bugün
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet20
- bir kadını keko gösteren detaylar16
- ucan tekme atan hipopotam28
- bacılar çabuk bakın15
- babuş diyen kız10
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası28
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- netanyahu7
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl13
- bu sözlük çok kötüymüş ben de pembe götlüyüm9
- beraber kavgaya gidilecek yazarlar7
- nervio'nun erkek olması31
- iltica41
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor9
- arkadaşlar güldük eğlendik7
- kızlar bi bakın bişe göstercem9
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- queen feristah10
- sözlükte kim kimle aşk yaşıyor veritabanı4
- yaprak döken adam2
- from gold from dust29
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- her gün blazer ceket giyen kadın7
- dişil enerji yağı4
- yahudi kızları3
- bacılar koşun yanıyorum6
- sözlük kızlarının kekleri5
- kızınız sözlükte yazabilir mi10
- çok uykum geldi4
- kızlar bakın başlıkları birleştirilsin6
- dişil enerji3
- arkadaşlar sözlükten ayrılıyorum6
- beyler acilen koşun3
- kavaklıdere5
- izmir'in akp'ye geçmesi23
- aslında en iyi joker heath ledger değildir5
- adnan oktar'ın kedicikleri4
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması7
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- maroon 5'ın bir dönem gerçekten müzik grubu olması6
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- havuçlu tarçınlı kek4
- rüyamda örümcek maymun gördüm6
- neden yahudi intihar bombacısı yok5
- çocuğa israil diye isim koymak2
- artık hayatta olmayan birine özlem duymak5
- fatma betül sayan kaya36
- sabah akşam nervio yu konuşan sözlük6
- miss universe türkiye 20268
(bkz: ülkeyi geri götüren adam)
türkiye'de gelmiş geçmiş en sevilmeyen cumhurbaşkanıdır kendileri.
yargılanıp ceza aldığını görmeden ölmesini istemediğim 12 eylül askeri cunta lideri. Haberlerde bugün hastalanıp hastaneye kaldırıldığını öğrendiğim de sırf bu yüzden içime bir sıkıntı düştü. ne olur ölmesin ama ölmeyip bitkisel hayata falan girerse ariel şaron' la aynı odada yanyana yatsın, çok iyi anlaşacaklarına eminim.
hiçbir zaman cumhurbaşkanı olmamış, devlet başkanlığı yapmıştır. cumhurbaşkanı olmak için meclis tarafından seçilmek gerekir.
yaşamında adaletli olamamış ve bunu son yıllarında azrail a.s. dan öğrenecek kişidir.
kendisinin veya yol verdiği iç çatışmayı ihtilal yapıp durdurup,o zaman yasayan insanların gözünü boyamıs insandır.şimdi ise boyama işine devam ediyor.
sickness unto death olması umuduyla...
en kısa zamanda iyileşip aramıza dönmesini dilediğim ressam. bu ülkenin ona ihtiyacı var.
edit: bu mesajda kenan evren'in sadece ressam kişiliği üzerinde durulmuştur, bazı kıtlar tersten anlamış.
edit: bu mesajda kenan evren'in sadece ressam kişiliği üzerinde durulmuştur, bazı kıtlar tersten anlamış.
zamanın şartları içinde doğru olanı yapmıştır. sorumluluk almıştır. vebal yüklenmiştir ama türkiye huzura kavuşmuştur.
o zaman ki anarşist insan profilinden bir örnek vermek gerekirse şöyledir.
yaş 20, elinde silah, abilerinin yönlendirmesi ile gözünü kırpmadan adam vurur, vurduğu adam sayısı 10 u geçmiştir.
bu profil %100 gerçektir. medyadan okuma değildir.
tek kelime. o anarşist olaylarda vurulan günahsızların canı can değil miydi.
o zaman ki anarşist insan profilinden bir örnek vermek gerekirse şöyledir.
yaş 20, elinde silah, abilerinin yönlendirmesi ile gözünü kırpmadan adam vurur, vurduğu adam sayısı 10 u geçmiştir.
bu profil %100 gerçektir. medyadan okuma değildir.
tek kelime. o anarşist olaylarda vurulan günahsızların canı can değil miydi.
eceli ile ölecek olması, beni bir hayli üzmektedir.
sultan süleymana kalmayan dünya ona hiç kalmaz insanıdır.
hala savunanı olan fanidir. demek ki düzenleri bu kadar iyi işliyor. kral ölür kralcı kalır... ama bu gerzekler öyle severler ki liderleri yalamayı, kenan evren çıkıp "ben en büyük sorospu çocuğuyum" bile dese vazgeçmezler -başlarından, -buğlarından.
kırmızı ışıkta bekleyenlere bile nutuk çekmişliği varmış...
yolun sonundaki adam.
edit: ne yani öküz mü deseydik.
edit: ne yani öküz mü deseydik.
cehenneme adım adım yaklaşan, can alan, yakında ebedi cezasını görecek olmasıyla yüreklere bir nebze olsun su serpen katil.
insanlığın yüz karası.
öldüğünde dünya daha güzel bir yer olacaktır.
insanlığın yüz karası.
öldüğünde dünya daha güzel bir yer olacaktır.
atatürk'ten sonra sevdiğim 2. büyük askerdir. onlar gerçek türk'tüler. yerine göre gerçek osmanlı torunlarıydı. bu 2 zat-ı muhteremin ne kadar büyük insan olduklarını herkes bir gün anlayacak. bu ülkenin ismi şu an türkiye ise bu ilk önce mustafa kemal paşa daha sonra da kenan evren paşa sayesindedir.
ankara' nın evren ilçesine isim babalığı yapmış eski siyasetçi, asker. şu an ressam.
Yargılanmadan ölüp giderse üzüleceğim şahsiyet. Evet böyle diyorum ama yataklara düşüp, acılar içerisinde ölüp giderse daha çok sevineceğim.
şili bile darbecilerini yargılayabilme başarısı göstermişken, türkiyenin en büyük ayıbıdır bu adam. yargılanmadan ölecek çünkü.
izmir belediye meclisi'nin oy birliği ile aldığı karara göre, ismi izmir'deki okullardan kaldırılacak isim. yerine de erdal eren gibi isimler verilecek. izmir bunun için izmir, izmir bunun için güzel. *
isminin okullardan kaldırılması gündemdedir.
buna da şükür diyoruz,
katliami ve cinayeti cezasız bırakmaya çok meraklı olduğumuz için "ogün samast lisesi" ya da "mehmet ali ağca yüksek meslek okulu" gibi oluşumlarla karşılaşmadığımıza dua ediyorum şahsen.
http://www.haberturk.com/...cat=200&dt=2009/03/05
buna da şükür diyoruz,
katliami ve cinayeti cezasız bırakmaya çok meraklı olduğumuz için "ogün samast lisesi" ya da "mehmet ali ağca yüksek meslek okulu" gibi oluşumlarla karşılaşmadığımıza dua ediyorum şahsen.
http://www.haberturk.com/...cat=200&dt=2009/03/05
dün gece rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan emekli paşa.
http://www.medyafaresi.com/?hid=22301&cid=5
http://www.medyafaresi.com/?hid=22301&cid=5
bazı bedduaların anlamını anlamamıza yol açan darbeci. bizim dilimizde bir beddua vardır mesela, can veremezsin inşallah diye. hak yiyenlere, hakkı yenilenler tarafından yapılr. demek ki bu bedduanın tutması da böyle bir şey.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar