bugün

üçüncü nesil çaylak.
ücüncü nesil yazar. gec oldu biraz ama hosgelmis. *
sözlükteki abazanlarla kafayı acayip bozmuş yazar.*
ne kadar komik sorunsalı..geç oldun güç oldu hoş geldi umarız boş gelmedi..
üçüncü nesil olmasına karşın, biraz geri planda kalmış sözlük yazarıdır.
çok komik yazar.
(#6905299) neymiş beğendiğimiz bir işe girecekmişiz. zaten türkiye'de işsizlik falan yok. herkes iş değiştirme lüksüne sahip..

not: ironi yaptın değil mi sevgili komik8?
ironi de bir yere kadar mıdır? (bkz: 3 nesil ironik)

başlık: kız arkadaşa bıyıkların çıkmış demek
tanım: çok komik bir ifadedir. duyan herkes çok güler. (#6975044)
çok komik bir yazardır. onu okuyan herkes çok güler.
anlayışlı nesildaş yazardır.
3. nesil adam hala bu kadar entry gırılmıs baslıgının altına demekkı bu adamdan adam falan olmaz.
beraber ayran içtiğimiz yazar arkadaş.
istenmeyen durumlarla karşılaşabilecek yazar.

(#8810982)
(#9605634)
yanlış anlamazsa tespitini öperin ben bu yazarın. budur!
çok pis dövücem yazarı. sözlüğü it departmanına şikayet edip ofis hayatımı kabusa çevirmek gibi hain planları var. tutuştururum bıyıklarını!
son günlerin en çalışkan useridir kendisi. dünya işlerinden elini eteğini çekip kendini sözlüğe adamıştır.
sakin ol şampiyon, az nefeslen.
birbirine benzer şeyler yazdığımı ve bundan rahatsız olduğunu az önce bana özel mesajla bildiren yazar. benzer şeyler yazıyorsam demekki tutarlı biriyim. bundan rahatsız olansa nasıl biri artık bilemiyorum. tartışmaya açık.
özel mesajla beni rahatsız etmemesini rica ettiğim yazar.
zeki, esprili ve huysuz biri. ama kesinlikle sempatik. bu sana gelsin o zaman. hadi bakalım. *
http://www.youtube.com/wa...xT2pwfRo&translated=1
bana kafayı takmış yazardır. bir insan bu kadar mı, diğerini eleştirmek için fırsat kollar. te allam ya. *
(#9791470) no'lu entrysi ile beni oldukça güldürmüş yazardır. Elleri dert görmesin.
ironik ve de komik yazar.
#10002350 ama doğru mu, evet maalesef doğru.
eleştirmeyi seven ama eleştirirken de art niyet beslemeyen kişinin kendini geliştirmesini söyleyen üstatdır.
(#10156910)

kısa ve öz haliyle hislerime tercüman olmuştur. tebrik edilesi yazarı.
özlenen yazardır. görenlerin insaniyet namına aşağıdaki nicke bildirmeleri rica olunur.
not: hükümsüzdür.
dil bilgisi kurallarıyla kafayı bozmuş yazar. gelir gelmez beni aydınlattı ee bi hoşgeldin deseydin. saolsun, var olsun. lakin hiç kimse mükemmel değildir.
(bkz: nece)
(bkz: anladın sen)