bugün

ağustos sıcağında, uzun süreden beri pasif olarak takip ettiği uludağ sözlüğe aktif katılım yapan kişi.
kendi başlığını kendi açan futbol delisi tezcanlı yazar. uludağ cehennemine hoşgelmiş sefalar getirmiş. * *
cool adam hayranı olduğunu sezdiğim nesildaş.(#9071862)

hoşgelmiştir.
pasifmiş, kendi diyor. ilginç fantezileri var gibime geldi. *
(bkz: benzinlikteki zenci pompacı/#9072428)
kesinlikle troll'lük koltuğunda gözü olmayan yazar. sadece geri kalmış zencilerin yanında, sadece yanında. kucağında değil yani. *
eğer zencilerle ilgili bir bakış açısına sahipsem ve bu troll'lükse; evet ben troll'üm.
lady gaga'nın yeni single'ymış. *
zencileri koruma ve yaşatma derneği türkiye temsilcisi.
hayata; bir de dışlanmış zencilerin açısından bakan yazar. asla ırkçı olmayan, siyahi ırka saygı duyan kişi. tepki çekse de ısrarcı bu durumunda.
#9072892 #9083273 #9253157 ömrünün geri kalanını sakat zenciler huzur evinde geçirecek olan yazar. * *
benim lan,benim. yok işte yazmıyorlar amına koyayım. 3 değil 2 sayfacık bile yeter bana. ama yok işte! yoook!
#9268565 (klimandjaro, 03.09.2010 20:48)
iki sayfa nick altı yazısı olması için elimden geleni ardıma koymayacağım yazarcan.
haykırışı duyulan.
sözlük yazarlarının itirafları bölümünde hiç mi hiç itirafı yok, kesin itiraf.com'a yazıyor.
itirafı olmayan insan olur mu hiç? pehhhh.
(bkz: alejandro)
(bkz: alihandır o)
(bkz: kedidir kedi) * *
sözlükte mastürbasyon günlüğü tutmaya başlamış 7. nesil yazar.
(bkz: bir mastürbatörün günlüğü)
boka takmış ve an itibariyle sol frameyi de bokla doldurmuş yazardır.

(bkz: bokun olmazsa olmazlığı)
(bkz: götündeki kıllara yapışıp kuruyan bok parçası)
(bkz: boklu külotla dolaşmak)
(bkz: götü boklu)
bokuyla yüzleşemeyenleri, boklarıyla yüzleştirendir. "götünüzün arkanızda kalması sıçtığınız boku inkara sebebiyet vermemeli" felsefesindedir...
#10599413 ile ba$lık sıçmak sözüne yepyeni boyutlar kazandırabilen yazar. tanrı yardımcın olsun senin evlat, gidi$at iyi değil..

düdüt: beyler adamı banyo yapmaya ikna ettim, cümleten kurtardım sizi bok muhabbetinden. haydi hayırlı olsun.. ha, donunu da deği$ecekmi$, akıllı çocuk..
(bkz: bokun felsefenisi yapan adam)

saygılar, sevgiler.

(bkz: takıl sen)
24 ocak 2011 tarihinin en iyi başlıgını açan yazar. 2 saat kaldı günün bitmesine ona rağmen bu kadar iddialı konuşuyorum akşam akşam yardı beni. *
uzun süre sonra uludağ sözlük'e dönüş yapan yazar.
hediye olarak don-atlet alınmasına en çok sevinen yazardır.

(#10632014)
an itibari ile kamyonlarla ilgili anıları depreşmiş olan yazar. *
Kilimanjaro'nun yanlış yazılmışı olabilir.
nick'iyle doğaya ve gezmeye meraklı olduğu; entrylerinin pekçoğuyla da şu andaki karma değerinin kendisiyle pek uyumlu olduğu (89 (hoş sohbet)) izlenimi uyandıran nesildaş yazar.
© copyright 2005 - 2026