bugün
- sözlük kızları dertleşiyor10
- game of thrones taki kerhaneci9
- sözlükteki sessiz yazarlar7
- bilgisayar alacaklara tavsiyeler4
- claudian clouds39
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri25
- almanya da sol partiyi destekleyen gurbetçi3
- arkadaşlar kova erkeğinden olur mu6
- gurbetçilerin oy kullanma saçmalığı3
- sarı saç mavi göz2
- londra2
- mustafa kemal atatürk ün boyu8
- müslüman kardeşine dua etmek2
- kimse seni sevmiyor4
- afd2
- ölümden korkuyor musunuz30
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı28
- hiç antidepresan kullanmayan insan6
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi19
- hiçbir şey yapası gelmemek4
- habire1220
- verginin ahlaki meşruiyeti3
- öğrencinin kırtasiye masrafı 3 bin 335 lira2
- çağrı dayı2
- döner burger2
- kadın dövmek4
- atatürk diyor ki8
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri51
- yazılımcıların flört edememesi3
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı36
- 2026 2027 uefa avrupa ligi şampiyonu3
- askerde sahip olunan en büyük lüks17
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı14
- epoxis2
- tuba büyüküstün2
- iltica16
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi11
- hamburgerin içindeki domates4
- forex dolandırıcılığı soruşturmasında 191 gözaltı2
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi15
- vedat muriqi6
- amedspor'un süper ligin lideri olması13
- meriç keskin4
- her biji amed8
- 0 0 719
- laik ülkeyi dinciler yönetirse14
- sözlüğün canlandırılması için yapılması gerekenler7
- depresyon6
- kabe de filistin bayrağının yasaklanması11
- tulumba tatlısı6
hemen hemen her derbide görevlendirilen yan hakem. en meşhur yan hakemdir, futbolla alakası olan hemen herkes tanır bu adamı. erman toroğlu'nun da gözdelerindendir ayrıca. *
manisalı bu adam. ayrıca da fenerbahçelidir çok koyu. ancak yıllar önce fenerbahçe trabzon maçında washington'ın ofsayt olmayan golüne bayrak kaldırmıştı, sonra sordum yüzüne ne yaptın lan sen diye, yaptık bir hata sorma dedi. (bkz: bu da böyle bir anımdı)
23 mart trabzonspor-kayserispor maçında düdük çalacak olan hakem . *
31.01.2009 denizlispor Galatasaray maçındaki yönetimi ile takdirimi kazanmıştır. Oyunu mümkün olduğunca durdurmaya çalıştı, avantaj kuralını mükemmel uyguladı ve kartlarını çok doğru kullandı. Yan hakemlikten orta hakemliğe geçmiş kendisi.
hakem süsü verilmiş ezik kişi.
fenerbahçe düşmanı.
7 şubat 2010 fenerbahçe- diyarbakırspor karşılaşmasında, 5 dakika uzatma vermiş ; bu dakika da bir kırmızı iki ciddi faulle oyun durmuş, yaklaşık olarak top 1 dakika oyunda kalmıştır, gel gör ki 94:58 de karşılaşmayı sona erdirmiştir.
7 şubat 2010 fenerbahçe diyarbakırspor maçını piç etmiş hakemdir. penaltı versem ne derler? korkusuyla guiza'nın çekilmesini es geçmiştir. uzatma dakikalarında ise faciaydı tek kelimeyle. zaten 90+1. dakika fener'in gol sevinciyle geçti. arada diyarbakır'ın geç kullandıgı faul atışları , topuz ve diğer futbolcu müsvettesinin kavgasında geçen zaman. hiç birini eklemedi uzatmalara. bitiş düdüğünü çalacağı an götü heyecandan tir tir titriyordu desem yeridir. bu herif değil süper lig maçı , mahalle maçı bile yönetemez. o eskiden çok kullandıgı ofsayt baryağını münasip bir yerine monte etmesini diliyorum.
aslandır aslan....
tetikçi.
koyu fenerbahçelidir. tuttuğu takım lehine bir hata yaparsa hakemlikten aforoz edileceğini bildiği için fenerbahçe maçlarına baskı altında çıkar. ayrıca iyi bir hakem de değildir, gelecek vaad ediyor diye kendisine sonsuz kredi tanınmaktadır. lakin her promising referee ilerde collina olmuyor, hatta bir çoğu vasatın üzerine bile çıkamıyor. bunu birilerinin mhk'ye anlatması lazım.
7 şubat 2010 fenerbahçe diyarbakırspor maçı'nda anasının varlığını unutarak berbat ötesi bir maç yönetmiştir.
(bkz: koraycık aslan parçası)
bugün iyi yönetim gösteren hakemdir. kötü hakem nedir? anelka nın konya ya elle attığı golü görmeyendir.
fenerbahçe maçını sıçıp sıvamıştır kendileri, devamını dilemiyoruz ve MHK'yi alkışlıyoruz durmadan !
selçuk dereli'nin tahtına en büyük adaydır kendisi. başarılarının!! devamını diliyoruz.
gün itibarıyle fenerbahçeli taraftarlar tarafından, facebook taki profili aracılığıyla sevgi(!) sözcüklerine boğulan şahıs. başlığı altına girilen entrylerin 1 günde üçe katlanması da bu sevgi sözcüklerinin haklılığının kanıtı olsa gerek.
kayseri-gs maçının kahramanı tolga özkalfa ile birlikte ligde dengelerin korunması ve puan farkının açılmaması adına gösterdiği çabalar sonuç verdi. hela olsun aslanıma.
kayseri-gs maçının kahramanı tolga özkalfa ile birlikte ligde dengelerin korunması ve puan farkının açılmaması adına gösterdiği çabalar sonuç verdi. hela olsun aslanıma.
şu an hakemliğini bitirmekle meşgul olan insan.
dikkat ettiyseniz hakem demedim, diyemedim.
dikkat ettiyseniz hakem demedim, diyemedim.
Avrupa fatihi galatasaray ın tokatspor karşısında penaltısını veremeyen adam.
Tokatlılar lobisi devrede.
Penaltının zamanlaması da manidar.
Tokatlılar lobisi devrede.
Penaltının zamanlaması da manidar.
yarrak gibi bir hakem olduğunu görmek için halüsinasyon görmeye gerek yok.
ister tokat maçı olsun, ister beşiktaş a.q. sen ver benim penaltımı arkadaş.
ne var rakip tokat diye penaltı kullanmayacak mıyız? oldu olacak 3 avans 5'te biter deseydiniz a.q.
ister tokat maçı olsun, ister beşiktaş a.q. sen ver benim penaltımı arkadaş.
ne var rakip tokat diye penaltı kullanmayacak mıyız? oldu olacak 3 avans 5'te biter deseydiniz a.q.
Sivas maçında olmayan faulü yaratıp Galatasaray'ın gol yemesini sağladı. bravo!
Ne şampiyonlukla ne düşmekle ilgisi olan maçta bile eyyam yapan hakem. Bu kadar zavallı Türk hakemleri. Evet.
hatay - gs maçında şener'e tokat atan futbolcu için hakemi var'dan uyarmayıp, bugün alanya'nın golü büyük bir titizlikle iptal ettiren hakem.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar