bugün
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor4
- herkes yatmış görünüyor4
- eyüpsultan da kurabiye dağıtan kız2
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- manifest dinleyen erkek11
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- kardeş2
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- sudekiray3
- mohamed salah ghaly13
- gulmekicinyaratilmis11
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- berrak tüzünataç3
- eğitimde sınav sistemi2
- türkiye7
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- yaz yemekleri5
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- komik olmayan komedyen2
- mesele ne senin benden ayrılman3
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- spiderman mi döver batman mi5
- stres yönetimi6
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- insan zamandan ibarettir3
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- mauro icardi3
- trabzonspor7
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- gocu4
- doğuda yaşayan yazarlar5
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- taşak sütyeni2
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- elalem ne der4
- tofaş2
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
topkapı palacenin yanında bulunan bir başka wow oteli.
eylül ayında gidilmesini tavsiye ettiğim hotel ağustos ayında çok fazla kalabalik olmasıyla sizi rahatsiz edebilcek biyerdir.ana restaurantaki yemekleri çok fazla lezzetli değildir ama onun dışında snack cafeleri çok iyidir gözleme lahmacun köfte hamburger pizza patates ayrica topkapi palace otelin tüm imkanlarindan yararlanabiliyorsunuz
Antalya'nın Lara/Kundu tatil bölgesinde yer alan temalı otellerden bir tanesi.Genel konsepti,mimarisi,animasyonları gerçekten çok güzel olmasına rağmen yemek konusunda sıkıntı yaşadığım yer.
yemekleri ve içkileri berbat olan otel. geri kalan herşey güzel. oda temizliği , odalar güzel. havuz, deniz güzel. animasyon fena sayılmaz. hergün canlı müzik falan var. ayrıca topkapı palace'a geçebiliyosunuz kafanıza göre. topkapı palace çok daha güzel. biz kremlin'de kalmamıza rağmen genel olarak topkapı palace'da vakit geçirdik.
çok güzel otel. anismasyonları idare etse de, yemekleri, mantı-gözleme tarzı geleneksel şeyler yapan her şey dahil içindeki cafeleriyle beğendim. ama öyle vuruş işleri çok yok, ama adam gibi tatilinizi yaparsınız.
Su an tatil yaptigim otel. Tek sikintisi asiri buyuk olmasi ve odanizi bulamamaniz. içkileri guzel. Yemekhanesi asiri kalabalık. Ben kremlin de kaldigim halde topkapi palace nin sakinligini sevdim ve orada vakiy geçirdim.
Su an tatil yaptigim otel. Tek sikintisi asiri buyuk olmasi ve odanizi bulamamaniz. içkileri guzel. Yemekhanesi asiri kalabalık. Ben kremlin de kaldigim halde topkapi palace nin sakinligini sevdim ve orada vakit geçirdim.
Edit: tatile cikamayan deli gibi sabah aksam patronuna hizmet eden fakir köle calisanlara dert olmuştur benim maddi durumum.
Edit: tatile cikamayan deli gibi sabah aksam patronuna hizmet eden fakir köle calisanlara dert olmuştur benim maddi durumum.
15 yıllık otel , abartma . Çocukken kalıyordum wow serisinde ben . Tatil parası biriktirmiş fakirlik de hiç çekilmiyor .
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar