bugün
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak9
- okul zorunluluğu2
- velvet55
- yazarların favori giyim markası14
- seninle sevişirken ölmek istiyorum7
- ölmedeyiz uludağ sözlük6
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- sözlük yazarlarının 2027 kararları6
- sözlüğün en harbi kızı8
- geceye bir şarkı bırak12
- sözlüğün en harbi erkeği7
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar9
- israile atom bombası atmak8
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar9
- migros'a sorulacak tek soru24
- osuruktan şiirler61
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler4
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- michel foucault3
- tadej pogacar2
- 2026 ekonomik krizi17
- friedrich hegel la bi cay icek14
- persac2
- kendi klanına laf edilince hoplamak6
- insan olmaya ceyrek kala15
- spor ayakkabı5
- hayattaki en değerli şeyler8
- manyak olmaya karar verdim3
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- kova burcunun su grubu yerine hava grubunda olması5
- kadın2
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- aleksey batrakov28
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı4
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- evde soğuk kahve yapımı7
- veriye güvenmeyen yazılımcı2
- mutlu ama uzak olsun12
- victor osimhen20
- sözlükte tek kalsanız yazmaya devam eder misiniz3
- üstteki yazar bir şarkı olsa2
- sözlüğün en barbi kızı2
- ona bir şey söyle7
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- 2027 de sözlüğe veda edecek yazarlar2
"yapmayın be canlar, zaten karnımız aç" feryatlarına konu olan yiyecektir. ulan zaten alkol almışım ne giderdi bee.
(bkz: zall bize kokoreç ısmarla)
(bkz: zall bize kokoreç ısmarla)
Ankara'da gece yarısından sonra güvenpark ve çevresinde bulabilen yiyecek.
sakarya'da gece yarısından sonra hiçbir yerde bulunmayan yiyecek. ah izmir ahh..
alkol sonrası tadı daha bir güzeldir. bir yudum bira bile içilmesi durumunda peşine yarım ekmek kokoreç yapıştırılabilir.
doğru yapıldıktan sonra tuz, kimyon, acı ile yenilen tanrısal yiyecek. yanında içilen şalgamla da unutulması imkansız olan yenilebilen değerli maden.( bunu yazarken ağzım sulandı yaa. catlayın amcam 12 yıllık kokorecci)
ankarada çayyolu-ümitköy taraflarında oturuyorsanız, 24 saat, gusgana'dan paket yaptırabileceğiniz enfes yiyecek. orada tadı belki süper değil ama yine de tatmin edicidir. yani en kötü kokoreç ne kadar kötü olabilir ki zaten.
bir de ayranı çok severim, ama yemekle her zaman kola içerim. bununla birlikte kola+kokoreç olmuyor, olmuyor. illa ayran olacak yanına.
bir de ayranı çok severim, ama yemekle her zaman kola içerim. bununla birlikte kola+kokoreç olmuyor, olmuyor. illa ayran olacak yanına.
"izmir usulü" diye bilinen domatessiz, iri kıyım olanının herkes tarafından tadılması gerektiği muhteşem yiyecek.
hiç bir şampiyon bayiisi, geliboluda yeneninki kadar tat vermez.
evimin etrafını kaplayan restrondların herbirinde satılan yiyecek türü.yol kenarlarında kamyoncular ve gece yolculugunda ki ailer tarafından bolca tercih edildiğini tespit ettim.
hayatın tadı sloganını coca coladan daha fazla hakedendir.
gecenin yarısı oldukça leş bir mekanda üstelik leş bir seyyar satıcıdan alıp da yediğinizde ağzınıza kıtır kıtır bok taneleri gelebilir. ürkmeyiniz. kokoreç güzeldir.
kendimi hazır hissettiğimde birgün mutlaka deneyeceğim bir lezzet.
şarkısı da var onun şimdilik onunla idare ediyorum.
(bkz: mirkelam)
şarkısı da var onun şimdilik onunla idare ediyorum.
(bkz: mirkelam)
avrupa birliğine girelim girmeyelim asla vazgeçemeyeceğiz mükemmel lezzete sahip türk yiyeceğidir.
tok olduğumda bile kokusuyla beni cezbeden lezzetli aperatif
reşit olmamla aynı yılda yediğim yiyecek. "lenet" olsun geçen yıllarıma.
hayattan zevk alma sebeplerinden biri.
iyi temizlenmediği takdir de felakete yol açacak olan yiyecek.
rekorumun 4 yarım ekmekle kendi elimde bulunduğu, sponsor bulabildiğim takdirde yeni bir rekor denemesi yapmama sebep olacak olağanüstü, harikulade, müthiş ve biraz da anbilivıbıl yiyecek. *
en güzel kokoreç için tavsiye edebileceğim yer, topkapı kaleiçindeki hüseyin amca'dır.
en güzel kokoreç için tavsiye edebileceğim yer, topkapı kaleiçindeki hüseyin amca'dır.
insana en fazla kaç tane yiyebilirim diye rekor denemesi yaptırabilen yaşam amaçlarından biri.
ankarada en babasını incirli danişmentte yiyebileceğiniz bir turkish fast food. iğrenç muhteviyatına rağmen çok kral bir tadı var. bir kaç kez daha denemem lazım.. (-4 sene önce cemaatteki öğrencilerinin dolduruşa getirmesiyle tanesini 8 milyona almış ve akabinde 8 milyon kez oha çekmiş bir arkadaşın günlüğünden)
kokorecin yağına iyice batırılmışı ve bol baharatlısının hastasıyım. (bkz: yemede yanında yat denilesi şeyler)
(bkz: para ile bok yemek)
Gündemdeki Haberler