bugün
- filistin in ermeni soykırımını tanıması18
- kürtlerin muhteşem ve harika derecede ezik olması10
- türklerin her ırkı türk sanması8
- kürtlüğüyle kavgalı olan pandela7
- türklerin medeniyet kuramama nedeni8
- sözlükte yokluğu hissedilen yazarlar10
- parcalandim toparlanamiyorum4
- 28 haziran 2026 güney afrika kanada maçı12
- sözlüğün aptal kaynaması12
- türklerin 2kg avrupalıların 200gr sabun tüketmesi6
- velvet43
- 2026 dünya kupası39
- pandela7
- futbol32
- atatürkçülük ile 2026 da ülke yönetilmez16
- lgbt onur yürüyüşü4
- herzevekil ile revani yemek5
- falıma bakmak isteyen var mı28
- herkesle iyi anlaşan insan18
- sevgili it3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle30
- üstteki yazarın mesleğini tahmin etme7
- kürtlerin iyi olduğu konular4
- türklerin hiçbir işte başarılı olamaması4
- tayyibistan3
- göbeksiz erkek5
- anın görüntüsü25
- 10 parmağında 10 marifet olan azize4
- erkeklerin boy tahmini yapması5
- neden sevgilim yok4
- cinlerin geceleri tuvaletlerde takılması4
- haysenin132
- türklerin gerizekalı bir millet olması3
- güney afrika7
- japonya10
- 19 yaşında kızla yatmak15
- akrep burcu kadını ile uyumlu burçlar3
- burç geyiği yapana 2010 da olduğumuzu hatırlatmak3
- sözlüğün adalet terazisi3
- ahlakın temeli olarak özgürlük2
- brezilya5
- hoşlanılan kızı adamın birinin yemesi9
- türkiye12
- akmar2
- muayene2
- kılıçdaroğlu'nun gerçek yüzünü ne zaman gördünüz5
- cepte düğüm olan kulaklık kablosu3
- türklerin medeniyete katkıları2
- tüm çıplaklığımla burdayım10
- türklerin 40000 yıldır anadoluda oldukları gerçeği2
insanın bu çocuk ounlarıyla ne işim var diyerek giriği ve 2 saat çıkamadığı oyun sitesi
cok dandik olmasina ragmen saatlerce frikik,bilardo,penalti,tenis oyunlarini oynadigim site.*
(bkz: tapatipo)dan sonra pek rabet görülmeyen flash oyun sitesi.
http://www.kraloyun.comadresine sahip, içinde bir çok farklı kategori bulunan bir oyun sitesi. özellikle zeka ve beceri oyunları, zihninin ve dikkatinin sınırlarını zorlamak isteyen kişiler için ideal.
ordan burdan flash oyun çalıp ''biz yaptık'' havası vermek için oyunun her köşesine kraloyun.com ibaresi koyan site genellikle küçük çocuklar takılır buraya.
içinde penguen fırlatma gibi son derece sadist bir oyun barındıran site.
ısrarla içinde diamond kelimesi geçen tüm oyunlarda bunu türkçeye diyamant olarak çeviren site. elmas ulan elmas.
türkiye'nin ilk oyun sitesidir. kendisi en gelişmiş türk oyun sitesi olup oyunları bağımlılık yapmaktadır .
poker ustaları oyunu yüzünden son 1 haftada internet kafeye 20 liradan fazla para vermeme sebep olan oyun sitesi.
ayrıca çok güzel serbest vuruş oyunları olan sitedir. çocuksu gibi görünüyor ama insan başladımı bırakamıyor bi türlü.
ayrıca çok güzel serbest vuruş oyunları olan sitedir. çocuksu gibi görünüyor ama insan başladımı bırakamıyor bi türlü.
çocukken çok oynadığım, oyunları iğrenç olan bir site.
harika oyunları olan site. özellikle bebek giydirme oyunlarına bayılıyorum. çok güzel kıyafetler ve ayakkabılar oluyor. ama barbieleri giydirme oyunları güzel. diğer çirkinler sarmıyor. gece elbiseleri ve plaj kıyafetleri kesinlikle favorim. barbielere makyaj yapma oyunları da fena değil hani. mor renkli göz filan abes olmuş gerçi. bebeği giydirip makyaj yaptıktan sonra podyuma çıkmasını görmek kadar mutluluk verici bir şey olamaz. çok duygulanıyorum. zaten küçükken de ben stilist, barbielerim manken şeklinde takılırdım. onları da giydirip, gazlı kalemlerle suratlarını ve tırnaklarını boyamayı severdim. gerçi bu uğurda kaç bebeğin suratını yamulttum. hesabı yok. nereden bilebilirdim ki asetonun bebeğin gözünü de silebileceğini?
içinde sus ve arabanı kullan adlı bir oyun barındıran site. *
bi ara sürekli süper frikik oyunu oynadığım siye. şimdilerde girmiyorum hiç.
araba park etme oyunlarına ölüp bittiğimdir. gerçi yabancı sitelerde daha güzelleri de var ama, olsun.
28 yaşında mühendis adamın açıp oyun aradığını gördükten sonra bir kere daha saygı duyduğum site.
Genel oyuncu kitlesine sahip sitedir.
bünyesinde barındırdığı zeka oyunları ile her yaşa hitap eden bir oyun sitesi. özellikle evden/hapishaneden kaçma oyunları çok iyi. daha hiçbirini bitirememiş olmanın utancını yaşıyorum.
internetle yeni tanıştığım zamanlarda bağımlı olduğum site. Muz topla diye bi oyun vardı falan kalkamazdım başından küçüklük işte.
can sıkıntısına bire bir sitedir. güzel oyunlar var. çocukça ama başarılı.
çocuk muyum ben artık bizden geçti, adam gibi oyun oynarım oraya gireceğime, vakit kaybı bunlar hep vakit kaybı... benzeri cümleleri çürütecek bir oyun sitesidir. Evet müthiş grafikli oyunlar yok fakat ona da bir bakayım buna da derken zaman hızlıca geçiyor.
sıkıntıda iyi giden sitedir.
misafirliğe gelen küçük çocuğa açılan site.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar