bugün
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları12
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz10
- berna laçin'in gözaltına alınması40
- ucan tekme atan hipopotam40
- saçları permalı sözlük kızı10
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz7
- ben küfür etmedim adı altında küfür etmek10
- bütün mal varlığını sözlük kızlarına bağışlamak3
- denize düşsen nervio'ya mı sarılırsın bik bik'e mi10
- hangi manifest kızısın13
- akp'nin hala izmire köprü yapmaması3
- ilk insanlar daha mı mutlu günümüz insanları mı2
- 10 ekim 2026 samsunspor trabzonspor maçı2
- sabah sabah 500g çikolatalı puding yemek10
- arkadaşlar yine çok yedim ya3
- sizce karizma mıyım13
- oy kullanım hakkı 20 yaş ile 55 yaş arası olsa2
- eiger mangal2
- erkek olduğu halde ilgi duyduğunuz yazarlar9
- burak yılmazdaki taşşağın kimsede olmaması11
- hıçkırığı anında durduran formül7
- haegs katlanır mangal2
- yazarların şu an içtiği içecekler7
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- cümlenin sonuna lol yazan insan2
- bana bak muharrem2
- ak parti kimsesizlerin kimsesidir9
- adı o soyadı ç ile başlayan kişinin suç işlemesi3
- cipsin 5 lira olması2
- kız olduğu halde ilgi duyduğunuz yazarlar7
- arkadaşlar acilen bakmanız gerekiyor5
- tarihte musa diye birinin olmadığı iddiası4
- kadınların aklı yoktur hiçbir şeyden anlamazlar9
- selam kızlar hala evlenmedim7
- perşembenin çok ara bir gün olması2
- montella ile yolların ayrılması5
- koltukaltı kıllı kezo6
- ahmet piriştina3
- burası kötü bir sözlük diyip sözlükte sabahlamak2
- sözlük kızları 56 no lu ganyan bayii zirvesi2
- italya3
- arkadaşlar etkileşelim mi5
- 61 yaşında plank rekoru kırmak4
- herkesin herkese psikolojik teşhis koyması3
- bir karıncaya yol tarif etmenin çok zor olması3
- emevilerin cuma namazı taktiği2
- cumadan bir gün önceki gün bugün perşembe4
- sütte leke var cemil tugay da yok5
- takibe takip beğeniye beğeni diyen sözlük kızı4
- özelden kuşum ötmüyor diyen yazar3
Youtube dünyasında belki de %0.1 gibi bir oranda kaliteli içerik üreten kanal bulunuyor. Kerem gök'ün kanalının da bunlar arasında olduğunu düşünüyorum, kullandığı üslup çok seviyeli ve muhabbeti çok iyi, havacılıktan biraz bile hoşlanıyorsanız mutlaka takip etmelisiniz.
havacılık ile alakalı ilginç konuları işleyen, güzel hikâyeler anlatan ve merak edilen soruları cevaplayan yazar, youtuber ve blogger. anlatımı ve donanımı oldukça iyidir. concorde ile aynı yılbaşını iki kez kutlamak videosu beni etkilemiş, ufkumu genişletmiş yapıtlardandır. hazırladığı çoğu video da keyifle izlenebilecek, bir şeyler katan zengin içerikli videolardır.
Çok kaliteli, özgün bilgiler içeren uçaklar ve havacılık tarihi ile ilgili muazzam videoları olan yazar, kişi.
Havacılık ve havacılık tarihine meraklı olanlar youtube’dan takip etsin.
Gerçekten çok bilgili bir arkdaş ve güzel içerikler üretiyor havacılıkla ilgili... sürekli değil ama denk geldikçe ve uçaklarla ilgili merak ettiğim bi konu olursa direk kanalına atıyorum kendimi. Mutlaka faydalı bilgiler ediniyorum.. helali var arkadaşın bende bi ara alsın..
Videolarının önemli bir kısmı uçak kazaları ve ölümleri üzerine. Kasıtlı olarak, izlenme sayısı artsın diye yüklendikleri kesin. Ancak birçok uçak fobisi olan insanlar var. Korkular üzerinden prim yapmak... Yakışık değil. Kendisini bir gün telefonda ağlayan bir arkadaşım sayesinde öğrendim. Kızın uçuş fobisi var ve kendini telkin edebilmek için videolar izleyeyim demiş kendisince. Bir açmış bunun videosunu, kız pert...
Yani hem havacılığı sevdireyim deyip hem de iki videodan birisinin konusunun kaza olması ne tür bir kafa ben de anlamadım. Ucuz primci... Araya giren kitap reklamları da ayrıca komik...
Yani hem havacılığı sevdireyim deyip hem de iki videodan birisinin konusunun kaza olması ne tür bir kafa ben de anlamadım. Ucuz primci... Araya giren kitap reklamları da ayrıca komik...
en sevdiğim youtuber lardandır kendisi
Bir adet havacılık meraklısı youtuber. Concorde uçaklara bayılır sürekli soğuk savaş dönemi diye cümleler kurar. Ha bir de uçak kazalarını derlediği bir kitabı var sürekli onu tanıtır. Lan uçak kazası raporu diye belgesel dizisi varken kim ne yapsın senin kitabını?
Kerem Gök; 1991 doğumlu Türk bir Youtuber olup havacılık tarihi, uçak kazaları ve siyasi konular hakkında içerik üretir. Kerem Gök, Youtube camiasında nadir kaliteli içerik üreticilerinden birisidir.
Youtube:https://youtube.com/@keremmgokk
görsel
görsel
Youtube:https://youtube.com/@keremmgokk
görsel
görsel
uçaklara fısıldayan adam. gerçi artık farklı içerikte paylaşımlar da yapıyor. ben ses tonunu, anlattığı konuları, düşünce yapısını seviyorum.
pilot olamadım bari youtuber olayım demiş birisi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar