bugün
- yazarlara verilmiş lakaplar12
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz11
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi10
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam6
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu5
- sizce ben güzel miyim4
- kale3112 nickli sözlük yazarı2
- uzay neyin içerisinde genişliyor4
- karanlık kafese inen ruh kuşu3
- kadınların daha hayvansever olduğu gerçeği3
- güzel satranç oynayan kız var mıdır3
- recep tayyip erdoğanı sevmiyorum5
- taksici arkadaşın anlattığı enteresan hikayeler5
- en son gelen mesaj2
- ai analizin tavsiyelerine kulak vermek2
- erkekleri taciz eden kadın4
- ev kedisi2
- pandela44
- polisin ters kelepçe takabileceği durumlar4
- son kitaptan öncekiler bozulsun diye mi yaratıldı3
- başlıkların silinme sebepleri3
- kemal kılıçdaroğlu11
- ai analiz2
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek16
- alttaki yazar ile kafes dövüşü yapıyoruz2
- sıla türkoğlu2
- ali haydar fırat2
- evlendikten sonra 100 kiloyu geçen kadınlar2
- sen pipittinoğulları gelinisin unutma2
- 35 yaşında ölmek6
- malum sözlük2
- ben geldim naneler19
- sözlükte flörtleşmek18
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- izafiyet teorisi2
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- ferdi özbeğen9
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması7
- x in memeleri5
- iplenmeyen yazarlar2
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- iphone kullanan insan2
- devlet kim lan7
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- sözlük kullanma amacım2
- wednesdayin annesi8
- azgın türbanlı10
- sözlüğün kahve olması13
(bkz: #10668998)
(bkz: #10291351)
iki entry nin ortak noktası , bölünmüşlük. 2. entry i sadece nickaltına bakarken gördüm yoksa akp ile uzaktan yakından bu konuyu bağlamayacağım. sadece son cümledeki bölünmüşlüğe dikkat çekmek isterün. ilk entry de yok erzurum lular şöyledir, böyledir demiş. nerde yapılsın o zaman bre troll, kış olimpiyatları izmir de mi yapılsın?
evet lan izmir de yapılsın dersen, o zaman barlar sokağı civarında turlayan ellerinde tesbih, çılgın giyim tarzına sahip , döşü kıllı iğrenç kro ibnelerin turistleri tacizini, o tipine aldırış etmeden are you sex demelerini sana örnek gösteririm.
ha bir de hala bu saatten sonra biri bu adama kemalist lan bu derse , elbet bir şey keserim yani.çocuğumu kesmem, zira bağnaz düşünceler için değmez bunlara.
not: kastamonuluyum . kuzeyin buz gibi sularından gelen.
(bkz: #10291351)
iki entry nin ortak noktası , bölünmüşlük. 2. entry i sadece nickaltına bakarken gördüm yoksa akp ile uzaktan yakından bu konuyu bağlamayacağım. sadece son cümledeki bölünmüşlüğe dikkat çekmek isterün. ilk entry de yok erzurum lular şöyledir, böyledir demiş. nerde yapılsın o zaman bre troll, kış olimpiyatları izmir de mi yapılsın?
evet lan izmir de yapılsın dersen, o zaman barlar sokağı civarında turlayan ellerinde tesbih, çılgın giyim tarzına sahip , döşü kıllı iğrenç kro ibnelerin turistleri tacizini, o tipine aldırış etmeden are you sex demelerini sana örnek gösteririm.
ha bir de hala bu saatten sonra biri bu adama kemalist lan bu derse , elbet bir şey keserim yani.çocuğumu kesmem, zira bağnaz düşünceler için değmez bunlara.
not: kastamonuluyum . kuzeyin buz gibi sularından gelen.
kendi kafasında yarattığı siyasi dünya da yaşıyor olsa gerek şu sıralar.
(bkz: #10838857) ben onu bunu bilmem her halukarda ve her şart altında postalımı yaparım modunda user dır.
Genelkurmay Başkanlığı, Şırnaktaki atış talimi görüntüleri ile ilgili, Türk Silahlı Kuvvetlerinin atış yönergelerinde bu şekilde bir atış eğitiminin yer almadığını belirterek, görüntülerde yer alan subay hakkında gerekli işlemin başlatıldığını bildirdi.
(bkz: afiyet şeker olsu)n.
(bkz: yarasın).
Genelkurmay Başkanlığı, Şırnaktaki atış talimi görüntüleri ile ilgili, Türk Silahlı Kuvvetlerinin atış yönergelerinde bu şekilde bir atış eğitiminin yer almadığını belirterek, görüntülerde yer alan subay hakkında gerekli işlemin başlatıldığını bildirdi.
(bkz: afiyet şeker olsu)n.
(bkz: yarasın).
(bkz: dincilerin vatanımızı kamplaştırması/#10866122)
dinin olmadığı bir dünya istiyorsa kendisini aya yollayabilirim.
daha az huzursuzluk verir insanlara.
edit: yol masrafları benden
dinin olmadığı bir dünya istiyorsa kendisini aya yollayabilirim.
daha az huzursuzluk verir insanlara.
edit: yol masrafları benden
bildiğin saf ve gelenekten yetişmiş bir kemalist yazar yada numara yapıyor. ayrıca entirileri bir açıklamadan ziyade bir iddialar silsilesidir.
şehitlere öldü dememi yanlış bulmuş aklı sıra.
ben de kendisine diyorum ki o insanların ölüp ölmediğini git onların ailesine, eşine, çocuklarına sor bakalım bi ne cevap verecek? sanırım o insanların yakınlarını da kendinin yaptığı gibi sadce vatan millet sakarya muhabbetleri sırasında isimlerini bir gün sonra unutuyorlar sanıyor. ateş düştüğü yeri yakıyor koçum. atıp tutması kolay.
ben de kendisine diyorum ki o insanların ölüp ölmediğini git onların ailesine, eşine, çocuklarına sor bakalım bi ne cevap verecek? sanırım o insanların yakınlarını da kendinin yaptığı gibi sadce vatan millet sakarya muhabbetleri sırasında isimlerini bir gün sonra unutuyorlar sanıyor. ateş düştüğü yeri yakıyor koçum. atıp tutması kolay.
(bkz: #11165888) bir şekilde akp muhalifeti yapmaya kilitlenmiş müzmin muhalif bünye.
(bkz: sıyırmış)
(bkz: yazık)
(bkz: çok da genç)
edit: vah vah vah. ayarı yiyince silmiş.
(bkz: sıyırmış)
(bkz: yazık)
(bkz: çok da genç)
edit: vah vah vah. ayarı yiyince silmiş.
akape militanı sevici.
(bkz: gata da skandal/#11239849)
inşallah kendisi veya tanıdığı ordu tarafından böyle bir müdahaleye tabi olur... inşallah ama.
inşallah kendisi veya tanıdığı ordu tarafından böyle bir müdahaleye tabi olur... inşallah ama.
itin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı lafını çok sefer .
(bkz: kaş almak/#11241079)
ya arkadaşım iki dakka insan ol. lan iki dakka adam ol düşün amına koyim.
ya arkadaşım iki dakka insan ol. lan iki dakka adam ol düşün amına koyim.
alman nazileri mumla aratacak ırkçı yazar.
bir kaç entrysine bakınca hakkında iyi düşünmeye başladığım yazar.
maymunlar hakkındaki girileri sözlükteki maymunları kızdırmış olabilir. zaten zeka fakiri allahçıları saymıyorum.
maymunlar hakkındaki girileri sözlükteki maymunları kızdırmış olabilir. zaten zeka fakiri allahçıları saymıyorum.
(bkz: 5 e 10 kalas).
hışın bir kemalist arkadaş. kendisini laik görüyor. bilmiyor ki insanlar laik olamaz. devlet olur. insanlar olsa olsa laikçi olur.
(#11434549) türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak
kendini ülkenin gerçek sahibi sanan milliyetçilere verilen cevaptır.
apo o zaman asılsaydı bu kadar başa bela olmazdı.
kürt olmam apoyu savunacağım ve milliyetçileri düşman olarak göreceğim anlamına gelmez.
kendini ülkenin gerçek sahibi sanan milliyetçilere verilen cevaptır.
apo o zaman asılsaydı bu kadar başa bela olmazdı.
kürt olmam apoyu savunacağım ve milliyetçileri düşman olarak göreceğim anlamına gelmez.
ah be bu kadar da yüzsüzlük olunmaz ki be. adamlar orada sağlam delillerle yargılanıyor birileri gelip bir şeyleri itiraf ediyor. bu hala gelmiş yok öyle bir şey diyor.
bir söz vardır üstüne alınma sakın tam yerine oturuyor. itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı. şimdi de senin olay. senin duan kabul olsaydı böyle binlerce sayfa iddianama hazırlanmazdı.
dediğim gibi hışın ve sert bir kemalist. büyüyünce o da darbeci olacak.
bir söz vardır üstüne alınma sakın tam yerine oturuyor. itin duası kabul olsa gökten kemik yağardı. şimdi de senin olay. senin duan kabul olsaydı böyle binlerce sayfa iddianama hazırlanmazdı.
dediğim gibi hışın ve sert bir kemalist. büyüyünce o da darbeci olacak.
hislere tercüman entrysi: (#11463365)
tanımam etmem, ne ekmeğimi verir ne de suyumu fakat yazılarını beğendiğim onurlu bir adam.
(bkz: takip edilen yazarlar)
(bkz: takip edilen yazarlar)
aslanlar gibi yazan yazar. gün geçmiyor ki birileri gelip nick altına ayar vermeye yeltenmesin.
(bkz: yeltenmek)
(bkz: yeltenmek)
(bkz: klass)
(#11607677) insan olsun ateist olsun ne farkeder.
hiç bir halkı hiç bir inanışı hatta inançsızlığı hakaret ederek küfrederek rencide etmiyorsa o insandır ve sevilir.
hemen sana tam tersi bir örnek vereyim. türkan saylan.
insanları inançlarına göre giyimlerine göre ayıran zihniyet ve bu insan asla sevilmez.
hiç bir halkı hiç bir inanışı hatta inançsızlığı hakaret ederek küfrederek rencide etmiyorsa o insandır ve sevilir.
hemen sana tam tersi bir örnek vereyim. türkan saylan.
insanları inançlarına göre giyimlerine göre ayıran zihniyet ve bu insan asla sevilmez.
bazılarına batan ırkdaşım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar