bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri47
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- claudian clouds33
- yaşanmamışların yası6
- sözlük yazarlarının kombinleri18
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- sözlük kızlarının kekleri24
- insan ne ister5
- yazarların akşam yemekleri6
- en iyi vampir filmi4
- cok da abartmaya gerek uok6
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- okulda zil sesinin felsefi anlamı3
- kadınlar7
- en iyi kurt adam filmi3
- intihar etmek4
- anın görüntüsü25
- kuran2
- kültür2
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- meriç dükalığı8
- true'nun engelli olması6
- okan buruk9
- intothenirvana2
- islamda namaz yoktur30
- sevdiğiniz yazarlar8
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- allah11
- sarapci koala hatayi33
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- fusya semsiyeli yabanci22
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- kürdistan10
- dantelli sütyen takan erkek12
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- gary oldman2
- ölümden korkuyor musunuz17
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- the crow2
- çirkin2
- true ile tatlı sert3
- galatahahahahahaha3
- annem2
- ermeni alfabesi2
- tai lung8
- günün sözü16
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
sözlük kurallarını çabuk öğrenen 8.nesil yazar.
dün (2 mayıs) işçi bayramının ikinci gününde doğum gününü kutlamış yazardır.
Sağlam yazardır.
Hoşgeldin diyoruz.
Hoşgeldin diyoruz.
(#13039324)
dün keyifle okuduğum bir yazıydı.
öyle çok mesaj kaygısı güden bi adam değilim aslında. ama ben de dahil birçok yazarın en pis geyiklerin dibine vurduğu bu ortamda böyle kaliteli yazıları görmek mutlu etti. aynı yazının istatistiğe girmesiyse daha çok sevindirici. kendisini kutluyoruz. umarım o bize benzemez, biz ona benzeriz. *
dün keyifle okuduğum bir yazıydı.
öyle çok mesaj kaygısı güden bi adam değilim aslında. ama ben de dahil birçok yazarın en pis geyiklerin dibine vurduğu bu ortamda böyle kaliteli yazıları görmek mutlu etti. aynı yazının istatistiğe girmesiyse daha çok sevindirici. kendisini kutluyoruz. umarım o bize benzemez, biz ona benzeriz. *
yardımsever yazardır. 1 saattir bıkmadan usanmadan yeni dönem harçlar hakında ki sorularıma cevap vermektedir.
(#13039324) usta sen ne okuyon ya dememe sebep olmuş yazar.
buram buram kalite kokan yazardır.severek ve oylayarak okuyoruz efendim.
(bkz: #13132465) numaralı entrysine maalesef hak verdiğim yazar.
düşünceleri ne olursa olsun, bu düşüncelerini belli bir kalitede dile getiren yazardır.
karşıt dahi olsa ne cesaretten ödün verir ne de saygıdan. dostunu yakın tut düşmanını daha da yakın derler ya; yakın tutmaktan her daim keyif alacağım bir yazardır kendisi. rakı ile arası nasıldır bilemem ama soframda her daim hoşça karşılanacak yazardır kendisi.
karşıt dahi olsa ne cesaretten ödün verir ne de saygıdan. dostunu yakın tut düşmanını daha da yakın derler ya; yakın tutmaktan her daim keyif alacağım bir yazardır kendisi. rakı ile arası nasıldır bilemem ama soframda her daim hoşça karşılanacak yazardır kendisi.
(bkz: yardımsever)
takip etmekten keyif aldığım nadir yazarlardan. ailecek severek izliyoruz efendim.
(#13085114) mükemmel entrynin sahibi.
(#17058091) gerçekleri söyleme cesaretine sahip, gerektiğinde formasını çıkarmasını bilen yazardır. eline sağlık.
inci gibi bir yazardır. çöplüğe dönmüş denizde istiridye kabuğuna sığınmış ve parazitlerden korunmuştur. onun gibilerin sayısının artması dileğiyle.
(bkz: iyi ki doğdun ya resulallah/@kratter)
ha gayret kardeş ha gayret, gerçek müslümansın yeminle. bu mübarek günde iki rekat namaz kılıp, allaha dua edeceğine, başlığı uplayıp uplayıp entryleri silerek sevap üstüne sevap kazanıyorsun yeminle.
ha ben söyleyeyim, sevap olayı ulupan ile biraz farklı, yanlış biliyor olabilirsin diye söylüyorum, başlığı uplamak yada bu başlığa entry girerek daha sonra silmek artı bir sevap getirmiyor. bu sadece uludağ sözlük ulupuan sisteminde geçerli. * oda şöyle, gene sevap kazanmıyorsun kardiş, sadece ulupuanın artıyor.
(bkz: ulupuan puantaj sistemi)
ha gayret kardeş ha gayret, gerçek müslümansın yeminle. bu mübarek günde iki rekat namaz kılıp, allaha dua edeceğine, başlığı uplayıp uplayıp entryleri silerek sevap üstüne sevap kazanıyorsun yeminle.
ha ben söyleyeyim, sevap olayı ulupan ile biraz farklı, yanlış biliyor olabilirsin diye söylüyorum, başlığı uplamak yada bu başlığa entry girerek daha sonra silmek artı bir sevap getirmiyor. bu sadece uludağ sözlük ulupuan sisteminde geçerli. * oda şöyle, gene sevap kazanmıyorsun kardiş, sadece ulupuanın artıyor.
(bkz: ulupuan puantaj sistemi)
(bkz: devletin vatandaşı soyması/#18919689)
aylar öncesinden yazdığı yazı ile bugün beni mutlu etmiş yazar.
diğer entrylerine göre de dili tatlı bir yazara benziyor, bir gün oturup kendisiyle uzun uzun konuşmak isterim devlet, cemaat, millet meselelerini. vakit bulabilirsek de edebiyattan bahsetmek isterim keza kendisinin entryleri genelde edebiyat kokuyor.
aylar öncesinden yazdığı yazı ile bugün beni mutlu etmiş yazar.
diğer entrylerine göre de dili tatlı bir yazara benziyor, bir gün oturup kendisiyle uzun uzun konuşmak isterim devlet, cemaat, millet meselelerini. vakit bulabilirsek de edebiyattan bahsetmek isterim keza kendisinin entryleri genelde edebiyat kokuyor.
doğum günü olan sevgili arkadaşım, kıymetl, yazar.
1 mayıs işçi bayramı ile 3 mayıs türkçülük bayramının arasında 2 mayısta dünyaya gelen adam. mutlu yıllar...
1 mayıs işçi bayramı ile 3 mayıs türkçülük bayramının arasında 2 mayısta dünyaya gelen adam. mutlu yıllar...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar