asal şubede bilgileriniz alınırken sorulan sorudur.
komando olmak ister misin
-
1.
-
2.
askerlik şubesinde doldurtulan kağıttaki saçma sorudur. eğer "evet"i seçerseniz. 15 ayda komando olmanın sırlarını çözmüş bir ordumuz olduğundan batıda bir iki şarjör g3 talimi yaparsınız ve koşarsınız. 3 ay sonra da doğuda kendinizi bir karakolda beklerken bulabilirsiniz.
-
3.
komando olmak istemediğim halde ss kuralını uygulayıp tunceli ve bingöl kırsallarında yardırmama neden olan, teröristlere kurşun sıkma fırsatı sağlayan sonradan da keşke olmuşum denen önerge...
-
4.
istesen de istemesen de, evrakının üstüne kırmızı kalemle büyük bir "k" harfi yazıldığından, önemi olmayan sorudur.
-
5.
komandoluk candır. her türk gencinin askerliğini komando olarak yapmayı istemeyi gönülden istemesi gerekmektedir.
-
5.
evet diye cevap vereceğim sorudur.
-
6.
askerlik şubesinde doldurulan formda ki beni güldüren komik sorudur .
boyum 1,68*
gözler miyop-astigmat *
kilo şişmanım evet * .
bu kriterler altında ben komando olmak istesem , komandoluğun şanına leke sürülmez mi ? , komando dediğin nedir kardeşim uzatmadan kısaca özet geçersek bildiğin '' rambo '' yılanı elle yakala , kes ye felan yok öle bir dava ton balık konsErve ile besleniyorlar . o şıkka ne yanıt verdiğim bende kalsın , ama askerliğimi çanakkale boğaz komutanlığında yaptım .
dz.ktp.onb.telzimba -
7.
işaretleyip işaretlememenizin birşey değiştirmez. eğitim birliğine gittiğinizde oradaki doktoların insiyatifine göre komando olursunuz ya da olamazsınız.
- 8.
-
9.
''evet'' diye yanıtladığımda kendimi manisa kırkağaç 6.jandarma komando alayında bulduğum sual. sonrası mı ? ne sen sor ne de ben söyliyeyim.