazarlarının saatleri10
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- arkadaşlar bakar mısınız27
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak6
- pilot bir erkekle sevgili olmak9
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- mezoterapi9
- gerilla anaları4
- 25 yaşındaki ergenin sözlükte akıl vermesi3
- sokakta kavga teknikleri13
- karma düşürme teknikleri3
- kürk giyen erkek2
- casio f91w2
- gammaz nedir nasıl olunur4
- cbd yağı2
- kız düşürme teknikleri2
- normal hat yerine whatsappdan arama yapan insan3
- askerdeki otomat4
- karadağ'dan türk vatandaşlarına vize3
- türklerin islama göre yaşamaması2
- ismet gurbuz 20245
- muhibbi2
- benkimki7
- mehdi kim sorunsalı3
- yaşamak güzel2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası34
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- theofanis gekas2
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- askerliğin gereksiz olması2
- yazarların okuduğu bölümler6
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak10
- özelde çalışmak5
- at3
- asker telefonu2
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- şampuan8
- tekne turu11
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor13
- vietnam savaşı3
- motosikletten düşüp dans etmeye başlamak3
- nickten isim tahmini yapmak72
- allah a güvenmek4
- queen feristah12
- pişi vs revani5
- yeni parti53
- kel erkeklerin karizması5
emmanuel serisinde oynayan süper hatun.milleti hasta etmişti kendine,onun uğruna üç boyutlu gözlük takıyordu millet.emmanuel'den sonra fazla gözükmedi,bazı filmlerde yan rollerde grev aldı.
portekizli bir anne ve irlandalı bir babanın nelere kadir olabileceğinin göstergesi, dudaklarının açılması bile insanı ayaklandıran güzel kadın. isteyince çok da şehvetli bakıyormuş (filminden anladık).
http://nude-celebrities.h.../krista-allen-nude-10.jpg
(sevgilimin eline su dökemez tabi. hele hele o yakındayken, allen neymiş be kardeşim. dudak dersen dudak, ağız dersen ağız, k. dersen k.)
http://nude-celebrities.h.../krista-allen-nude-10.jpg
(sevgilimin eline su dökemez tabi. hele hele o yakındayken, allen neymiş be kardeşim. dudak dersen dudak, ağız dersen ağız, k. dersen k.)
son durak 4'ün oyuncu kadrosundadır. muhtemelen bir eleman bu hanım ablamızı izlerken hık diye gidecek.
dünyanın en güzel kadınını photoshop ta çiz deseler çizeceğim hatun kendisinden güzel olamaz. insanın bi kusuru olur yaww, gerçektende galaksinin kraliçesi.
muhteşem bir güzelliğe sahip , ergenlik dönemimizin en büyük yıldızı olan harika erotik film yıldızı .
not : 3000 . entry'imi kendisine adamış bulunmaktayım , mutluyum . *
not : 3000 . entry'imi kendisine adamış bulunmaktayım , mutluyum . *
mutant x in bir bölümünde yer almıştır.
olarak söylüyorum ki: ben ekseriyetle, erkeklerin: vücudunu meta gibi görmesine izin veren kadınlara çok kızarım.
ayrıca allah'ın onların yüzlerindeki nuru aldığına inanırım. benim inancıma göre allah her insana nur vermiştir. bebekken herkes masumdur. fakat insan kötülük yaptıkça o nur giderek silinir. hah! insan kendi bedenini cinsel doyum vermek için kullandırınca o nur silinir. bu yüzden bedenini kullanarak bir yerlere gelmeye çalışan hiç bir kadını güzel bulmam...
ayrıca bence güzellik anlayışımız kapitalist dünyanın bize göstermek istediği güzellik anlayışına dönüşüyor...
ama bu kadın... off bee... samimiyetimle söylüyorum ki: hakikaten "güzel kadın" kelimesinin karşılığıdır. hani rüyanda çok güzel bir kadın görürsün ama o güzelliği tarif edemezsin. hah! benim için o'dur krista allen. kapitalist dünyanın size verebileceği en güzel kadın modelidir bence...
tabii gençliğinde, şimdi ise yüzündeki nur neredeyse tamamen gitmiş... o ayrı.
ayrıca allah'ın onların yüzlerindeki nuru aldığına inanırım. benim inancıma göre allah her insana nur vermiştir. bebekken herkes masumdur. fakat insan kötülük yaptıkça o nur giderek silinir. hah! insan kendi bedenini cinsel doyum vermek için kullandırınca o nur silinir. bu yüzden bedenini kullanarak bir yerlere gelmeye çalışan hiç bir kadını güzel bulmam...
ayrıca bence güzellik anlayışımız kapitalist dünyanın bize göstermek istediği güzellik anlayışına dönüşüyor...
ama bu kadın... off bee... samimiyetimle söylüyorum ki: hakikaten "güzel kadın" kelimesinin karşılığıdır. hani rüyanda çok güzel bir kadın görürsün ama o güzelliği tarif edemezsin. hah! benim için o'dur krista allen. kapitalist dünyanın size verebileceği en güzel kadın modelidir bence...
tabii gençliğinde, şimdi ise yüzündeki nur neredeyse tamamen gitmiş... o ayrı.
ısırılarak ve yalanarak yenen tek gıda olan, dondurma gibi hatundur. (bkz: ohş)
krista allen yaşamaktadır. ilk emmanuelle filmlerinde oynayan Sylvia Kristel geçen sene vefat etmiştir.
raven filmindeki sevişme sahnesinde görülen o dimdik büyük memeleri beni benden almıştır. Öyle bir şey olamaz herkesin izlemesi şiddetle tavsiye edilir.
hökümat gibi garı.
Üzerimiz çok emeği vardır. (O farkında değil ama bunun ) .
Smallville dizisinde Lex Luthor'u baştan çıkaran seksi bir Milf öğretmen olan Desiree Atkins karakterini canlandıran kişidir.
Çıplak ayaklarına masaj yapma ve ayaklarına oje sürme fantezim olan ünlü hanımlardandır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar